bebe constipat
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mamica23
Scris: Tuesday, October 21, 2008 2:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/21/2008
Si Ervin a fost constipat cam doua saptamani,facea kk exact cum ai descris(cat o aluna si tare ca piatra),am incercat cu fructe,mere,prune,struguri dar fara nici o schimbare.Pana la urma am fost la pediatru cu el si mi-a prescris DULCOPIC(o jumatate de picatura/kg,de ex.daca are 12 kg=6 picaturi,o data pe zi,recomandat seara).Noi l-am luat 3 zile, de atunci nu am mai avut probleme.
adry
Scris: Tuesday, December 16, 2008 9:19 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Am tot citit pe aici dar vad ca in general se vorbeste de constipatia la bebe,dar la stia mai maricei(3 anisori) nu ati intimpinat probleme?Delia a mea cand era mica nu facea kk decat cum spuneti voi cu supozitor sau termometru apoi treptat a inceput sa faca singura(in momentul cand deja manca aproape de toate) insa acum nu mai vrea sa faca.Mai mereu a facut foarte gros si tare,dar facea,acum pur si simplu cere sa faca kk,zice ca o doare burtica, dar nici macar nu se screme putin.Mai cu ceva timp in urma aproape ca plangea cand facea kk,zicea ca o doare funduletul si cred ca acum ii este frica sa mai faca.Mai are cineva problema asta?Un copil care practic nu vrea sa faca decat cand o ia crampele rau de tot si atunci se forteaza de ii da si lacrimile. thankyou

ADRY MAMI DE DELIA
eddi
Scris: Friday, January 23, 2009 4:34 PM

mamica23 wrote:
Si Ervin a fost constipat cam doua saptamani,facea kk exact cum ai descris(cat o aluna si tare ca piatra),am incercat cu fructe,mere,prune,struguri dar fara nici o schimbare.Pana la urma am fost la pediatru cu el si mi-a prescris DULCOPIC(o jumatate de picatura/kg,de ex.daca are 12 kg=6 picaturi,o data pe zi,recomandat seara).Noi l-am luat 3 zile, de atunci nu am mai avut probleme.

Dulcopic

Compozitie si Mod de Prezentare
Picosulfat de sodiu monohidrat 0.75 g si exc.
Flacon cu 15 ml solutie orala.
Indicatii
Toate formele de constipatie, (la pacientii imobilizati in pat; in cazul schimbarii alimentatiei ori a mediului; datorate bolilor sau tulburarilor digestive); favorizarea evacuarii cand exista dureri, ca de pilda in cazul hemoroizilor; pre - si post - operator; pregatirea colonului pentru examene endoscopice.
Contraindicatii
Pacienti care sufera de ileus, ocluzie intestinala, abdomen acut chirurgical, in stari de deshidratare severa, colita toxica.
Mod de Administrare
Adulti si copii peste 10 ani: 10-20 picaturi la nevoie.
Copii intre 4-10 ani: 5-10 picaturi la nevoie.
Sub 4 ani 1/2 picatura solutie.
Se administreaza seara, efectul aparand in dimineata urmatoare.
oanalaurisa
Scris: Friday, January 23, 2009 6:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
eddi wrote:

Dulcopic

Compozitie si Mod de Prezentare
Picosulfat de sodiu monohidrat 0.75 g si exc.
Flacon cu 15 ml solutie orala.
Indicatii
Toate formele de constipatie, (la pacientii imobilizati in pat; in cazul schimbarii alimentatiei ori a mediului; datorate bolilor sau tulburarilor digestive); favorizarea evacuarii cand exista dureri, ca de pilda in cazul hemoroizilor; pre - si post - operator; pregatirea colonului pentru examene endoscopice.
Contraindicatii
Pacienti care sufera de ileus, ocluzie intestinala, abdomen acut chirurgical, in stari de deshidratare severa, colita toxica.
Mod de Administrare
Adulti si copii peste 10 ani: 10-20 picaturi la nevoie.
Copii intre 4-10 ani: 5-10 picaturi la nevoie.
Sub 4 ani 1/2 picatura solutie.
Se administreaza seara, efectul aparand in dimineata urmatoare.

