Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Taki,kk verde o sa fie muuuuult timp de acum inainte Si cu "parfum"pe masura! Stai linistita!
Si iti spun asta in conditiile in care si kk pe care il face Sara are aceeasi culoare,iar dupa ce bea un bibe cu lapte praf-de obicei seara-sa vezi dimineata ce mirosuri,de-ti muta nasul! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| miri_haluca wrote:Taki,kk verde o sa fie muuuuult timp de acum inainte Si cu "parfum"pe masura!  Stai linistita! Si iti spun asta in conditiile in care si kk pe care il face Sara are aceeasi culoare,iar dupa ce bea un bibe cu lapte praf-de obicei seara-sa vezi dimineata ce mirosuri,de-ti muta nasul!
Aaaa, deci nu este doar Sasha cu kk verde , ce bine ca mai avem concurenti . Acum pe bune, chiar m-am linistit daca zici ca si Sara face kk verde. mercik! |
|

| Taki,vin cu amanunte ca sa te conving ca Sasha e ok! Sara face kk in culori verde-maro-bej-galben,iar cu parfumul ...ma bucur ca nu e nici o modalitate sa-ti exemplific,ca te-ar lua cu lesin,crede-ma! |
|

| miri_haluca wrote:Taki,vin cu amanunte ca sa te conving ca Sasha e ok! Sara face kk in culori verde-maro-bej-galben,iar cu parfumul ...ma bucur ca nu e nici o modalitate sa-ti exemplific,ca te-ar lua cu lesin,crede-ma!
Eu ii facesem si poza la kklica, pregatita sa ma duc sa o arat la pediatru ...dar acum, m-am calmat.
|
|

| Stai sa incepi diversificarea, sa vezi atunci nebunie! O sa gasesti tot ce intra in gurita, in ce va scoate Sasha singurica,la celalalt capat! |
|

| miri_haluca wrote:Stai sa incepi diversificarea, sa vezi atunci nebunie! O sa gasesti tot ce intra in gurita, in ce va scoate Sasha singurica,la celalalt capat!
Atata timp cat scoate pe nenea kklica, parfumat sau nu, combinat cu alte ingrediente sau nu...eu sunt verry happy, chiar daca trebuie sa-mi tin respiratia . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Roxanel, musetelul e impotriva constipatiei.am patit-o si eu zilele trecute si i-am bagatdoua pliculete la un strop de apa ca sa fie mai concentrat.vezi daca merge, n-are ce rau sa-i faca musetelul.Bafta
Si ca tot sunt aici pe topic...bebica mea face kk o data la 3 zile dar nu e constipatie.Nu stiu ce sa mai cred.In prima luna bubuia la funduletul ei si acuma ma rog seara "Da-mi doamne un kkcel" |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| mihaela75 wrote:Roxanel, musetelul e impotriva constipatiei.am patit-o si eu zilele trecute si i-am bagatdoua pliculete la un strop de apa ca sa fie mai concentrat.vezi daca merge, n-are ce rau sa-i faca musetelul.Bafta  Si ca tot sunt aici pe topic...bebica mea face kk o data la 3 zile  dar nu e constipatie.Nu stiu ce sa mai cred.In prima luna bubuia la funduletul ei si acuma ma rog seara "Da-mi doamne un kkcel"
Multam Mihaela. Am sa incerc. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si Jodie Kate la inceput facea kk aproape dupa fiecare masa, apoi a inceput s-o mai rareasca, a ajuns la o data pe zi si acum chiar la 2-3 zile. E ok, atat vreme cat nu se chinuie. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor am reusit. Va pup manusitele. I-am dat 2.5 mil de suc de mere. A facut un kklici destul de tare in 1.5 ore. Debridat nu aveam si nici supozitoare iar cu ceaiul de musetel nu a mers. Adevarul este ca si eu eram constipata dar nu stiu de la ce ca doar mananc numai branza si rosii pe caldurile astea. Uraaaa. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Daca branza are coagulant, constipa! Ai grija! Ma bucur ca ai scapat acum! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| freedelia wrote:Si Jodie Kate la inceput facea kk aproape dupa fiecare masa, apoi a inceput s-o mai rareasca, a ajuns la o data pe zi si acum chiar la 2-3 zile. E ok, atat vreme cat nu se chinuie.
Mersi, m-am mai linistit.Si totusi oare de ce asa de rar? Ma bate gandul sa-i dau si eu suc de mere ca Roxanel, poate grabeste " facerea" |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Este posibil ca bebe sa se constipe de la carnita de pui? Andrei face kk in ultima saptamana maxim o data pe zi dar greu, se screme si il doare burtica... are un discomfort vizibil din aceasta cauza... mananca zilnic fructe (piersici, caise si mai nou cate cirese care ar trebui sa il deconstipe... si combinate cu iaurt!!!), piure de legume in care predomina cartoful si dovlecelul (i-am scos saptamana asta de tot morcovul) si bea inclusiv baby drink si ceai de musetel... si nimik!!! ma gandesc ca poate carnita de pui din piure sa fie de vina? ce parere aveti? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Andismom, ne confruntam cu aceeasi problema. Singurul lucru care i l-am dat lui Dav si i-ai dat si tu lui Andrei este cartoful. Eu cred ca de vina e cartoful. |
|

| Sara papa carne de pui,dar nu am observat sa aibe probleme! Kiki,s-ar putea ca asta sa fie cauza! |
|
|