Beau din canuta!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Thursday, December 7, 2006 10:47 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
danab wrote:

Si Miru scutura biberoanele de uda tot ce-i in jur si hainutele ei, bineinteles bataus
Miri, de la ce firma era canita cu cioc de silicon, ca eu am vazut numai cu cioc de plastic si nu-i place bounce

Dana, noi am avut un set ce continea biberoane, tetine, lingurite, castron si canuta cu doua capace si ,implicit, doua feluri de cioculete!Toate sunt de la firma Fisher Price, o super firma, daca imi e permis sa le fac reclama gratis.Inca mai folosim bibe si tetinele de la ei!cool
kali
Scris: Thursday, December 7, 2006 10:50 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Miri wrote:

Dana, noi am avut un set ce continea biberoane, tetine, lingurite, castron si canuta cu doua capace si ,implicit, doua feluri de cioculete!Toate sunt de la firma Fisher Price, o super firma, daca imi e permis sa le fac reclama gratis.Inca mai folosim bibe si tetinele de la ei!cool

Astea eu nu le-am vazut in Romanica noastraplans
Dana, ca alternativa, ti-as putea recomanda setul de antrenament de la Avent. Are ciocul dintr-un cauciuc putin mai tare decat tetinele, dar e ok; in schimb nu are supapa.
danab
Scris: Thursday, December 7, 2006 10:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
kali wrote:

Astea eu nu le-am vazut in Romanica noastraplans
Dana, ca alternativa, ti-as putea recomanda setul de antrenament de la Avent. Are ciocul dintr-un cauciuc putin mai tare decat tetinele, dar e ok; in schimb nu are supapa.

Multumesc. De avent zicea si Roxanel si chiar am sa ma uit pe la farmacie.thumleft
Miri
Scris: Thursday, December 7, 2006 10:58 PM
Nivel

Dana, succes sa gasesti ceva ce sa-i placa Mirunei!
danab
Scris: Thursday, December 7, 2006 10:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Miri wrote:
Dana, succes sa gasesti ceva ce sa-i placa Mirunei!

Mulumesc, Miri. Sper, ca altfel trece la cana normala, ca nu fac colectie de canite.bataus
codruta
Scris: Thursday, December 7, 2006 11:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
sa vedeti ce fata modesta am eu...
chiar ma gandeam zilele trecute sa scot la uz canuta cu cioc cu care n-am prea avut succes de altfel, ca doar n-o sa bea fata din bibe si de ziua ei sa rada altii de noi.
Si mergem in seara asta la cumparaturi si era o promotie la noul capy de nustiuce. servit elegant in pahare de unica folosinta. Sa vedeti ce frumos a baut ratusca mea din pahar de ala, n-a varsat nimic pe langa. Drept pt care am luat paharul cu noi sa vedem cat tine minunea.Si uite-asa m-a scutit de alti bani pe alte canute ca poate cioculetul ala nu ne place....
Miri
Scris: Thursday, December 7, 2006 11:09 PM
Nivel

Bravo Medeea!bravo Venim si noi la un"capy de nustiuce"poate incepem sa bem din cana normala!sic
Kiki
Scris: Thursday, December 7, 2006 11:12 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Eu cred ca copiii astia vor sa creasca mai repede. David prefera paharul canutei cu cioc. Cand bea cu canuta, se aud dintii pe cioc, el incearca sa suga, ca la biberon. La pahar insa, isi lipeste buzele de marginea paharului si nu il lasa jos pana nu a baut tot. Il mai si scurge dupa aia. alcool alcool alcool
Miri
Scris: Thursday, December 7, 2006 11:13 PM
Nivel

Ia sa incercam si noi maine sa beam cu un pahar de plasticscratch
codruta
Scris: Thursday, December 7, 2006 11:21 PM
Nivel

Miri wrote:
Bravo Medeea!bravo Venim si noi la un"capy de nustiuce"poate incepem sa bem din cana normala!sic

de cand va asteptamdance
sousourel
Scris: Thursday, December 7, 2006 11:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Ipiiiiiiyes , bravo dragutza...singurica? Adica ti-ai tinut paharul singurica?
Noi la baut...cu regret, tot bibe pt lapte si apa, atat cat bem, adica f putin, din canita, cu prosopel sub ea si dat de mami, altfel nu
sousourel
Scris: Thursday, December 7, 2006 11:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Noi la baut...cu regret, tot bibe pt lapte si apa, atat cat bem, adica f putin, din canita, cu prosopel sub ea si dat de mami, altfel nu
Cris Rusu
Scris: Friday, December 8, 2006 8:38 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2006
banghead banghead La noi, a bea din canuta, inseamna a ne juca tacanind cu dintii de jos pe buza canitei... altfel, tot bibe e de baza...nervi
codruta
Scris: Friday, December 8, 2006 8:56 AM
Nivel

sousourel wrote:

o, nici chiar asa, mamialcool Eu ii tin paharul ca altfel ar fi jale.Ideea e ca acum bea din pahar, nu musca din elthumleft
Miri
Scris: Friday, December 8, 2006 12:08 PM
Nivel

codruta wrote:

de cand va asteptamdance

Codruta, am promis ca vom veni si asa va fi,ne vom reintalni, la un moment dat!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.