Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| mihaela75 wrote:Vreau si eu sa comand, am intrebat daca livreaza si afara si astept raspuns.Sunt disperata, n-am inchis un ochi azinoapte din cauza mucilor.
Poate ti-ar fi mai usor ca cineva din tara sa ti-l comande si apoi sa ti-l trimita odata cu alte lucruri, ca sa se justifice costul trasportului.Batistutza, asa zisa batistutza, ca de fapt este un dispozitiv, costa doar 400.000 lei, pe cand transportul te duce ceva mai mult de atat, adica cu totul la dublu.Insa daca rudele sau prietenii din tara iti mai pun ceva (o rama cu Daria, ceva medicamente de bebei din tara), poate iesi mai convenabil. |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| mihaela75 wrote:Vreau si eu sa comand, am intrebat daca livreaza si afara si astept raspuns.Sunt disperata, n-am inchis un ochi azinoapte din cauza mucilor.
Si noi am folosit un astfel de aparat, dar manual.... un fel de pompitza cu un suport de plastic, se apasa pe pompitza se baga suportul in nasuc ( este un fel de shpitz) se da drumul la pompitza si gata .... mucii sunt afara..... Se gaseste la noi in toate magazinele, este usor de folosit si micut, nu trebuie montat la nici un aparat care face zgomot, poate fii pun in gentuta bebe-ului... Eu una m-am impacat bine cu el, l-am folosit la fetele mele pana la varsta de ~2ani....
Nu se gasesc astfel de aparate si in Canada, Mihaela?
Transportul din Romania este ff scump....
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Mihaela daca vrei, iti pot trimite o pompita buna de aici, doar trimite-mi adresa pe PM si maine am si pus-o la posta. Eu m-am descurcat de minune cu ea. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Nu am vazut pe-aici minunatii dinastea, doar pompite clasice de cauciuc.am intrebat la o farmacie si se uita aia la mine ca la extraterestri.
mersi taki. |
|

| mihaela75 wrote:mersi taki.
A mea nu-i pompita clasica , hai trimite adresa ca ti-o fac cadou! |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| parca m-ar bate si pe mine gandul sa iau batista bebelusului, da nu stiu, mi se pare ciudat k trebuie s-o atasezi la aspirator
avem si noi o pompita - da sincer, degeaba o avem k nu scoate nici un muc
 |
|

| ira_tgr wrote:parca m-ar bate si pe mine gandul sa iau batista bebelusului, da nu stiu, mi se pare ciudat k trebuie s-o atasezi la aspirator avem si noi o pompita - da sincer, degeaba o avem k nu scoate nici un muc
Si tu acu` zici mah? O sa iau maine doua, bine ca ai fost atenta la subiect! |
|

| taki wrote:Si tu acu` zici mah?  O sa iau maine doua, bine ca ai fost atenta la subiect!
sar'na mult de tot.... gata, afara cu mucii |
|

| Aoleu, Ira, aia ce ai tu e jucarie, se vede de aici ca nu e buna Sa nu radeti de mine dar am incercat in disperare de cauza cu pompa de uns curcanul ca are para aia mai moale.N-am reusit decat sa disper si copilu' nu eram eu de-ajuns.Imi vine sa iau aspiratorul si sa i-l bag in nas |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Mihaela, daca nu ti-l trimit ei, poate te ajutam noi de aici. uite, eu as fi dispusa sa ti-l cumpar si sa ti-l trimit, fara nici o problema.
eu nu pot spune decat atat: e o MINUNE!!!! si noi l-am folosit de cateva ori si face toti banii, adica vreo 45 ron. este indispensabil pt perioadele cu mucisori la copii. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/12/2007 Mesaje: 138
| si noi folosim aceasta pompita inca de la 2 luni. e super inventie. mult mai tare chinuiam copilu cu pompitele clasice. Clara e foarte incantata de aspirator si de zgomotul pe care-l face. rade la el si se joaca, asa ca a fost usor sa folosim pompita pt ca nu se sperie. acu e ca o joaca pt ea aspiratul nasului. imi tine singura furtunul la aspirator ca sa bag pompita si dupa aia si-o pune singura la nas. e asa haioasa!!!! in concluzie, recomand obiectul tuturor mamicilor.
|
|

| papi wrote:si noi folosim aceasta pompita inca de la 2 luni. e super inventie. mult mai tare chinuiam copilu cu pompitele clasice. Clara e foarte incantata de aspirator si de zgomotul pe care-l face. rade la el si se joaca, asa ca a fost usor sa folosim pompita pt ca nu se sperie. acu e ca o joaca pt ea aspiratul nasului. imi tine singura furtunul la aspirator ca sa bag pompita si dupa aia si-o pune singura la nas. e asa haioasa!!!! in concluzie, recomand obiectul tuturor mamicilor.
gata, m-am lamurit... pt. noi nu merge, capsu' efectiv incepe sa urle cand aude aspiratorul - trebuie s-o tin in alta camera cu televizorul dat tare incat sa nu auda... e teroare rau... deci, pt. noi nu e bine |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Pompita clasica de cauciuc am folosit si noi ...pana intr-o vreme si cu multe eforturi ca nu sta V nicio secunda linistit si se lasa cu lacrimi de crocodil si urlete de stiau toti vecinii ca e bai. Asa ca in prezent nu mai folosim decat picaturi de nas si stam la "interceptare" cu ditamai batistoiul de bumbacel sa nu se irite pe la nas. Iar noaptea...il suport cum pot...cu tot cu sforait, galgait si nervisorii de rigoare |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| si eu recomand aceasta pompita,face minuni!!dupa craciun am avut avut probleme cu karina,pur si simplu se ineca din cauza mucilor si cu batista bebelusului am facut minuni
|
|

| Adismom, multumesc Sper ca pompita de la taki sa-si faca treaba ca se pare e mai smechera |
|
|