Bebe are ... diaree! Ce e de facut?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Valenny
Scris: Friday, August 17, 2018 12:28 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/17/2018
Cray buna!! Am nevoie de un sfat. La micuta mea de doi anisori ii ies canini din partea de sus si nu prea imi mananca si daca imi mananca mananca putin...are lipsa mare moale prima data a facut lipsa mare foarte moale acum nu mai e asa moale. In rest e plina de viata. Sa fie de la canini??? Ea de pasti a facut gastroenterita dar doua saptamani era fara chef de nimic. Acum se joaca toata ziua fuge e plina de viata. Doar ca are lipsa mare moale. Va multumesc!!
alinaioana1234
Scris: Friday, August 24, 2018 4:53 PM
Nivel

Inregistrat: 8/24/2018
Buna,

Pe langa sfatul cel mai important de a merge la medic si a avea grija la alimentatie, pot sa iti spun ca la noi a mers si Smectidral.
Mi-a fost recomandat de medicul de familie si am fost sceptica la inceput, dar la nevoie l-am folosit pentru baietelul meu de 8 luni si s-a rezolvat totul rapid. Este usor de administrat, eu am amestecat continutul unui plic cu apa intr-un biberon si spre surprinderea mea, l-a baut destul de repede. Scaunele s-au intarzit dupa o zi si si-a revenit la normal, de tot, cam peste 3 zile.

Sper sa te ajute! Multa sanatate!
mamadematei
Scris: Wednesday, July 31, 2019 6:30 PM
Nivel

Inregistrat: 5/3/2012
Buna,

Cel mai important mergeti la medic in cazurile astea, iar ca exeprienta impartasita de la mamica la mamica, la noi a mers Compliflora. L-am folosit de la bebelusi -picaturi- pana la scoala- pliculete.
Mi-a fost recomandat de medicul de familie si l-am folosit initial pentru baietelul de 8 luni si s-a rezolvat totul rapid. Este usor de administrat, sunt picaturi care se amesteca in biberon sau plicul mai tarziu.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.