bebe constipat
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Wednesday, May 10, 2006 8:21 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Taki,kk verde o sa fie muuuuult timp de acum inaintehohot
Si cu "parfum"pe masura!banghead
Stai linistita!pupici

Si iti spun asta in conditiile in care si kk pe care il face Sara are aceeasi culoare,iar dupa ce bea un bibe cu lapte praf-de obicei seara-sa vezi dimineata ce mirosuri,de-ti muta nasul!ras
taki
Scris: Wednesday, May 10, 2006 8:29 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
miri_haluca wrote:
Taki,kk verde o sa fie muuuuult timp de acum inaintehohot
Si cu "parfum"pe masura!banghead
Stai linistita!pupici

Si iti spun asta in conditiile in care si kk pe care il face Sara are aceeasi culoare,iar dupa ce bea un bibe cu lapte praf-de obicei seara-sa vezi dimineata ce mirosuri,de-ti muta nasul!ras

Aaaa, deci nu este doar Sasha cu kk verde yes , ce bine ca mai avem concurenti ras . Acum pe bune, chiar m-am linistit daca zici ca si Sara face kk verde.
mercik!pupici
Miri
Scris: Wednesday, May 10, 2006 8:39 PM
Nivel

Taki,vin cu amanunte ca sa te conving ca Sasha e ok!ras
Sara face kk in culori verde-maro-bej-galben,iar cu parfumul ...ma bucur ca nu e nici o modalitate sa-ti exemplific,ca te-ar lua cu lesin,crede-ma!hohot
taki
Scris: Wednesday, May 10, 2006 8:42 PM
Nivel

miri_haluca wrote:
Taki,vin cu amanunte ca sa te conving ca Sasha e ok!ras
Sara face kk in culori verde-maro-bej-galben,iar cu parfumul ...ma bucur ca nu e nici o modalitate sa-ti exemplific,ca te-ar lua cu lesin,crede-ma!hohot

Eu ii facesem si poza la kklica, pregatita sa ma duc sa o arat la pediatru ras ...dar acum, m-am calmat.

Miri
Scris: Wednesday, May 10, 2006 8:58 PM
Nivel

Stai sa incepi diversificarea, sa vezi atunci nebunie!banghead
O sa gasesti tot ce intra in gurita, in ce va scoate Sasha singurica,la celalalt capat!hohot
taki
Scris: Wednesday, May 10, 2006 9:05 PM
Nivel

miri_haluca wrote:
Stai sa incepi diversificarea, sa vezi atunci nebunie!banghead
O sa gasesti tot ce intra in gurita, in ce va scoate Sasha singurica,la celalalt capat!hohot

Atata timp cat scoate pe nenea kklica, parfumat sau nu, combinat cu alte ingrediente sau nu...eu sunt verry happy, chiar daca trebuie sa-mi tin respiratiasic .
mihaela75
Scris: Saturday, June 10, 2006 1:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Roxanel, musetelul e impotriva constipatiei.am patit-o si eu zilele trecute si i-am bagatdoua pliculete la un strop de apa ca sa fie mai concentrat.vezi daca merge, n-are ce rau sa-i faca musetelul.Baftapupici

Si ca tot sunt aici pe topic...bebica mea face kk o data la 3 zile whatdar nu e constipatie.Nu stiu ce sa mai cred.In prima luna bubuia la funduletul ei si acuma ma rog seara "Da-mi doamne un kkcel"
Roxanel
Scris: Saturday, June 10, 2006 3:55 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
mihaela75 wrote:
Roxanel, musetelul e impotriva constipatiei.am patit-o si eu zilele trecute si i-am bagatdoua pliculete la un strop de apa ca sa fie mai concentrat.vezi daca merge, n-are ce rau sa-i faca musetelul.Baftapupici Si ca tot sunt aici pe topic...bebica mea face kk o data la 3 zile whatdar nu e constipatie.Nu stiu ce sa mai cred.In prima luna bubuia la funduletul ei si acuma ma rog seara "Da-mi doamne un kkcel"

Multam Mihaela. Am sa incerc.pupici
Elia
Scris: Saturday, June 10, 2006 6:51 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si Jodie Kate la inceput facea kk aproape dupa fiecare masa, apoi a inceput s-o mai rareasca, a ajuns la o data pe zi si acum chiar la 2-3 zile. E ok, atat vreme cat nu se chinuie.
Roxanel
Scris: Saturday, June 10, 2006 9:52 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor am reusit. Va pup manusitele.pupici I-am dat 2.5 mil de suc de mere. A facut un kklici destul de tare in 1.5 ore. Debridat nu aveam si nici supozitoare iar cu ceaiul de musetel nu a mers. Adevarul este ca si eu eram constipata dar nu stiu de la ce ca doar mananc numai branza si rosii pe caldurile astea. Uraaaa.pupici pupici pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, June 10, 2006 10:03 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Daca branza are coagulant, constipa! Ai grija!
Ma bucur ca ai scapat acum!pupici
mihaela75
Scris: Saturday, June 10, 2006 3:54 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
freedelia wrote:
Si Jodie Kate la inceput facea kk aproape dupa fiecare masa, apoi a inceput s-o mai rareasca, a ajuns la o data pe zi si acum chiar la 2-3 zile. E ok, atat vreme cat nu se chinuie.

Mersi, m-am mai linistit.Si totusi oare de ce asa de rar?oareMa bate gandul sa-i dau si eu suc de mere ca Roxanel, poate grabeste " facerea" ras
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, July 2, 2006 7:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Este posibil ca bebe sa se constipe de la carnita de pui? Andrei face kk in ultima saptamana maxim o data pe zi dar greu, se screme si il doare burtica... are un discomfort vizibil din aceasta cauza... mananca zilnic fructe (piersici, caise si mai nou cate cirese care ar trebui sa il deconstipe... si combinate cu iaurt!!!), piure de legume in care predomina cartoful si dovlecelul (i-am scos saptamana asta de tot morcovul) si bea inclusiv baby drink si ceai de musetel... si nimik!!!
ma gandesc ca poate carnita de pui din piure sa fie de vina? ce parere aveti?oare oare
Kiki
Scris: Sunday, July 2, 2006 10:25 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Andismom, ne confruntam cu aceeasi problema. Singurul lucru care i l-am dat lui Dav si i-ai dat si tu lui Andrei este cartoful. Eu cred ca de vina e cartoful.
Miri
Scris: Sunday, July 2, 2006 10:27 PM
Nivel

Sara papa carne de pui,dar nu am observat sa aibe probleme!oare
Kiki,s-ar putea ca asta sa fie cauza!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.