Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Eu zic ca e perfect. Ii lasam numai pe ei trei sa discute intre ei, undeva departe, sub cheie. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Roxie wrote:Eu zic ca e perfect. Ii lasam numai pe ei trei sa discute intre ei, undeva departe, sub cheie.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| aurishta wrote:Da' de Interpol n-ai auzit?
Aoleuu, ce crima am facut!!! Pai stii, nu e vina mea...e tot a politicienilor ca nu mi-au trimis si mie sofer personal si eventual o dadaca :018: Ah, si sa nu uit...galeata frate, galeata |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Shirel, jos palaria! Se pomenea de inchis topicul ... ei bine nu-l voi inchide decat atunci cand consider eu de cuviinta. Pana acum v-am rugat, acum va cer sa nu mai postati daca nu aveti siguranta ca postul vostru nu va crea valuri. Daca situatia tensionata continua voi trimite PM fiecarei persoane vizate si chiar voi actiona conform regulamentului. Acest forum nu este pentru a jigni, doar pt a impartasi opinii personale, fara generalizari...unii se pot simti nominalizati. Toti suntem egali in drepturi si nimeni nu e deasupra legii (inclusiv regulilor forumului).
|
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Da, suntem egali in drepturi! Sunt dezamagita de tot si toate! Presimt ca am votat degeba, procuratura s-a implicat, CCR e de doi bani asa ca fetelor gata......BASESCU SE VA INTOARCE!????? (asa prevad eu care nu-s mama Omida!) |
|

| Am citit azi ceva: http://www.gandul.info/international/documentarul-unei-regresii-20-de-ani-de-eforturi-de-integrare-si-o-luna-de-declaratii-iresponsabile-cum-a-reusit-romania-sa-zdruncine-increderea-ue-si-nato-9947728 |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Am vazut ca referendumul a fost invalidat. Acum ar putea sa puna la punct legislatia si sa o ia de la capat LEGAL.
Astept ca domnul Crin Antonescu sa-si dea demisia, sa ramana prieten cu domnul Ponta in PSD, sa plece si din PNL. Vreau un PNL-ist normal la cap, cu coloana vertebrala in fruntea acestui partid!
Si astept si ca domnul Ponta sa-si dea demisia. Poate sa-l inlocuiasca si domnul Banicioiu, chiar distinsa sa sotie, o tipa finuta Daciana. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| zaza_ wrote:
Astept ca domnul Crin Antonescu sa-si dea demisia, sa ramana prieten cu domnul Ponta in PSD, sa plece si din PNL. Vreau un PNL-ist normal la cap, cu coloana vertebrala in fruntea acestui partid!
Cred ca ai sa astepti mult si bine.Nu cred ca are destui "coglioni" sa-si tina cuvantul (scuzati expresia, dar i se potriveste) |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Crin nu si da demisia...cum ma asteptam de fapt un om de cuvant nu i asa?
|
|

| koko2008 wrote:Crin nu si da demisia...cum ma asteptam de fapt  un om de cuvant nu i asa? Toata baza! |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| v-am spus din 14 ca va fi esec! asta-i viata, mergem inainte |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Gata!Nu ma mai intereseaza nimic din politica,nu mai votez de-acum ,nu ma mai uit la stiri!va fi maaaare circ in tara asta! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Nimic nu merge in tara asta,era de asteptat.Nu ma mai mira nimic... De votat voi merge sa imi exercit dreptul,chiar daca se pare ca votul nu conteaza...Macar stiu ca nu mi-l fura nimeni |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Era normal sa nu se valideze referendumul, ma asteptam la rezultatul asta la cum s-a procedat. Pacat de banii irositi de-aiurea de politicieni imbecili si orgoliosi, mai fac si tara de cacao de ni se duce duhul
|
|
|
|