bebe 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Wednesday, March 7, 2007 9:47 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Miha, esti de coma!hohot hohot hohot Sa-ti fie de bine!
Tu ai facut ca si noi, cand am scanat ambalajul de la suzi cea noua, pe care Sara deja o insfacase si si-o indesase in gura!hohot
delfinasa
Scris: Wednesday, March 7, 2007 9:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
hohotSe mai intampla...Sa-ti fie de bine si tie si bebelashului! pupici
Si eu mai patesc cu fii-mea asa, cand cumpar fructe, vrea si ea ba o piersica, o pruna, struguri, ce sa-i fac, ca face scandal mare daca nu-i dau din aia, nu din geanta si o las sa manance, asta e, cum sa platesc un sambure de piersica?sic La cele deja impachetate si care au pret fix/punga e ok, dar am vazut prin magazine multe desfacute si lasate, iti inchipui cati mananca pe gratiscyclops.
mihaela75
Scris: Wednesday, March 7, 2007 9:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
sper sa nu ma bata D-zeu , am papat si eu o caisa asa ca altfel lesinam acolo langa ele.Si nespalata...cine stie cate maini au umblat pe ea dar asta nu mai conteaza.Pofte am dar vad ca nu am greturi,sunt sus pe baricadehainoroc
sousourel
Scris: Wednesday, March 7, 2007 10:04 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Sa va fie de bine pupici tie si lui pasarel...hmmmm ce papacios, inca de acum sic
delfinasa
Scris: Wednesday, March 7, 2007 10:16 PM
Nivel

Ei, nu cred ca e om sa nu fi gustat marfa pe care-o cumpara sau sa vada de pofta cum e ras...eu cand am venit in America, inainte sa cumpar tot felul de fructe/legume de care nu mai mancasem sau vazusem inainte, le incercan, serios...lychee, baby banana, o data am desfacut o plantana ca ma contraziceam cu Dan ca e banana si am vazut ca are alt gust, tot felul de fructe pilot: pruno-piersica si inca una, nu le mai stiu denumirea, blueberries, papaya, mango galben, nu verde cum se gasea si la noi...mancare ambalata nu am desfacut fara s-o cumpar, dar sunt o gramada care se ghiftuiesc prin magazinele mari, aglomerate ras...unde stateam inainte mergeam la un market coreean si aia aveau afise "va rugam sa nu mancati, tot ce luati se plateste la casa"ras sic.
mommy
Scris: Wednesday, March 7, 2007 10:23 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
delfinasa wrote:
...mancare ambalata nu am desfacut fara s-o cumpar, dar sunt o gramada care se ghiftuiesc prin magazinele mari, aglomerate ras...unde stateam inainte mergeam la un market coreean si aia aveau afise "va rugam sa nu mancati, tot ce luati se plateste la casa"ras sic.

hohot hohot hohot
Vor aparea si la noi afise din astea cat de curand...hohot
yulyana82n
Scris: Thursday, March 8, 2007 1:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/2/2007
Felicitari Miha....am intrat aici pentru ca ma uit la testul meu acum si vad doua liniute...pentru a doua oara in viata.
Mai un bb de un an si patru luni pe 25...
Am deja o suta de intrebari..ma simt specific bortzo si de aceea am facut testul..mai repet maine dimineata ..cu toate ca nu cred ca se va schimba rezultatu..
Am vrut sa imi impartasesc bucuria cu voi....cu toate ca ma simt ciudat cu intrebarie pe care mi le pun si mai ales una ..ma voi descurca cu doi?
Cris-DL
Scris: Thursday, March 8, 2007 1:14 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Miru wrote:

hohot hohot hohot
Vor aparea si la noi afise din astea cat de curand...hohot

Cred ca au si aparut la cat se mananca in supermarket-uri si pe la noi ras

yulyana, sigur te ve descurca si cu 2 bb pupici
Kiki
Scris: Thursday, March 8, 2007 1:16 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
yulyana82n wrote:
Felicitari Miha....am intrat aici pentru ca ma uit la testul meu acum si vad doua liniute...pentru a doua oara in viata.
Am deja o suta de intrebari..ma simt specific bortzo si de aceea am facut testul..mai repet maine dimineata ..cu toate ca nu cred ca se va schimba rezultatu..
Am vrut sa imi impartasesc bucuria cu voi....cu toate ca ma simt ciudat cu intrebarie pe care mi le pun si mai ales una ..ma voi descurca cu doi?

Felicitari!

Pune si tu tickere cu copiii, ca sa va sarbatorim cum trebuie!

Legat de intrebarea ta, sunt destule mamici aici cu 2 copilasi si se descurca!
Ema
Scris: Thursday, March 8, 2007 1:39 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Iuliana, felicitari, ce ma bucur pentru tine!

Ai sa te descurci cu doi copii, sa vezi ce bine or sa creasca impreuna!pupici pupici
Si la baietii mei e diferenta de 2,5 ani!flowers

Ai gija de tine, ce veste minunata pupici pupici

yes yes flowers
danab
Scris: Thursday, March 8, 2007 4:39 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Felicitari yuliana! Sigur te vei descurca, doar il ai pe tati alaturi si pe celalat flacau!
Sarcina usoara!
Ce se mareste numarul gravidutelor pe forum mami de fetita angel au fost cu succes sarbatorile si perioada de relax de dupa!chitara love
mihaela75
Scris: Thursday, March 8, 2007 4:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
yulyana82n wrote:

Yulyana, in primul rand felicitari pt bebe 2 .Nu-ti face griji ca nu ne descurcam ca mamele au 7 vieti,asa-s din constructie ras .Ma bucur ca nu sunt singura pe-aici cu doi bebei mici, ne tinem companie si cand ne vine a urla ,o facem in corplans plans Deja rade kaze de mine ca tre sa iau lectii de la purcica cum se alapteaza doi piguleti in tandembataus lasa, sa fim sanatoase ca restul vine .firstprize
AdrianaC
Scris: Thursday, March 8, 2007 7:46 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Iuliana, felicitari si sa fie intr-un ceas bun !

Miha, ma bucur ca esti bine si deocamdata nu au aparut greturile. Tu sa fii sanatoasa si cu bebe, ca restul s-o rezolva intr-un fel.

PS> Nu pot muta bucati de topic, ci topicul cu totul uff , asa ca vor ramane aici pana o sa facem si aceasta facilitate.
taki
Scris: Thursday, March 8, 2007 7:50 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Yulyana82n, felicitari pentru bb2, sarcina usoara si bb sanatos!mami de fetita boy flowers angel
Claura
Scris: Thursday, March 8, 2007 8:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/26/2007
Felicitari la toate burticile! Si abia astept sa nasca Miha sa putem sa facem "clubul mamicilor cu 3 copilasi"!mami de fetita mami de fetita boy
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.