Beau din canuta!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxanel
Scris: Friday, December 8, 2006 12:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Canutele mele de la Avent au supapa. Acestea sunt modelele pe care le am eu. Se numesc Magic Cup - no spill

Roxanel attached the following image(s):
magiccup2209x350.jpg

taki
Scris: Friday, December 8, 2006 3:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Si noi am inceput sa ben din canuta si din pahar, dar e distcatie mare cand incercam sa muscam din pahar....hohot hohot
g_nicoleta2000
Scris: Friday, December 8, 2006 3:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Roxanel, va intelegeti cu canitzele no spill? Pe noi ne enerveaza teribil canitzele alea pentru ca foarte greu reuseste sopilul sa suga din ele. Avem cateva cu supapa no spill dar la toate am scos-o pentru ca nu curgea decat cateva picaturi la un supt puternic. Cel mai bine ne intelegem cu canitza cu cioc.
Roxanel
Scris: Friday, December 8, 2006 4:58 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:
Roxanel, va intelegeti cu canitzele no spill? Pe noi ne enerveaza teribil canitzele alea pentru ca foarte greu reuseste copilul sa suga din ele. Avem cateva cu supapa no spill dar la toate am scos-o pentru ca nu curgea decat cateva picaturi la un supt puternic. Cel mai bine ne intelegem cu canitza cu cioc.

Noi folosim canuta no spill de cand am inceput sa bem prima oara din altceva decat biberon. L-a inceput i-am scos supapa caci aveam impresia ca bea mai bine. Din contra, se ineca caci tragea cu putere. Am pus supapa la loc si e mult mai bine. eu sincera sa fiu habar nu am cum arata canita cu cioc. Poate isi face cineva mila si pune o poza ...pupici
danab
Scris: Saturday, December 9, 2006 9:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Roxanel wrote:
Canutele mele de la Avent au supapa. Acestea sunt modelele pe care le am eu. Se numesc Magic Cup - no spill

Am vazut la farmacie, dar eu nu am luat destui bani la mine banghead (costa 34 ron) si nu am cumparat-o. Voi merge luni intr-o noua plimbare, dar tin minte ca am mai vazut ceva asemanator la o alta farmacie, doar ca era fabricata in Franta, la Cholet, si avea mai multe accesorii. scratch

Uite canita de la Primii pasi, cea cu cioc si supapa (noua nu ne placeThumb down )

danab attached the following image(s):
26025.jpg

Miri
Scris: Saturday, December 9, 2006 9:23 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
O astfel de canuta(tot de la Primii Pasi )a primit si Sara, dar nu a acceptat-o decat ca jucarie!Daca ma uit bine la canutele postate de Roxanel, cam asa sunt si ale noastre!Deci ale noastre nu sunt cu cioc?scratch
danab
Scris: Saturday, December 9, 2006 9:24 PM
Nivel

Miri, cele avent au "bot de rata" ras
Miri
Scris: Saturday, December 9, 2006 9:30 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Atunci "bot de rata" au si ale noastre!hohot
kali
Scris: Saturday, December 9, 2006 9:45 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si noi, si noi tot cu bot de rata "defilam"!
De asemenea folosim cu succes pe post de jucarie canuta de la "Primii pasi"bounce
bontocel
Scris: Sunday, December 10, 2006 8:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/30/2006
Noi folosim canita de la primii pasi...pe post de stropitoare de inervat mama ras , ca tare ne place sa dam afara tot ce bem cu easic
Si mai e buna pentru ros cu dintisorii..pt cine-i areras
Darria
Scris: Monday, December 11, 2006 7:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/20/2006
bontocel wrote:
Noi folosim canita de la primii pasi...pe post de stropitoare de inervat mama ras , ca tare ne place sa dam afara tot ce bem cu easic
Si mai e buna pentru ros cu dintisorii..pt cine-i are ras

Exact asa face si a mea: trage si apoi da afara toata apa, parca ar fi o fantana arteziana ras Nu am incercat cu lapte sa vad daca reactioneaza la fel.
Nu are dinti dar e buna la gingii ras
Noi avem una mica de la baby nova. Altceva mic nu am gasit cand am cautat.
Kiki
Scris: Monday, December 11, 2006 8:59 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Noi avem una de la Primii pasi si una de la Farlin. Ii plac ambele.
danab
Scris: Monday, December 11, 2006 3:33 PM
Nivel

S-a vandut canita de la Cholet plans Maine ma duc la City Farma sa-i cumpar canita Avent. La farmaciile de langa mine nu sunt decat cu gauri, fara nici o supapa. Nici nu au auzit de asa cevafool
danab
Scris: Tuesday, December 19, 2006 10:14 AM
Nivel

Am gasit de la Nuk, o canita cu cioculet si supapa, 25 ron
kali
Scris: Tuesday, December 19, 2006 10:43 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Asta are o singura gaura maaare, nu mai multe mici, exact cat se vede in foto. Mie mi-a fost frica sa i-o dau Alexiei.
Miru-Miru poate bea cu ea, sau doar faci prospectiuni de piata?

Pana una-alta noi perfectionam bautul din canuta cu cioc, si am ajuns chiar sa nu varsam deloc pe langa cand e setea mare; insa, daca are chef de joaca se uda din cap pana-n picioare si face si piscina in jurras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.