Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| multumesc inca o data pentru sfaturi!
va intreb, pe cele care ati folosit uleiuri volatile in apa pe calorifer: cate picaturi, in cata apa, calda/rece? este ok la bebe atat de mic,nu ii face rau? am cumparat ulei de eucalipt si pe el scrie ca nu se foloseste la copiii sub 1 an. e drept ca nu ii fac inhalatii sau nu ii pun direct pe piele dar mi-e teama sa nu o afecteze. |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Anca, ce mai face Mariuca? E bine?
Eu nu iti recomand nimic in afara de ser fiziologic, daca nu are si mucisori purulenti, tuse, febra sau alte semne clinice. Cel mai bine poti sa chemi medicul sa o vada, daca asa stai mai linistita, dar in rest, nimic. Poti folosi cred batista bebelusului. |

| multumesc Adriana! nici nu ma gandesc sa ii dau nimic daca nu are alte manifestari evidente. Mariuca este mai bine, cel putin nu s-au agravat simptomele. nu face febra, slava Domnului, este destul de ok in sensul ca papa, se joaca, doarme. peste zi a mai fonfait putin dar i-am tot pus ser fiziologic in nasuc si am curatat cu pompita iar acum, spre seara, am pus pe calorifer un vas cu putina apa calda in care am picurat 3 picaturi de ulei de eucalipt. peste zi a mers in camera ei si aparatul salin si sper sa fie ok peste noapte si sa se poata odihni micuta mea. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Cum a fost peste noapte, Anca? |

| Anabella, Lenus, Ely multumim! a fost ok, nu a mai facut muculeti si a dormit bine. i-am tot pus ser fiziologic in nasuc si si-a facut treaba. |