|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| mihaela75 wrote:Nu trebuie sa te duci in tara ca au reprezentante cam peste tot in lume.Si aici gasesc ,pretul e la fel cam 20 $.cauta pe situl lor .
Thanks! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| eu folosesc un aspirator cu aspirare bucala, Rinobaby. in ceea ce priveste batista bebelusului ... nu sunt de acord cu ea, mi se pare "dura" |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Noi folosim spray pt nasuc cu apa de mare si pompita clasica de cauciuc,se supara rau Bianca pe pompita dar asta e...E destul de eficienta... |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2007 Mesaje: 40
| Noi folosim cu succes batista bebelusului, iar in ultima vreme chiar ea cere sa-i scot din nas. |
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Ne-am luat si noi azi batista bebelusului ca nu mai faceam fata cu pompita si cu spray-ul nazal,s-a speriat Bianca putin de zgomotul aspiratorului si a plans cand i-am scos mucisorii(asa plangea si la pompita)dar rezultatul a fost satisfacator. |
| Am cumparat si eu un asemenea aparat. La pompitele clasice cand se aspira dintr-o nara se astupa cu degetul nara cealalta. Cand se foloseste aceasta "batista", intr-o nara se introduce capatul "A", se astupa nara cealalta ???? Multumesc ! |
| Eu nu astup cealalta nara. |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| nici eu |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/24/2006 Mesaje: 88
| am si eu un bebelus de o luna si are mucisori, am luat batista minune, eu nu inteleg acum, trebuie sa-i mai pun ser fiziologic in nasuc? precizez ca mucisorii nu se vad, se "aud".
Si cam cat timp se tine la o nara, parca am citit ca 2-3 secunde si nu ii scoate in 2-3 secunde....voi cum faceti?
mersi mult! |
|
| elida wrote:am si eu un bebelus de o luna si are mucisori, am luat batista minune, eu nu inteleg acum, trebuie sa-i mai pun ser fiziologic in nasuc? precizez ca mucisorii nu se vad, se "aud".
Si cam cat timp se tine la o nara, parca am citit ca 2-3 secunde si nu ii scoate in 2-3 secunde....voi cum faceti?
mersi mult! Trebuie sa-i pui ser fiziologic in nasuc inainte de a folosi batista bebelusului. Pui serul, lasi ceva timp(un minut) sa se inmoaie mucisorii si apoi folosesti batista. Nu stiu cat efectiv stau cu ea la o nara, cred ca 5-10 secunde. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Si eu folosesc batistuta bebelusului din primele zile de viata. Noi am folosit in primele 2 luni ser fiziologic ca sa nu se sperie bebe de fasaitul spray-ului cu apa de mare . Elida pot spune ca tu vorbesti despre formarea polipilor precizez ca mucisorii nu se vad, se "aud". Eu eram disperata in prima luna.... scoteam in fiecare zi "mucisorii" si tot se auzea zgomotul acela specific. O sa vezi ca nu e asta cauza. Pupici |
|

Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Si noi am folosit batista bebelusului cand a fost Matei racit. Foarte eficient, nu stiu ce am fi facut fara ea, ca era asa de infundat, ca nu mai putea respira si cum pe gura nu stia sa respire, se panica tot. Aspiram seara inainte de culcare, si apoi dormeam bine si desfundat. Pana dimineata se formau alti mucisori, dar dimineata aspiram din nou. Oricum eu nu am folosit decat cand a fost infundat tare, nu fac o rutina din asta. Aspiratul pre des stimuleaza secretia nazala si se intra intr-un cerc vicios.
Deci, batista bebe - foarte recomandata si eficienta, pentru utilizarea ocazionala (la raceli) |
|

Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Bebelusii sunt fornaiti in prima luna din cauza secretiilor care au ramas pe caile lor respiratorii dupa nastere. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| elida,si eu puneam prima data ser si pe urma "aspiram" nara,si la fel,stiu ca trebuie tinut doar cateva secunde intr-o nara.noi il folosim si acum,nu pun ser,tin cateva secunde intr-o nara si tot repet,pana vad ca nu mai iasa mucisori. multa sanatate bebelusului |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| elida wrote:am si eu un bebelus de o luna si are mucisori, am luat batista minune, eu nu inteleg acum, trebuie sa-i mai pun ser fiziologic in nasuc? precizez ca mucisorii nu se vad, se "aud".
mersi mult!
Elida, nu mai chinui copilul, dupa cum s-a mai spus, in prima luna bebele are secretii ramase din viata intruterina,va stranuta intr-una si va avea nasul " infundat" fara sa fie racit .Da-i timp sa se obisnuiasca cu noul mediu . |
|
|