Batista bebelusului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mami2x
Scris: Thursday, November 1, 2007 6:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/16/2007
mihaela75 wrote:
Nu trebuie sa te duci in tara ca au reprezentante cam peste tot in lume.Si aici gasesc ,pretul e la fel cam 20 $.cauta pe situl lor .

Thanks!pupici
pisicuta
Scris: Thursday, November 29, 2007 5:17 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
eu folosesc un aspirator cu aspirare bucala, Rinobaby. in ceea ce priveste batista bebelusului ... nu sunt de acord cu ea, mi se pare "dura" box2
ANDREEA&BIANCA
Scris: Thursday, November 29, 2007 6:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
Noi folosim spray pt nasuc cu apa de mare si pompita clasica de cauciuc,se supara rau Bianca pe pompita dar asta e...E destul de eficienta...
alinus_13
Scris: Thursday, November 29, 2007 7:45 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/12/2007
Noi folosim cu succes batista bebelusului, iar in ultima vreme chiar ea cere sa-i scot din nas.
ANDREEA&BIANCA
Scris: Sunday, December 9, 2007 7:16 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2007
Ne-am luat si noi azi batista bebelusului ca nu mai faceam fata cu pompita si cu spray-ul nazal,s-a speriat Bianca putin de zgomotul aspiratorului si a plans cand i-am scos mucisorii(asa plangea si la pompita)dar rezultatul a fost satisfacator.
mjohn
Scris: Tuesday, January 1, 2008 9:28 PM

Am cumparat si eu un asemenea aparat. La pompitele clasice cand se aspira dintr-o nara se astupa cu degetul nara cealalta. Cand se foloseste aceasta "batista", intr-o nara se introduce capatul "A", se astupa nara cealalta ????
Multumesc !
MNiko
Scris: Wednesday, January 2, 2008 3:16 PM

Eu nu astup cealalta nara.
Fluturas
Scris: Wednesday, January 2, 2008 10:19 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
nici eu
elida
Scris: Thursday, April 17, 2008 6:54 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/24/2006
am si eu un bebelus de o luna si are mucisori, am luat batista minune, eu nu inteleg acum, trebuie sa-i mai pun ser fiziologic in nasuc? precizez ca mucisorii nu se vad, se "aud".

Si cam cat timp se tine la o nara, parca am citit ca 2-3 secunde si nu ii scoate in 2-3 secunde....voi cum faceti?

mersi mult!
MNiko
Scris: Thursday, April 17, 2008 7:16 AM

elida wrote:
am si eu un bebelus de o luna si are mucisori, am luat batista minune, eu nu inteleg acum, trebuie sa-i mai pun ser fiziologic in nasuc? precizez ca mucisorii nu se vad, se "aud".

Si cam cat timp se tine la o nara, parca am citit ca 2-3 secunde si nu ii scoate in 2-3 secunde....voi cum faceti?

mersi mult!

Trebuie sa-i pui ser fiziologic in nasuc inainte de a folosi batista bebelusului. Pui serul, lasi ceva timp(un minut) sa se inmoaie mucisorii si apoi folosesti batista. Nu stiu cat efectiv stau cu ea la o nara, cred ca 5-10 secunde.
adrianayo2003
Scris: Thursday, April 17, 2008 1:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/17/2007
Si eu folosesc batistuta bebelusului din primele zile de viata. Noi am folosit in primele 2 luni ser fiziologic ca sa nu se sperie bebe de fasaitul spray-ului cu apa de mare .
Elida pot spune ca tu vorbesti despre formarea polipilor precizez ca mucisorii nu se vad, se "aud".
Eu eram disperata in prima luna.... scoteam in fiecare zi "mucisorii" si tot se auzea zgomotul acela specific. O sa vezi ca nu e asta cauza.
Pupici
lifeinhim
Scris: Thursday, April 17, 2008 1:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/19/2008
Si noi am folosit batista bebelusului cand a fost Matei racit. Foarte eficient, nu stiu ce am fi facut fara ea, ca era asa de infundat, ca nu mai putea respira si cum pe gura nu stia sa respire, se panica tot. Aspiram seara inainte de culcare, si apoi dormeam bine si desfundat. Pana dimineata se formau alti mucisori, dar dimineata aspiram din nou. Oricum eu nu am folosit decat cand a fost infundat tare, nu fac o rutina din asta. Aspiratul pre des stimuleaza secretia nazala si se intra intr-un cerc vicios.

Deci, batista bebe - foarte recomandata si eficienta, pentru utilizarea ocazionala (la raceli)
lifeinhim
Scris: Thursday, April 17, 2008 1:49 PM
Nivel

Inregistrat: 3/19/2008
Bebelusii sunt fornaiti in prima luna din cauza secretiilor care au ramas pe caile lor respiratorii dupa nastere.
Fluturas
Scris: Thursday, April 17, 2008 3:15 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
elida,si eu puneam prima data ser si pe urma "aspiram" nara,si la fel,stiu ca trebuie tinut doar cateva secunde intr-o nara.noi il folosim si acum,nu pun ser,tin cateva secunde intr-o nara si tot repet,pana vad ca nu mai iasa mucisori.
multa sanatate bebelusului
mihaela75
Scris: Thursday, April 17, 2008 3:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
elida wrote:

mersi mult!

Elida, nu mai chinui copilul, dupa cum s-a mai spus, in prima luna bebele are secretii ramase din viata intruterina,va stranuta intr-una si va avea nasul " infundat" fara sa fie racit .Da-i timp sa se obisnuiasca cu noul mediu .pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.