bebe constipat
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, July 2, 2006 10:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
pai bine mai fetelor da' cum pisici vine asta?oare oare oare
eu am citit in Capraru (bat-l vina!) ca se recomanda in cazul copiilor cu predispozitie catre constipatie supa si piure cu cartof predominant (ceea ce am facut si eu!) iar in cazul celor cu predispozitie catre diaree sa predomine morcovul!
eu nu mai inteleg nimic!!!banghead puker puker
si eu ma tot gandeam ca nu prea are cum carnea (care este putina oricum) sa ii dea constipatie... o sa ii scot cartoful de tot sa vedem ce se mai intampla dar intre timp i-am dat Lass Baby (un soi de laxativ pe baza de plante si fructe) de la Erba vita (se gaseste in lanturile Help Net) si astept kklicii... aceasta gama este foarte buna si va recomand cu caldura sa o folositi 9eu mai am Calma Baby care se poate folosi si in cazul eruptiilor dentare pt ca este un soi de calmant-sedativ)...
na' ca am luat-o prin porumbi si pe alte araturi!
mai am totusi o intrebare Miri si Kiki: cat de des le dati voi carne puiutilor? ca eu i-am dat zilnic in ultima saptamana...
Kiki
Scris: Sunday, July 2, 2006 10:43 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu ii dau 3 zile carne, 2 peste si 2 ou. Daca sarim peste ou sa zicem, atunci mai bagam o zi cu carne (de vita sau pui).
Miri
Scris: Sunday, July 2, 2006 10:44 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Eu ii dau carne de 5 ori pe saptamina si galbenus de ou in celelalte 2 zile.Numai ca eu,in cazul Sarei,care papa si carne de vita si ficat, am posibilitatea sa le alternez,in cursul unei saptamini.
Dar cind am inceput cu carnea de pui si eu ii dadeam zilnic!
adynanemona
Scris: Tuesday, February 6, 2007 2:07 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/29/2007
am folosit pt constipatie duphalac sirop <5-10 ml/zi-3-5 zile>si s-a reglat scaunul
Alyna
Scris: Friday, April 13, 2007 11:50 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Si Matei a suferit de problema asta cu constipatia, dar si-a revenit dupa ce am inceput diversificarea. La el nu functiona decat metoda cu termometrul sau supozitorul cu glicerina.
Rody
Scris: Friday, April 13, 2007 11:56 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Elo sa constipat prima data la 2 saptamani.Era de la lapte.Din pacate eu nu ia-m dat sancry Pediatru mia dat un lapte special cu care nu am mai avut probleme cu ea atunci.Acum mare se contipa din cand in cand.Eu ii dau suc de prume sa-u un kiwi.Intr-o ora iese afara 100%.
andrada74
Scris: Friday, June 22, 2007 9:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/25/2006
de 5 zile am inceput la recomandarea dr. diversificarea. am inceput cu niste supa de legume (legume pasate) si observ ca s-a cam constipat. pot sa incep sa ii dau suc de mere? la cit timp ati introdus acest suc? dar pulpa de mar de cind pot sa ii dau? merci.
Miri
Scris: Friday, June 22, 2007 10:27 PM
Nivel

Draga mea, e bine sa introduci treptat cate un aliment, in momentul in care incepi diversificarea.In plus, sucul de mar va trebui sa-l dai cate putin, in prima faza, apoi cresti cantitatea, progresiv, iar mai tarziu adaugi si marul ras in alimentatie.
Succes si sper sa rezolvati problemele care va deranjeaza.
andrada74
Scris: Saturday, June 23, 2007 11:50 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/25/2006
am inteles, dar cam de cind pot introduce sucul de mar in alimentatie? cam la cit timp de la inceperea diversificarii?
Miri
Scris: Saturday, June 23, 2007 10:44 PM
Nivel

adelina
Scris: Saturday, September 22, 2007 9:31 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
cam pe la 2 luni si noi am avut probleme...Elena nu facea kk decat cu stimulente: siropuri, supozitor, termometru...pe langa un tratament homeopat, i-am dat CEAI DE MACESE cu acordul medicului-la 400ml apa se fierb 5 min o lingurita de fruct si una de zahar si i-am dat cam 50-70ml pe zi, cam 4-5 zile si apoi o data la cateva zile. De atunci n-am mai avut probleme, a facut kk singura la 2 zile si chiar in fiecare zi. Sper sa va ajute...Sanatate la toti bebelasii!
dumitrita
Scris: Friday, June 6, 2008 4:14 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am un bebica de 7 saptamani si cred ca s-a invatat si nu face cacuta decat daca il ajut eu cu termometrul(mi se face mila cand vad cum se screme).Ar trebui sa-l las sa faca singurel?(papa lapte praf si san dar putin)
petro
Scris: Friday, June 6, 2008 4:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Poate e si constipat. Multi bebei se constipa de la anumite tipuri de lapte praf. Ai incercat cu supozitoare cu glicerina?
oanalaurisa
Scris: Friday, June 6, 2008 4:56 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
dumitrita wrote:
Eu am un bebica de 7 saptamani si cred ca s-a invatat si nu face cacuta decat daca il ajut eu cu termometrul(mi se face mila cand vad cum se screme).Ar trebui sa-l las sa faca singurel?(papa lapte praf si san dar putin)

Nu-l mai ajuta cu termometrul,pentru ca nu-si dezvolta reflexul propriu.
Du-te la farmacie si cumpara o cutie de Humana Milchzucker,si adaugi in laptele praf conform instructiunilor si se va simti mai bine,va trece constipatie. Humana Milchzucker este lactoza , nu provoaca dependenta si ajuta foarte mult in constipatie si in reglarea tranzitului intestinal.
Nu te sfatuiesc sa folosesti supozitoare cu glicerina decat rar,sau la nevoie,pentru ca dupa mult uz al lor,glicerina devine iritanta pentru intestin.
Poti incerca sa-i dai ceai de musetel,are efect bun de asemenea!

Mult succes si te mai asteptam cu noutati!
petro
Scris: Tuesday, October 21, 2008 1:30 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Si Darius e constipat de aproape o saptamana. Am incercat cu ceai de musetel indulcit cu miere de albine si nimic, pere, portocale, prune tot asa. Face un kk mic (cit o aluna) si tare ca piatra pe zi. I-am pus si un supozitor si tot asa. Nu mai stiu ce sa fac sa-l ajut. Nu mananca decat foarte putin in fiecare zi. In rest e vioi, activ si nu da semne ca l-ar durea burtica.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.