Bebe 2
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Thursday, August 28, 2014 9:09 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Felicitari!Sarcina usoara!Bravoo Bravoo
Irinuca
Scris: Thursday, August 28, 2014 10:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Felicitari!!!!!
PrincessLilou
Scris: Tuesday, February 3, 2015 1:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
Imi pare rau, dar de jurnalul asta nu m-am tinut. la inceput au fost greturile si tra lala, plus ca sa echilibrezi toate schimbarile mele hormonale si cu servicul si cu inca un copil, nu mi-a fost usor. plus ca in sarcina asta mi s-a descoperit ca am diabet gestational si merg la doctor din doua in doua saptamani, imi trag degetele in ace de patru ori pe zi, rutina ma omoara!!!!

de ieri Sophie a inceput scoala. aici se incepe cu un an de gradinita si apoi anii 1-6 dar face parte din scoala primara. deci au fost schimbari.

ne-am mutat la casa, sotul e innebunit cu gradinaritul, parca are un bebe numai al lui. avem multi pomi fructiferi in gradina, un par, doi mango, mandarine si lamai, plus verdeturile, a mai pus si un rand de porumb, o vita de vie mica, deja are treaba omu'.

eu lucrez acum cu program redus, doar 2 zile pe saptamana, cate sase ore. din martie intru in concediu de maternitate. bebe e baietel si se misca la greu. am zis ca am un balon cu apa si un rechin in el care se ia la intrecere cu prietenul lui imaginar. mi-e dor sa dorm pe burtaaa!

puncte pozitive sunt faptul ca nu mi s-au mai umflat picioarele, nu m-am mai ingrasat ca o cisterna ca data trecuta, bine ca sunt si la "dieta" adica nu am voie sa mananc multi carbohidrati si zahar. deci, toate bune si frumoase. mi-e frica de nastere, ca data trecuta stiti ca am avut hemoragie dupa, dar de taiat nu ma tai. am avut si cu mama o disputa pe seama asta ca ea insista sa fac cezariana si eu nu vreau nici in ruptul capului. sunt de principiul "ca la dentist" te doare un pic cat iti scoate maseaua dar dupa e ok. dar in special, ideea de a fi taiata ma oripileaza, sper sa nu fie nevoie.

aurishta
Scris: Tuesday, February 3, 2015 6:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Aaaaaa, mai astepti un bb! Bravoo Bravoo Abia acum am bagat de seama!flowers
monica irimia
Scris: Tuesday, February 3, 2015 6:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
Mai ai un pic, PrincessLilou! DistanceKiss Felicitari pentru progresele facute si pentru sotul muncitor. angel Sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara. Bravoo computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.