Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| yuliana, felicitari sa ai o sarcina usoara, sa fiti sanatosi si fericiti crista attached the following image(s):

|
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Yuliana felicitari multa sanatate va doresc si sarcina usoara.
Mihaela sa-ti fie de bine daca bebeului i-a placut atunci nu mai conteaza 
Claura bine ai venit si sa-ti traiasaca copilasii si sa va aduca numai bucurii.Mmami vezi ca la primul ticker este tot Matei numele si eu vad ca ar fi fetita dupa poza. |
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2007 Mesaje: 149
| Multumesc mult fetele!! Inca nu am ajuns sa iau si un al dolea test...dar nu cred ca va fi schimbare..sper.. Momentan as dormi asa ..am o stare.. |
|
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Mai, dar ce de treaba o sa aiba barza la toamna!!! o sa umble ametita din Toronto spre Slobozia si cine mai stie pe unde...felicitari, burticilor! Iuliana, fii sigura ca te vei descurca, doar ai experienta acum...mi-amintesc ce fericita eram acum 2 ani si o zi cand am vazut cele 2 liniute!!!nicio clipa nu m-am gandit ca-mi va fi greu, desi eram constienta de acest lucru si nu regret ca i-am facut atat de repede unul dupa altul, chiar daca au fost si momente de disperare cand imi spuneam "cine m-o fi pus?"...dar, vorba Mihaelei, cand ne apuca urlatul pe toti trei, va dati seama ce cor iesea!!! Noroc ca nu era tati prin preajma, ca sigur o lua la fuga! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Iuliana, felicitari pentru bebe 2 Cu siguranta o sa te descurci cu el mai ales ca ai mai multa experienta acum Sa fiti sanatosi si sa ai sarcina usoara |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Abia acum mi-am dat seama in ce m-am bagat.Dupa doua nopti nedormite ca daria e racita si plina de muci sunt un zombi umblator.Imi imaginam in cele 5 minute de liniste ce-ar fi sa se apuce bebe 2 de urlat Cred ca am cam incurcat-o poate mamele nu au 7 vieti totusi |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Miha, stii care e norocul mamelor? Ca nu sunt toate zilele la fel(si nici noptile)! Multa sanatate Dariei! |
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Miha te incurajez sa rezisti pana la urma n-ai incotro. Sigur vor veni si zile si nopti mai bune.... Insanatosire rapida puiutei! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Mihaela, din pacate vei mai avea parte de astfel de momente, mai ales cand va aparea si bebe cred ca iti va fi foarte greu. Dar sunt convinsa ca te vei descurca si in noua formula. Pana atunci, ai grija de tine si incearca sa te odihnesti cat mai mult. Pupici, burticoaso. |
|

| Multumesc de incurajari Am intrat in hora tre sa joc Eu ma simt cam burtoasa, nu stiu dar mi se pare ca sunt destul de "avansata" ar parea ca am vreo 3 luni dupa cum ma vad eu Yulyana si Dya , voi ce mai ziceti? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mihaela75 wrote:Abia acum mi-am dat seama in ce m-am bagat.Dupa doua nopti nedormite ca daria e racita si plina de muci sunt un zombi umblator.Imi imaginam in cele 5 minute de liniste ce-ar fi sa se apuce bebe 2 de urlat  Cred ca am cam incurcat-o poate mamele nu au 7 vieti totusi
mihaela,te incurajez si eu,deja am experienta.mi-a dat dumnezeu 2 copii cuminti,darius e cuminte noaptea,si karina ziua.ziua imi dorm cu randu,f rar adorm deodata,si uite ca deja au trecut 6 luni si inca sunt in picioare si si sanatoasa.asa e orice mamica cu 2 bebei |
|

| Da fetele trebuie sa rezist..Multumesc de incurajari!Asa e Mihaela daca ne-am bagat in hora trebuie sa jucam.Nu prea ma simt asa bine..dar spre deosebire de prima sarcina nu vars asa.Dar ar fi fost mai bine , imi sta ceva in gat . Mihaela ai facut ecograf ceva?La cat timp faci?Prima data am facut la 8 saptamani ..nu cred ca am mai mult de 2-3 acum, zic eu ca nu a venit peste. |
|

| Nu am facut eco, nu stiu cand sa-l fac , mai stau un pic ca sa se poata vedea cat e de mare.Mor de nervi ca nu stiu cat e de mare,am pus tiker asa orientativ dar D-zeu stie cat am |
|

| butterfly wrote:
mihaela,te incurajez si eu,deja am experienta.mi-a dat dumnezeu 2 copii cuminti,darius e cuminte noaptea,si karina ziua.ziua imi dorm cu randu,f rar adorm deodata,si uite ca deja au trecut 6 luni si inca sunt in picioare si si sanatoasa.asa e orice mamica cu 2 bebei
Pai daca ai copiii cuminti inseamna ca ai timp si de manichiura, poate-ti faci avant si ridici pachetul ala de la posta |
|

| Vad ca la calcul imi ies 3 saptamani.. |
|
|
|