Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| ninetem wrote:La noi au functionat tratamentele homeopate de la 2 saptamani, dar e adevarat au fost cazuri cand a trebuit sa recurgem la antibiotic sau le-am imbinat tratamentele. Inca odata multa sanatate si sa-si revina pana vineri cand e o zi foarte importanta pentru familia voastra! Ninetem, te pup! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Monique,cum e Teodora? ati primit rezultatele? eu sper ca sufletelul cel mic e bine |
|

| Sami, multumesc pentru grija! Teo tuseste in continuare, tot de 3-4 ori pe zi, doar ca acum dureaza episodul un pic mai mult. Rosul din gat inca nu necesita antibiotic, insa ne-a zis azi dr sa o hidratez bine si sa.i dau Ambroxol picaturi sa elimine mucozitatile. Aaaa, nu-i mai curge nasul! In schimb am luat rezultatele de la exudat si ambele gagici au Stafilococ Auriu Hemolitic. Alexandrei i-a dat Sumetrolim (biseptol), iar Teodorei mi.a zis sa nu.i dam deocamdata antibiotic. Stiti ceva despre minunatia asta de stafilococ? Pe net am citit eu cate ceva dar ma intereseaza si experienta voastra. Si daca o tratez pe Alex si pe teo nu, nu va lua Alexandra din nou de la cea mica??? Maine ne vom lua si noi exudat. Sa vedem ce iese...
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Ne pare rau ca aveti musafiri asa de rautaciosi in gat Multa sanatate va dorim |
|

| g_nicoleta2000 wrote: Ne pare rau ca aveti musafiri asa de rautaciosi in gat  Multa sanatate va dorim Nico, multumim! Ce m-as face fara tine?!? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Moni, draga de tine! imi pare rau ca micuta are asemenea probleme! ma rog pentru voi si din suflet sper ca va trece totul pana vineri cand aveti botezul.ingerasul Teodorei va fi alaturi de ea, cu siguranta!
dar cum a racit? |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Multa sanatate la Teo,sunt sigura ca o sa se faca bine!!!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
|
Pentru cei afectati de stafilococ.
Sunt regizor/producator de filme documentare independente din iasi, doresc sa fac un documentar despre maternitatile din iasi, problemele coruptiei, conditiile proaste, stafilococul - petnru cei interesati sa dea un interviu va rog sa ma contactati suiram_almighty@yahoo.com 0743943294 |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| si uite ca trecem si noi pe aici,si se pare ca mai greu decat am crezut.pana acum 2 zile doar mucisori a avut lukas,dar de 2 zile e tot mai agitat,noaptea nu se putea odihni,a inceput sa tuseasca,doar ca nu avea febra.am hotarat azi dimineata sa merg cu el la medic.in gat nu e rosu,la urechi nu are nimic,in piept nu se aude.doar o haraiala care se aude,simte in piept si ni s-a spus ca e mult prea mic sa treaca prin asta,asa ca am primit un siropel pentru mucus si un salbutamol spray.m-am speriat mai tare cand am vazut cum arata,exact ca si spray-ul celor care au astm,doar ca el fiind mai mic,folosim cu o masca.sper sa treaca cat mai repede,maine trebuie sa mergem din nou sa vedem cum se prezinta,desi eu vad ca dupa ce i-am dat medicamentele a reusit sa doarma 4 ore fara nici o preoblema
sanatate multa,iubitul meu mic |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Fluturas multa sanatate puiului,sa dea roade tratamentul. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Fluturas,nu trebuie sa te sperii,probabil e un fel de aerosol. sanatate multa lui Lukas |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Off, sanatate multa piticului scump! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Si de la noi multa sanatate micutului Lukas! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| sami,ma sperii pentru ca e al treilea copil nu primul si totdeauna aveam impresia ca pentru spanioli trebuie sa fii aproape mort ca sa te ia in seama.iar acum ma cheama de pe o zi pe alta in control.am fost astazi din nou la medic,mi-a spus ca e putin mai bine si luni sa ma intorc.dar m-a avertizat,daca se intampla ceva in weekend,sa merg la urgente la spitalul mare,sa nu astept
va multumesc mult fetelor,chiar nu am crezut ca va ajunge chiar pana aici,si inainte sa nasc ma miram de o fetita de 4 luni cum ca are deja mucisori |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Lukas, multa sanatate , puiutz mic ! sa te faci bine repede ! |
|
|