Nivel: DIAMANT
Intrat: 1/17/2008 Postari: 27681 Locatia: u.k.
|
Eu ador ceaiul cu fructe de padure si flori de soc |
|

Nivel: Avansat
Intrat: 3/13/2006 Postari: 2691 Locatia: Cararea Dragostei nr. 3
| Pai alcoolul si diverse ceaiuri care pot provoca contractii spontane. De cafea si coca cola nu am auzit sa fie interzise dar din cate stiu trebuie consumate cu moderatie.
Stiu ca de la consumul mare de alcool in sarcina poate aparea Sindromul Alcoolismului Fetal si retardul mintal. Din cate am citit un pahar de vin pe saptamana ar fii ok, eu una m-am abtinut sincera sa fiu. In toata sarcina am baut numai un singur pahar de vin. |
|
Nivel: Guest
Intrat: 2/12/2006 Postari: 5
| am auzit si eu ca nu sunt indicate unele ceaiuri si noi eram mari fani, dar am trecut la lapte caldut si apa cat cuprinde. Nasa mea ma mai imbia cu cate un pahar de vin, imi zicea ca ea a baut, ca i-a dat voie dr, dar eu am evitat totusi. daca am baut 2 pahare in cateva luni. a descoperit suculetele naturale din fructe si legume, facute la storcator, yammy |
|
| Buna dimineata, mamici.
Eu n-am fost niciodata o indragostita de cola, de cafea am uitat dupa ce am aflat ca-s insarcinata... Dar uitat pur si simplu, fara nici un fel de probleme sau zbateri.
Ceea ce mi se pare ciudat e ca am pofta de bere Intr-o seara am baut o bere-ntreaga (cutie, deci vreo 300 ml), si - daca am vazut ca tot mai vreau - l-am trimis pe sot sa-mi cumpere bere fara alcool. Am mai baut doua sticle de 500 ml. Nu a fost la fel, dar a mers... Acum nu pot bea, pentru ca - din nefericire - trebuie sa iau niste antibiotice (mi-au spus ca nu or sa-l afecteze pe bebe) Ce e de neinteles e ca mie nici nu-mi placea berea. Nu cred sa fi baut 5 beri in toata viata mea... Ce m-o fi facut acu' betivana? Si intrebarea e: ce credeti, pot bea o bere din cand in cand? Rarutz, clar. |
|

Nivel: SAFIR
Intrat: 2/4/2008 Postari: 17381 Locatia: Ro
| dorigiani wrote:buna fetelor as vrea sa va mai intreb daca ceaiul de musetel face rau sarcinei mele cai eu in fiecare zi beau acest ceai imi oplace si ma linisteste dar cum am citit pe internet este interzis sa il beau eu va cer si voua parerea celor care stiti sa imi raspundeti .va pup si va multumesc
aurishta wrote:Sincer, n-am auzit vreodata ca ar fi contraindicat. |
|
 Nivel: Senior
Intrat: 2/13/2006 Postari: 6852 Locatia: pe-aici
| Nu beau decat apa si lapte organic si mai rar suc natural neacidulat. NU cola, pepsi, nu sucuri de fructe acidulate...de cafea ma lasasem mai demult, alcool nu beau de fel, acum la ocazii dau noroc numai cu suc, nu fumez. Am baut la greu ceai de sunatoare la inceputul sarcinii cand am fost racita si cand am citit ca nu e recomandat imi venea sa-mi dau pumni in cap. Acum daca e sa racesc, imi fac numai ceai de tei sau pur si simplu apa fiara cu miere si lamaie(sau fara). Si-asa daca nu pot sa ma abtin si beau apa dimineata pe stomacul gol, am arsuri . |
|
| Eu stiam ca e voie sa bei sucuri fara acid :) |
|

Intrat: 3/2/2011 Postari: 5532 Locatia: Bucuresti
| Daisy wrote:Buna dimineata, mamici. Ce e de neinteles e ca mie nici nu-mi placea berea. Nu cred sa fi baut 5 beri in toata viata mea... Ce m-o fi facut acu' betivana? Si intrebarea e: ce credeti, pot bea o bere din cand in cand? Rarutz, clar. Cel mai bine fara alcool! |
|

Intrat: 1/11/2009 Postari: 5442 Locatia: romania
| O bere pe luna mai beau si eu .....nu o sticla,un pahar asa de sete.Imi place cea cu lamaie |
|
|