Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Miha, esti de coma! Sa-ti fie de bine! Tu ai facut ca si noi, cand am scanat ambalajul de la suzi cea noua, pe care Sara deja o insfacase si si-o indesase in gura! |
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Se mai intampla...Sa-ti fie de bine si tie si bebelashului! Si eu mai patesc cu fii-mea asa, cand cumpar fructe, vrea si ea ba o piersica, o pruna, struguri, ce sa-i fac, ca face scandal mare daca nu-i dau din aia, nu din geanta si o las sa manance, asta e, cum sa platesc un sambure de piersica? La cele deja impachetate si care au pret fix/punga e ok, dar am vazut prin magazine multe desfacute si lasate, iti inchipui cati mananca pe gratis . |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| sper sa nu ma bata D-zeu , am papat si eu o caisa asa ca altfel lesinam acolo langa ele.Si nespalata...cine stie cate maini au umblat pe ea dar asta nu mai conteaza.Pofte am dar vad ca nu am greturi,sunt sus pe baricade |
|
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Sa va fie de bine tie si lui pasarel...hmmmm ce papacios, inca de acum |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ei, nu cred ca e om sa nu fi gustat marfa pe care-o cumpara sau sa vada de pofta cum e ...eu cand am venit in America, inainte sa cumpar tot felul de fructe/legume de care nu mai mancasem sau vazusem inainte, le incercan, serios...lychee, baby banana, o data am desfacut o plantana ca ma contraziceam cu Dan ca e banana si am vazut ca are alt gust, tot felul de fructe pilot: pruno-piersica si inca una, nu le mai stiu denumirea, blueberries, papaya, mango galben, nu verde cum se gasea si la noi...mancare ambalata nu am desfacut fara s-o cumpar, dar sunt o gramada care se ghiftuiesc prin magazinele mari, aglomerate ...unde stateam inainte mergeam la un market coreean si aia aveau afise "va rugam sa nu mancati, tot ce luati se plateste la casa" . |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| delfinasa wrote:...mancare ambalata nu am desfacut fara s-o cumpar, dar sunt o gramada care se ghiftuiesc prin magazinele mari, aglomerate  ...unde stateam inainte mergeam la un market coreean si aia aveau afise "va rugam sa nu mancati, tot ce luati se plateste la casa"  .
Vor aparea si la noi afise din astea cat de curand... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/2/2007 Mesaje: 149
| Felicitari Miha....am intrat aici pentru ca ma uit la testul meu acum si vad doua liniute...pentru a doua oara in viata. Mai un bb de un an si patru luni pe 25... Am deja o suta de intrebari..ma simt specific bortzo si de aceea am facut testul..mai repet maine dimineata ..cu toate ca nu cred ca se va schimba rezultatu.. Am vrut sa imi impartasesc bucuria cu voi....cu toate ca ma simt ciudat cu intrebarie pe care mi le pun si mai ales una ..ma voi descurca cu doi? |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
|
Cred ca au si aparut la cat se mananca in supermarket-uri si pe la noi
yulyana, sigur te ve descurca si cu 2 bb |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| yulyana82n wrote:Felicitari Miha....am intrat aici pentru ca ma uit la testul meu acum si vad doua liniute...pentru a doua oara in viata. Mai un bb de un an si patru luni pe 25... Am deja o suta de intrebari..ma simt specific bortzo si de aceea am facut testul..mai repet maine dimineata ..cu toate ca nu cred ca se va schimba rezultatu.. Am vrut sa imi impartasesc bucuria cu voi....cu toate ca ma simt ciudat cu intrebarie pe care mi le pun si mai ales una ..ma voi descurca cu doi?
Felicitari!
Pune si tu tickere cu copiii, ca sa va sarbatorim cum trebuie!
Legat de intrebarea ta, sunt destule mamici aici cu 2 copilasi si se descurca! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Iuliana, felicitari, ce ma bucur pentru tine!
Ai sa te descurci cu doi copii, sa vezi ce bine or sa creasca impreuna! Si la baietii mei e diferenta de 2,5 ani!
Ai gija de tine, ce veste minunata
|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Felicitari yuliana! Sigur te vei descurca, doar il ai pe tati alaturi si pe celalat flacau! Sarcina usoara! Ce se mareste numarul gravidutelor pe forum au fost cu succes sarbatorile si perioada de relax de dupa! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| yulyana82n wrote:Felicitari Miha....am intrat aici pentru ca ma uit la testul meu acum si vad doua liniute...pentru a doua oara in viata. Mai un bb de un an si patru luni pe 25... Am deja o suta de intrebari..ma simt specific bortzo si de aceea am facut testul..mai repet maine dimineata ..cu toate ca nu cred ca se va schimba rezultatu.. Am vrut sa imi impartasesc bucuria cu voi....cu toate ca ma simt ciudat cu intrebarie pe care mi le pun si mai ales una ..ma voi descurca cu doi?
Yulyana, in primul rand felicitari pt bebe 2 .Nu-ti face griji ca nu ne descurcam ca mamele au 7 vieti,asa-s din constructie .Ma bucur ca nu sunt singura pe-aici cu doi bebei mici, ne tinem companie si cand ne vine a urla ,o facem in cor Deja rade kaze de mine ca tre sa iau lectii de la purcica cum se alapteaza doi piguleti in tandem lasa, sa fim sanatoase ca restul vine . |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17876
| Iuliana, felicitari si sa fie intr-un ceas bun !
Miha, ma bucur ca esti bine si deocamdata nu au aparut greturile. Tu sa fii sanatoasa si cu bebe, ca restul s-o rezolva intr-un fel.
PS> Nu pot muta bucati de topic, ci topicul cu totul , asa ca vor ramane aici pana o sa facem si aceasta facilitate. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Yulyana82n, felicitari pentru bb2, sarcina usoara si bb sanatos! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2007 Mesaje: 45
| Felicitari la toate burticile! Si abia astept sa nasca Miha sa putem sa facem "clubul mamicilor cu 3 copilasi"! |
|
|
|