Profil: BC1828
Despre
Utilizator: BC1828
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Wednesday, June 6, 2018
Ultima vizita: Monday, May 18, 2020 1:04 PM
Numarul de postari: 409
[0.04% din toate postarile / 0.16 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 56
Postat: Sunday, April 26, 2020 1:13 PM
Mihaela14 nu am mai întrat de mult pe forum, puiul meu mic îmi ocupa tot timpul coeur însa sunt foarte fericita sa vad ca esti din nou cu burtica. Îti tin pumnii sa ai o sarcina usoara pana la capat, si momente minunate o data ce îti vei tine minunea în brate computerlove

EU 30
EL 29

Proud mommy 👪
Baby boy💙

Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 12
Postat: Wednesday, February 26, 2020 6:34 PM
Fetelor baie?elul mare are ni?te cojite la sprancene, am inteles ca s-ar numi "crusta de lapte".
Stiu ca pe el nu il incomodeaza însa estetic ma deranjeaza pe mine.Stiti cumva ceva tratament care ar ajuta la dispari?ia lor?

EU 30
EL 29

Proud mommy 👪
Baby boy💙

Postat: Sunday, February 9, 2020 8:47 PM
simmo wrote:

Buna,

Poti sa incerci sa ii schimbi tetina cu una adecvata varstei (observ ca se apropie de 2 luni in curand); la inceput o sa mai dea pe langa, dar se va obisnui repede cu fluxul.

Alte cauze pentru "scaderea apetitului" pot fi vaccin, nas înfundat, o viroza usoara etc.., dar presupun ca nu este cazul. La mine cand a trecut exclusiv doar pe lp, 2 saptamani nu prea a mancat; s-a suprapus si cu un vaccin si atunci luase decat 40g in greutate.

Cel mai bine intrebi si la medicul care il urmareste daca iti da motiv de ingrijorare.

Multumesc pentru raspuns.. din pacate chiar are nasul infundat însă doar de 2 zile.Maine voi suna pentru o programare la medic...macar sa stiu o treaba,altfel imi fac fel si fel de filme

EU 30
EL 29

Proud mommy 👪
Baby boy💙

Postat: Sunday, February 9, 2020 1:37 PM
Buna mamici
Am si eu o "problema"...pana acum baie?elul meu mânca la o masa între 100-130 de ml asta pana acum o saptamana iar de saptamana asta manânca doar 70 de ml max 110 ml.Saptamana aceasta nici nu o luat în greutate decât vreo 100 de grame.Momentan avem 5600 de grame,stiu ca e o greutate ok pentru vârsta lui de 8 saptamani însa imi fac griji,pentru ca nu imi dau seama de motivul "scaderii apetitului "

EU 30
EL 29

Proud mommy 👪
Baby boy💙

Postat: Friday, January 24, 2020 10:42 AM
Multumesc pentru raspunsuri pupici
Voi mai astepta o saptamana si vad cum decurg lucrurile.Oricum va trebui sa merg si la control si voi afla mai multe.
Un weekend placut va doresc tuturorcomputerlove

EU 30
EL 29

Proud mommy 👪
Baby boy💙

Postat: Friday, January 24, 2020 12:06 AM
Buna fetelor,mâine se împlinesc 6 saptamani de cand a venit pe lume puiul meu.
Sangerari (lohiile) le-am avut pana la 4 saptamani dupa care au devenit mai deschise la culoare ca sa ajunga sa fie de o nuanta aproape a albusului de ou usor galbuie însa de ieri am inceput din nou sa sangerez.Nu sangerez mult pot folosi absorbante igienice zilnice însa sunt ro?ii exact la menstruatie.
Intrebarea mea e ca e posibil ca aceste sangerari sa fie menstruatie?Mentionez ca nu alaptez iar la controlul de dupa na?tere inca nu am fost.
Multumesc mult

EU 30
EL 29

Proud mommy 👪
Baby boy💙

Postat: Sunday, January 5, 2020 4:41 PM
Anitta76 wrote:
Buna mamici. Ca veni vorba de somn ma bag si euras A mea bebelina doarme cate 1-2 ore, maxim 2 ore jumate legat, eu o alaptez exclusiv la san acum, ii dadeam inainte si lapte praf insa am renuntat treptat la el, ce-i drept de la el dormea si 4 ore noaptea...
Eu vroiam sa va mai intreb ce temperatura aveti voi in camera bebelusului? computerlove

Eu am in casa 23-24 de grade, bebe e îmbracat într-un body cu maneca scurta si o salopeta subtirica.Oricum cand doarme mereu il acopar cu o paturica.

