Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Canutele mele de la Avent au supapa. Acestea sunt modelele pe care le am eu. Se numesc Magic Cup - no spill Roxanel attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Si noi am inceput sa ben din canuta si din pahar, dar e distcatie mare cand incercam sa muscam din pahar.... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Roxanel, va intelegeti cu canitzele no spill? Pe noi ne enerveaza teribil canitzele alea pentru ca foarte greu reuseste sopilul sa suga din ele. Avem cateva cu supapa no spill dar la toate am scos-o pentru ca nu curgea decat cateva picaturi la un supt puternic. Cel mai bine ne intelegem cu canitza cu cioc. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| g_nicoleta2000 wrote:Roxanel, va intelegeti cu canitzele no spill? Pe noi ne enerveaza teribil canitzele alea pentru ca foarte greu reuseste copilul sa suga din ele. Avem cateva cu supapa no spill dar la toate am scos-o pentru ca nu curgea decat cateva picaturi la un supt puternic. Cel mai bine ne intelegem cu canitza cu cioc.
Noi folosim canuta no spill de cand am inceput sa bem prima oara din altceva decat biberon. L-a inceput i-am scos supapa caci aveam impresia ca bea mai bine. Din contra, se ineca caci tragea cu putere. Am pus supapa la loc si e mult mai bine. eu sincera sa fiu habar nu am cum arata canita cu cioc. Poate isi face cineva mila si pune o poza ... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Roxanel wrote:Canutele mele de la Avent au supapa. Acestea sunt modelele pe care le am eu. Se numesc Magic Cup - no spill Am vazut la farmacie, dar eu nu am luat destui bani la mine (costa 34 ron) si nu am cumparat-o. Voi merge luni intr-o noua plimbare, dar tin minte ca am mai vazut ceva asemanator la o alta farmacie, doar ca era fabricata in Franta, la Cholet, si avea mai multe accesorii.
Uite canita de la Primii pasi, cea cu cioc si supapa (noua nu ne place ) danab attached the following image(s):

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| O astfel de canuta(tot de la Primii Pasi )a primit si Sara, dar nu a acceptat-o decat ca jucarie!Daca ma uit bine la canutele postate de Roxanel, cam asa sunt si ale noastre!Deci ale noastre nu sunt cu cioc? |
|

| Miri, cele avent au "bot de rata" |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Atunci "bot de rata" au si ale noastre! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si noi, si noi tot cu bot de rata "defilam"! De asemenea folosim cu succes pe post de jucarie canuta de la "Primii pasi" |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/30/2006 Mesaje: 381
| Noi folosim canita de la primii pasi...pe post de stropitoare de inervat mama , ca tare ne place sa dam afara tot ce bem cu ea Si mai e buna pentru ros cu dintisorii..pt cine-i are |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/20/2006 Mesaje: 267
| bontocel wrote:Noi folosim canita de la primii pasi...pe post de stropitoare de inervat mama  , ca tare ne place sa dam afara tot ce bem cu ea Si mai e buna pentru ros cu dintisorii..pt cine-i are
Exact asa face si a mea: trage si apoi da afara toata apa, parca ar fi o fantana arteziana Nu am incercat cu lapte sa vad daca reactioneaza la fel. Nu are dinti dar e buna la gingii  Noi avem una mica de la baby nova. Altceva mic nu am gasit cand am cautat. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Noi avem una de la Primii pasi si una de la Farlin. Ii plac ambele. |
|

| S-a vandut canita de la Cholet Maine ma duc la City Farma sa-i cumpar canita Avent. La farmaciile de langa mine nu sunt decat cu gauri, fara nici o supapa. Nici nu au auzit de asa ceva |
|

| Am gasit de la Nuk, o canita cu cioculet si supapa, 25 ron
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Asta are o singura gaura maaare, nu mai multe mici, exact cat se vede in foto. Mie mi-a fost frica sa i-o dau Alexiei. Miru-Miru poate bea cu ea, sau doar faci prospectiuni de piata?
Pana una-alta noi perfectionam bautul din canuta cu cioc, si am ajuns chiar sa nu varsam deloc pe langa cand e setea mare; insa, daca are chef de joaca se uda din cap pana-n picioare si face si piscina in jur |
|
|