Profil: beatriz
Despre
Utilizator: beatriz
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, September 19, 2012
Ultima vizita: Wednesday, January 9, 2013 8:15 PM
Numarul de postari: 4
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Saluri, fulare, esarfe tricotate 1
Postat: Monday, October 8, 2012 9:29 PM
Felicitariiiiiii fetelor lucrati foarte frumos newclap ma tot gandesc si eu la un sal dar...........mi se pare imposibil de crosetat aveti ceva special sorry1 ce imi doresc si eu sa incep dar nu stiu daca il pot duce la bun sfarsit maseluta tare complicat ( pentru mine)
spor la .......frumuseti
Subiect: Ajutor in nevoie
Postat: Thursday, September 27, 2012 10:42 PM
Alege un model ajurat f simplu, ca sa mearga repede si nici sa nu te plictisesti...

pcinfo attached the following image(s):

pcimfo sint foarte frumoase modelele imi plac mult doar ca nu am lucrat de pe schema si nu stiu sa citesc schemelecry ,poate ma poti ajuta cu ceva si cu resurse video,e mai usor pentru mine sa invat modelul,lucrez doar ocazional
Postat: Thursday, September 27, 2012 10:11 PM
Multumesc fetelor newclap stiam eu ca o sa ma ajutati sint foarte frumoase am sa aleg un model dance
Postat: Wednesday, September 26, 2012 11:06 PM
Fetelor va admir pentru ce munciti si pentru ce va iasa la final, sint foarte frumosase va tot urmaresc de o vreme m-ati naucit ce de modele ,cautam si eu un model pentru un fular si drept sa va spun imi dati dureri de cap nu mai stiu pe care sa-l incep.Am nevoie de ajutorul vostru maseluta trebuie sa fac un fular pentru o expozitie la scoala ,sa propus sa se faca un fular lat de 20 cm si lung de ......1000m, de la scoala la gradinita si inapoi.Sa facut apel la mamici ,bunici,matusi care tricoteaza sau croseteaza nu are importanta ce culori sau model vor sa coase toate fularele lucrate impreuna si .........sa se ajunga la un fular foarte lung.Am vazut ca aveti experienta si imaginatie poate ma ajutati si pe mine,eu mi-am propus sa fac un fular de minim 10m oricum am timp pina in februarie sa il fac si mai lung nu stiu ce model sa fac sa mearga si repede grup sa fie si frumos uff ce dureri de cap.Astept pareri de la voi