EU 30
EL 29

Proud mommy 👪
Baby boy💙

Postat: Sunday, January 5, 2020 4:39 PM
Adina Mariana wrote:
Asa am fost si eu de speriata cand so intors sotul la munca ca raman singura cu el si ce o sa ii fac cand va incepe sa planga?dar m-am descurcat de minune si o sa vezi ca o sa ai si tu instinctul acela protector ca o sa sti ce sa ii faci.E chestie de acomodare si obisnuinta si o sa fie totul bine.Legat de somn asa dormea si al meu in prima luna..dupa treptat tot mai rar se trezea.

Multumesc mult pt incurajare, stiu ca ai dreptate si ca eu ca mama pot cel mai bine sa-l linistesc insa uneori panica pune stapanire pe mine.
E totusi bine de stiut ca programul somnului se va schimba si voi reu?i si eu sa dorm mai mult
computerlove

EU 30
EL 29

Proud mommy 👪
Baby boy💙

Postat: Sunday, January 5, 2020 1:15 PM
Cata123 wrote:

Buna dimi !
Si eu tot lapte praf i-am dat, pana la 3 luni se trezea de 2 ori pe noapte, apoi de la 3 luni se trezea o data, depinde cand era ultima masa de seara, ori pe la 2-3 ori pe la 5-6 dimineata. De adormit adormea imediat dar el nu a avut colici, poate pe bebele tau il doare burtica si de aceea mai sta treaz..
Ii dai ceva pt colici? Incearca sa ii dai ceva pt colici, daca crezi tu ca are probleme si mai incearca sa ii pui muzica, eu i-am luat un ursulet care canta o ora, iar muzica se opreste treptat si nu simte, am adormit si eu asa :)) in rest nu stiu, poate te mai ajuta sotul, sa ii dea el prima masa si tu ai avea multe ore de somn, e greu rau sa te trezesti dupa 2 ore, daca prinzi 4 ore legate e altceva.. ei cu cat cresc si le creste si cantitatea de lapte, cu atat le tine mai mult de foame, mai ales noaptea.
computerlove

Da ii dau, probiotic odata pe zi pentru reglarea florei intestinale si in rest la fiecare masa ii dau sabsimplex care e pe baza de simeticona.
Mai mult ma ingrozeste faptul ca de saptamana viitoare se intoarce sotul meu la lucru si voi ramane singura cu el si mi-e teama ca ce ma fac daca nu il pot linisti.Stiu ca suna prostesc,poate doar hormonii sunt de vina insa si cand plange ma ia o panica....uff

EU 30
EL 29

Proud mommy 👪
Baby boy💙

Postat: Sunday, January 5, 2020 12:09 PM
Daca tot sa vorbit de somn ma adresez proaspetelor mamici si nu numai (cele care isi aduc aminte de primele saptamani ale bebelusilor).
Puii vostri dorm multe ore legate pe noapte?Puiul meu doarme 3 ore dupa care se trezeste si mananca (e hranit cu lapte praf).Are momente cand in decursul celor 3 ore dintre doua mese doarme abia o ora ca in rest tare il supara burtica."problema" daca o pot numi asa e ca eu sunt cam obosita el avand asa program haotic cu somnul. Ma simt coplesita si uneori ma ia cu plans.Cand va veni acea vreme cand va dormi si el mai multe ore legate?
Va multumesc si va doresc o duminica placuta pupici

EU 30
EL 29

Proud mommy 👪
Baby boy💙