bebe de 2 luni a racit
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Friday, November 27, 2009 4:20 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Maria & Mario wrote:
Lukas, multa sanatate , puiutz mic ! sa te faci bine repede ! pupici

asa sper si eu,cat mai repedepupici
ingerash
Scris: Friday, November 27, 2009 5:10 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Multa sanatate,Lukas!angel pupici
Fluturas
Scris: Monday, November 30, 2009 4:20 PM

inger,pupici

din nou am fost ascultat,si e mai rau ca vineri.off.a mai primit pe langa salbutamol si prednisol.e bronsita.si maine din nou in control.mi-e frica,a avut si darius si un an a stat asa ca doctorii de aici nu au fost in stare sa ii faca ceva sa ii treaca,si abea in tara am reusit cu injectii sa se vindece.sper macar la lukas sa treaca odata
Mela
Scris: Monday, November 30, 2009 5:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
sanatate multa ii dorim lui Lukas angel

stiu ca nu prea se compara,Mi e mai mare,DAR tocmai am trecut si noi printr-o bronsita urata de tot,cu febra,muci multi si tuse deasa.n-am scapat de ea decat cu 3 zile de antibiotic.

Karina si Darius sunt bine?
monique
Scris: Tuesday, December 1, 2009 8:12 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Fluturash, imi pare tare rau sa vad prin ce treceti. Offf... bolile astea... banghead banghead banghead . Dar el cum se comporta? mananca bine? doarme? e vesel? sorry1 Va doresc muuulta sanatate. Sa auzim de bine.
Teo a depasit oarecum momentul , desi vad ca noaptea a fost putin fornaita, in sensul ca rosul din gat i-a trecut, de tusit mai tuseste o data -de doua ori pe zi, nasul nu-i maicurge. I-am dat din cand in cand ambroxol picaturi si i-am umezit si aspirat nasucul de cate ori a fost nevoie. Dr ne-a chemat pe toata perioada asta o data la 2 zile la cabinet sa o controleze, si ieri ne-a zis ca ne mai vedem doar daca evolueaza in rau.
Stafilococul il are in continuare (atata timp cat nu a luat antibiotic), dar poate convietui cu el linistita daca nu are si semne clinice, adica daca nu face alte minunatii de boli.
Nu stiu cum va fi cu Alex, dar sper sa nu aiba probleme.
De-acum am hotarat: la primele semne de boala le duc la exudat, ca m-am saturat sa luam antibioticele prin sondaj, poate poate s-o potrivi si unul din ele cu microbul luat.
Va pup si va doresc multa sanatate!
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, December 1, 2009 8:41 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Fluturas, multa sanatate va dorim!pupici pupici pupici
Fluturas
Scris: Tuesday, December 1, 2009 9:18 AM

sami,karina si darius sunt bine,au trecut si ei printr-o raceala,la darius cu putina febra,dar nimic serios.pediatra mi-a spus ca ei pot fi doar purtatori de virus fara sa fie si ei bolnavi

monique,se comporta bine.tocmai asta e in avantaj,cum mi-a spus si pediatra.doarme bine,e vesel,atat ca haraie in piept si uneori tuseste rau de tot.nici muci nu are,nici febra,nimic altceva
ma bucur ca teodora este mai bine

cute,pupici
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, January 19, 2010 10:05 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
of,e fir'ar sa fie de raceala la bebelusi! parca au ceva cu totii pe la 2 luni!banghead si Maria este putin racita adica fornita la nasuc. nu face febra, nu ii curg muculeti in mod evident dar are un discomfort la somn si am vorbit cu pediatra care ne-a recomandat aerosoli cu ser fiziologic, ser pus in nas si curatat nasul si ...cam atat. numai ca mandra mea face un taraboi groaznic la aerosoli desi nu dor, nu miros, nu ofera o senzatie neplacuta. a urlat in cateva minute la aerosolii astia (pe care oricum nu am reusit sa ii fac bine ca nu a stat) cat nu a urlat in doua luni jumatate, de cand s-a nascut.sorry1 ea care este o cumintica si o linistita a facut o galagie de m-am speriat. maseluta

sper sa scapam doar cu nasul putin infundat si sa accepte aerosolii pentru ca fac atat de bine!

aveti idee daca as putea sa ii dau ceva homeopat la varsta ei? de genul osccillococcinum?
Cris-DL
Scris: Tuesday, January 19, 2010 10:12 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Anca, ti-a indicat pediatra oscillococcinum sau...
Pupam micutza, sa se faca bine repede computerlove
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, January 19, 2010 10:18 AM
Nivel

nu mi-a indicat ea! intrebat eu, ma gandeam ca lui Andi pe la 7-8 luni ii dadeam deja preventiv. nu stiu daca merge la bebe atat de mic, voi ce stiti?
cute_babies_of_mine
Scris: Tuesday, January 19, 2010 10:20 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Anca, lasa fata in pace si nu-i da nimic in afara de ser fiziologic. E suficient pentru un nasuc usor fornait.
Isi formeaza si ea imunitatea.
Daca sesizezi si altele, e cazul de un supozitorel de paracetamol, seara inainte de nani, dar in rest...nu!
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, January 19, 2010 10:25 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Anca, ti-ai mai luat umidificatorul? Daca da, pune in apa putin ulei de menthol si eucalipt, o singura picatura, ii va desfunda nasucul. Si in afara de ce a zis Cute, nimic altceva.

Sanatate micutei!angel
monique
Scris: Tuesday, January 19, 2010 1:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Anca, imi pare rau sa citesc ce scrii. Prin asta am trecut si eu cu teo la un moment dat tot la 2 luni, doar ca ea mi-a si tusit usor. In primul rand i-am luat un exudat (nu e cazul la voi), si pentru nasuc ii puneam cateva picaturi cu ser fiziologic caldut si dupa 2 min aspiram cu batista bebelusului. In rest... umidificator nu am, insa am pe calorifer un castronel cu apa in care pun ulei mentolat, iar acum, de cand am aparatul salin in timpul zilei il mai pun cateva ore si in camera teodorei (am sunat la cei care-l produc si mi-au zis ca e indicat din primele zile, nu are contraindicatii de varsta).
A, si de 3 ori i-am pus cate juma de supoz cu paracetamol, dupa care clar am vazut cum i se opreau secretiile nazale.

Va pup si sanatate multa.
Dar Andy cum e?
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, January 19, 2010 2:23 PM
Nivel

multumesc fetelor de raspunsuri. computerlove am aparatul salin pe care i-l pun in priza, chiar si pediatra mi l-a indicat. vas cu apa pe calorifer nu am dar la mine este fff umed in casa (atat de ume dincat uneori apare si mucegai dar asta-i alta poveste). ce ulei se poate pune in acel vas? ca sa ii cumpar si eu si sa ii pun si vas pe calorifer.

ce concentratie de paracetamol sa ii pun ca supozitor?
Maria & Mario
Scris: Tuesday, January 19, 2010 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Anca , eu nu i-as da nici supozitor , nici nimic. Spray cu apa salina in nasuc si las-o pe burtica sa se munceasca ea , ca isi curata singura nasucul . Pompita, daca sta ! Incearca o capsula de Karvol in patuz, noaptea - insa nu prea aproape de cap ! ( uleiuri volatile mentonale , cu scop decongestionant ). La noi a mers super bine cu umidificatorul de camera cu aburi fierbinti. A facut minuni. Daca nu face febra , ajut-o sa isi curete nasucul si nu ii da nimic !
Multa sanatate tuturor va dorim !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.