Profil: bby88
Despre
Utilizator: bby88
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Friday, July 31, 2015
Ultima vizita: Monday, May 6, 2019 8:31 AM
Numarul de postari: 1,312
[0.12% din toate postarile / 0.37 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 61
Postat: Thursday, January 11, 2018 9:18 PM
Helloras Atata zarva ati facut ca a ajuns pana la mine si desi nu mai sunt aici activa de foarte mult timp am intrat sa urez fetelor succes la testare maine. majoreta Lili tineai acolo pentru tineLol Ma bucur ca Domi va avea surioara sau fratiorul dorit. Flore Doamne ajuta!
Multa bafta tuturor si 2 tone de praf de burtica pentru toata lumea, de fetita sau baietel la alegereLol wav
Subiect: Medpark chisinau
Postat: Thursday, January 11, 2018 9:12 PM
Maria2018 wrote:
Buna doamnelor.Am rugamintea la cele care au fost la doamna Dr.Diana ...ptr FIV,sa mi spuneti si mie cum se procedeaza?( Am toate analizele facute).care este pretul fiv- ului,ce cuprinde si dk trebuie sa ai toata suma ,înca de la început?!!! Va multumesc si astept sa mi raspundeti

Buna! Eu am facut anul trecut in iulie. Pretul este de 70.000 lei moldovenesti si da, se plateste integral la semnarea contractului cu aproximativ 10 zile inainte de a incepe stimularea deoarece tot in ziua achitarii va vor face analizele de sange amadurora (grup, rh, hiv etc), spermograma sotului, si o ecografie tie, care sunt incluse tot in pachetul platit. Pachetul include totul pana la testul de sarcina ( monitorizari, tratament de stimulare, analize hormonale recoltarea ovulelor, ICSI, transferul si tratamentul de sustinere de la transfer timp de 12-14 zile pana la testul Beta Hcg pe care ti-l asigura tot ei). Succes!
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Saturday, November 11, 2017 10:19 AM
diana_oana wrote:
Vin si eu cu vesti. In urma punctiei am avut 11 ovocite din care 8 mature si 7 embrionasi. Luni am avut transferul (2embrioni) si am 3 la inghetat. Vinerea viitoare o sa fac testul de sarcina...hearts
In afara de balonari puternice si emotii mari nu simt nimic. Sper sa fie bine!Hands

BravooooBravoo Ce produc?ie buna! Doamne ajuta sa se prinda bine puiutii si sa ai test pozitiv!hearts
Postat: Monday, October 16, 2017 3:53 PM
Zizi17 wrote:
Buna,Adina!inca astept, nu au afisat cei de la synevo,tot am senzatia ca o sa vina menstruatia din clipa in clipa
plans

E normala starea asta. Nu vine menstruatia. Bafta multa!! Sa iasa pozitivmajoreta
Postat: Monday, October 16, 2017 3:47 PM
andriana wrote:

Succes!Analiza mea e pozitiva, cam slabuta, dar am dat cu o zi mai inainte,e 61,9 asa ca astept prima UZI peste 10zile.coeur

Felicitari! Sarcina usoaraBravoo
Postat: Tuesday, October 10, 2017 8:34 AM
adinutzza wrote:

Mi-am facut griji degeaba, embrionii au fos ok si azi am facut ET. Mi-au fost transferati 2 embrioni si 3 congelati, ceilalti 4 erau mai slabi...Testul trebuie sa il fac pe 21 asa ca pana atunci rabdare, credinta si speranta!
Te imbratisez si multumesc ptr incurajari!iloveyou

BravoooBravoo Felicitari! Sa iti ramâna in burtica puiutii noua luni de acum! Noi ieri am aflat ca cei doi bebei tot de ziua 3 din burtica mea sunt baietel si fetitahearts va dorim tuturor o asemenea bucurie!
Postat: Monday, October 9, 2017 1:38 PM
Zizi17 wrote:
Bby88 e primul fiv? Ai facut cu embrioni congelati?

Da, primul fiv a fost. Am pus doi embrioni proaspe?i de ziua a 3-a si s-au prins amandoi. Tu cand faci testul de sange?
Postat: Monday, October 9, 2017 10:31 AM
Zizi17 wrote:
Bby88 cum te simti? Cand ai facut mai exact transferul, eu pe 3 oct.

Buna. Eu am facut transferul in iulie. Deja avem aproape 15 saptamani de sarcina. Succes saptamana asta la testare! majoreta
Postat: Monday, October 9, 2017 10:25 AM
adinutzza wrote:
Dragele mele,
Am avut vineri punctia, au fost extrase 17 ovocite din care 14 mature si astazi ne-au sunat ca avem 9 embrioni. Totusi, doamna Diana a zis sa mergem luni dar s ar putea sa facem transferul miercuri. A mai patit cineva asa? Sa fie la 5 zile si nu la 3? Inseamna ca nu sunt de calitate?IMi fac tot felul de ganduri.
Punctia a decurs ok, nu mi-a fost rau dupa anestezie, am stat 2 ore in pat dupa care am plecat acasa. Azi insa m-am trezit balonata si cu durere de ovare dar cred ca e normal, pana la urma a fost totusi o interventie...
Asteptam cu nerabdare ziua de luni...sa vedem ce ne spune doamna Diana...Doamne ajuta sa vin cu vesti bune!
Va imbratisez pe toate cele care inca ne incurajati si ne impartasiti din experienta voastra!
iloveyou

Exact ca la mine. 17 ovocite din care 14 mature. Mult succes! Oricand spun cei de la clinica sa faceti transferul e perfect. Stiu ei ce fac. Noi am facut in ziua a 3-a dupa multe discutii pentru ca eu tot citisem ca e mai bine sa faci in ziua 5 asa ca ideal e sa faci exact cand spune embriologul. Fiecare femeie si fiecare embrionas sunt diferiti el va face in asa fel incat sa aleaga varianta cea mai buna pentru voi. Iti tin pumniihearts
Subiect: Help
Postat: Monday, October 9, 2017 10:20 AM
Amaria2511 wrote:
Nea?a fetele! Miercuri dimineata sunt programata la analize hormonale (z22 - fsh,lh,estradiol,progesteron,prolactina,testestero) ?i el- spermograma ?i spermocultura..pe el l.am pus deja pe tu?a (4zile abstinenta). Întrebare: eu mar?i lucrez de noapte 22_06), afecteaza cumva oboseala analizele? Am voie sa.mi beau cafeaua de diminea?a? Indica?ii ?i contraindica?ii pt amândoi înainte de analize ?Gossip

Inainte de hormonale poti bea cafea si poti manca linistita. Prolactina ar fi bine sa o faci in alta zi pentru ca oboseala ii afecteaza nivelul si daca iti va iesi o valoare in afara intervalului de referinta e posibil sa fie datorita noptii pierdute. El sa nu consume alcool pana atunci, fara antibiotice si minim 2 maxim 5 zile de abstinenta. cum a zis si Anemona 3 zile e cel mai bine.