Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
|
Cand era Robert mic (2-3 ani), Eugen a plecat intr-o zi la lucru, iar geanta i s-a parut cam grea; cand a ajuns la birou si a deschis geanta a gasit vreo 7 masinute bagate de Robert, care trasese si fermoarul |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Tata avea nevoie de transport pana la servici dar nu a stiut ca are atatea masini Ce le mai trece prin cap copilasilor!?!? |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Tare Robert!
Luana mi-a pus odata un picior de papusa cand m-am dus la banca si am deschis geanta fara sa vreau am scos si piciorusul buclucas
Fetele se joaca si ele in toata casa cu o conditie: la sfarsitul zilei facem impreuna curatenie. Cel mai mult ma ofticam atunci cand gaseam vreo jucarie mica de pe la Mac in patul nostru. Insa i-am pus Luanei intr-o seara lucruri de-ale mele mai mici in pat si nu i-a convenit iar acum s-a invatat minte, cand facem curat inainte de a merge in parc verifica paturile |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Andra se pliciseste repede de jucarii, le ia, se "joaca" 1 min apoi le arunca pe jos prin toata casa si mami dupa ea le strange, ca doar are altceva de facut? Doar in baie si in sufragerie am usile inchise pe care inca nu a invatat sa le deschida, in rest.... debandada mareeeeeee Dar noi ne bucuram de fiecare moment chiar daca mami dupa .... |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Noi tocmai am aranjat dormitorul mic in asa fel incat Ioan sa nu mai ajunga la birou (si implicit la laptopul lui tati). Intre pat, noptiere si o comoda are suficient spatiu de manevre...problema este ca se plictiseste de jucarii si tot la prizele lui preferate revine, la intrerupatoare (avem incalzire in podea, iar intrerupatoarele pentru unitatea de reglare a temperaturii sunt jos, cam la 15-20 de cm de podea..).
Ziua petrecem foarte mult timp in living, care e unit cu bucataria, deci eu fac mancare, spal vase, arunc un ochi pe forum, iar Ioan se uita la desene, se joaca sau imi arunca toate cartile din biblioteca...si fructele din cos...scoate din sertare tot ce i se pare interesant samd. Cand se plictiseste de living, pleaca pe hol, unde tati i-a montat special niste aparatoare de prize cu beculete, atractia maxima...dar si alea se invechesc, asa ca sunt buni si pantofii, cheile-azi l-am prins cu cheile in mana, incercand sa descuie usa de la intrare
Daca ar avea acces la bai, ar fi taare incantat, insa mereu am grija sa inchid usile...nu de alta, dar sa nu ma trezesc cu vreo minune...
In concluzie, toata casa, cu exceptia bailor si a camerei cu boilerul, este marele loc de joaca al lui Ioan...si tot se plictiseste... |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Ai mei au facut casa balamuc, m-am saturat Nimic nu tine, nici o regula ,nici o metoda , o sa ajung la casa de neuni intr-o zi. |
|
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Alex nu are voie in baie sa se joace, in rest GO GO GO. Nu stiu cum stau copii vostri la desene ca Alex nu e atras deloc de televizor. Ii place doar reclama cu lapticul in care rad bebelusii aia. Apropo de "mamele denaturate", vreau sa va spun ca ieri cat am fost pana la baie, Alex s-a urcat in basculanta, pe calorifer si rezultatul a fost:
Cand am vazut unde era am zis ca mor !!! Daca aveam geamurile deschise, aveati ocazia sa ma cunosteti la stirle de la ora 5. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Adriana asta e doar inceputul in curand va trebui sa pazesti cada de baie ca intra in ea si ar putea da drumul la apa sa se "pele", sau ar putea aluneca.
principala regula, nu lasati chei la indemana unui copil mic, se poate incuia in incapere. stiti care e culmea culmilor, unuia care lucreaza la descarcerare sa sune la 112 sa vina sa o deblocheze din casa. ei vin cu o ustensila distrug usa si pa fii-mea a incuiat usa si vrand sa scoata cheia din usa a rupt cheia in yala, in 2 ore a trebuit sa schimb usa, venea noaptea si as fi stat paznic la usa. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/16/2008 Mesaje: 531
| Locul de joaca este la el in camera si acolo este continuu un camp de lupta, jucariile sunt intinse peste tot. Desi le strang de cateva ori pe zi, de multe ori am alunecat pe cate ceva si am dat cu capul de pereti Cand mai vine la noi in camera face si aici dezastru dupa care pleaca la el multumit de rezultate Iar eu adun, strangand tare din dinti |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| noi tinem usa de la baie inchisa tot timpul. desi cand ii pun apa in cada, vine si ea sa vada si sa culeaga putina spuma, pe care apoi o imprastie prin toata casa in rext, in timpul zilei, jucariile sunt peste tot. prin camera de zi, pe sub masa, noptiere, prin bucatarie, pe balcon..etc. nu am ce sa fac asa ca incerc sa nu ma stresez pe tema asta. mai rau e cand gasesc biscuitele sau marul bucatelit prin casa. insa seara, avem o regula. inainte de culcare invatam sa ne punem jucariile la loc. i-am cumparat mobilier nou in camera si in loc de rafturi sau sertare sunt un fel de galetuse. le punem pe toate acolo si casa e luna macar penstru doua ore pana cand mergem noi la somn. |
|
|