Care-i faza? Postarea e veche...s-a rezolvat de mult problema...iar prospecte copiate de pe net,nu-i cazul la noi,le gasim fara probleme...
ilioara
Scris: Tuesday, March 31, 2009 3:09 PM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2009
si iustin e constipat azi a facut dar fff tare dupa ce aseara i-am dat dulphalac si de 3 zile ii dau ulei de dovleac.bea ceai in fiecare zi de musetel sau digestie usoara .imi este frica sa nu fie megacolon pt ca el de pe la 4-5 luni de cand am inceput si diversificarea a inceput sa se constipe.nu i-am dat orez,banana,morcov
Flavyafetitza
Scris: Monday, March 12, 2012 8:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/25/2011
Am un Baietel de 2 ani, si este foarte constipat, de fiecare data cand face kk plange si se chinuie foarte tare.va rog spuneti-mi un ceai sau ceva ce as putea sai dau sa il ajute.va multumesc.
miriam
Scris: Monday, March 12, 2012 8:38 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Ceai de musetel, sucuri de fructe facute in casa, neaparat sa manance ciorbita, supica...si eu am avut probleme cu puiul meu cu constipatia, am intrebat doctorita de familie si mi-a recomandat Debridat, si si-a mai revenit....ar fi bine sa intrebi dr copilului, noi aveam 3 ani cand i l-am dat.
aurishta
Scris: Monday, March 12, 2012 8:41 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Incearca o lingurita de miere pe stomacul gol si cat mai multe fructe proaspete. Mai poti gasi la farmacie diverse preparate care pot ajuta. Eu am folosit pentru fiul meu ceva (nu imi mai amintesc numele, sunt multi ani de atunci)era un borcanel cu gel asemanator cu un gem care i-a rezolvat problema , dar care i-a patat lenjeria iremediabil.El avea asemenea dificultati la kk incat avea dureri mari si sangera cand reusea sa iasa. Intreaba la farmacie, dar mai intai incearca cu remedii naturale. Mai ajuta si taratele de psyllium puse in iaurtul copilului(daca accepta, bineinteles).Multa sanatate micutuluicomputerlove
MihalacheAna
Scris: Thursday, April 12, 2012 12:23 AM

Sergiu (8 luni) e constipat intr-una de 2 zile...face foarte greu si plange,in momentele alea...Ieri a mancat iaurtel(pe care il consuma in fiecare zi),pure de fructe,si laptic...a mancat foarte putin...imi fac griji ca e asa...
Azi doar putina zeama de supica a papat,un iaurt,si lapte...Orarul obisnuit il aveti la "Ce mananca bebe azi",parca.Maine merg cu el la medic,sa-mi spuna ce sa fac.
Multa sanatate celor mici!pupici pupici pupici
roxinthya
Scris: Thursday, April 12, 2012 9:43 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
cand era Maria bebe ne-a recomandat LassBaby din plante
danab
Scris: Thursday, April 12, 2012 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
La 8 luni mai bine mergi la medic, sa-ti dea siropelul si sa-ti spuna exact cat sa-i dai (e in functie de varsta si kg). Tu poti sa-i dai mere rase, morcov crud ras, pere, compot de prune, ceai de musetel si sa eviti bananele, orezul, morcovul fiert, ceai de menta si alte alimente ce duc la constipatie.

daca nu reuseste sa elimine scaunul poti folosi supozitoare cu glicerina, dar tot la indicatia medicului.
MihalacheAna
Scris: Thursday, April 12, 2012 7:52 PM

Doctorul mi-a spus ca trebuie actionat din timp.La un bebe de 8 luni nu trebuie lasat sa asteptam nici 2-3 zile.Mi-a recomandat Baby Calm si mi-a spus sa ii introduc in alimentatie cat mai multe legume,fructe,sucuri de fructe facute in casa si ceai de musetel.
Va multumesc pentru sfaturi!coeur iloveyou
raly
Scris: Thursday, April 12, 2012 9:26 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Lass baby am inteles ca face minuni!

MihalacheAna
Scris: Friday, April 13, 2012 3:58 AM

raly wrote:
Lass baby am inteles ca face minuni!

O fi!sic ras
pupici
oanamaria
Scris: Sunday, July 22, 2012 5:11 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Eiii!Cu asta ne confruntam si noi dupa cum am scris si in alta parte pana sa descoper topicul asta .
Dupa cele citite am ajuns la concluzia sa-i dau putin Baby Drink si sper sa se rezolve .Cred ca de la faptul ca-i dau si lapte praf supliment a aparut problema asta .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.