|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Hai sa-ti spun ceva. Pentru ca referendumul sa fie in regula trebuie sa iasa la vot vreo noua milioane de romani. Domnul Ponta a spus ca daca Basescu nu va avea cel putin tot atatea voturi cu cate a castigat alegerile(5 milioane adica) el nu va fi de acord cu validarea referendumului. Pai fa niste calcule, cati oameni trebuie sa iasa la vot daca 5 milioane si ceva trebuie sa fie 50+1? Domnul Ponta si domnul Antonescu, impreuna cu domnul Voiculescu ne-au hotarat soarta de acum trei ani, cel putin! Nu au avut pana acum de ce sa se lege, dar au gasit ei o portita si au dat iama ca lupii la oi! Asta e parerea mea. Si cu vizita la Bruxelles. Ponta zice ca el l-a asteptat pe Basescu in fata cladirii unde avea loc intrunirea minunata si ca daca Basescu hotara sa intre el, il lasa fara probleme! Pai cine pe cine prosteste!
Ponta spune ca in anul in care si-a dat el doctoratul erau alte reguli de scriere...Pe bune? Cine naiba crede asta? Pana si Caragiale a fost acuzat de plagiat! Daca nu stiati! Regula citarii cu ghilimele este de peste 200 de ani!
Cate minciuni nu a spus in ultimele saptamani! A spus ca interviul din El Pais a fost in engleza si realizatorul interviului nu prea a inteles ce voia sa spuna, si cand colo a vorbit in romana. In acelasi interviu a a spus ca daca se va dovedi plagiatul va renunta la premierat, iar in tara nu a recunoscut lucrul asta!
Despre vizitele la Bruxelles a spus ca el s-a dus ca sa lamureasca lucrurile. De unde? A fost chemat! Si nu a cerut el 11 puncte la care sa raspunda, i-au fost inmanate cu dispozitia de a trimite raspuns pana in lunea urmatoare, lucru pe care nu l-a facut! Au trebuit sa trimita ei scrisoare, sa-i aduca aminte ca are niste raspunsuri de dat!
A promis la Bruxelles ca va respecta toate deciziile curtii constitutionale, lucru pe care nu l-a facut!
Si cel mai urat lucru, din punct de vedere uman, a spus ca Nastase nu este prietenul sau, toata lumea stie ca a fost mentorul lui si ca Nastase l-a introdus in politica si l-a sustinut!
De-asta nu pot avea incredere in el si nu pot sa-i dau lui votul meu. Nu mi se pare onorabil ce face, nici el, nici USL, nici prietenul Voiculescu.
Iar Antonescu, am mai spus, pentru faptul ca a calcat in picioare principiile liberale nu il vreau nici macar in guvernarea tarii, nu ca nu-l vreau presedinte!
Daca aveau bun simt, asa cum au clamat in campaniile trecute, si il suspendau pe Basescu in conditii legale, nu de pe-o zi pe alta, poate aveam alta parere. |

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| aurishta wrote:Mirela,  noi nu ne certam, doar avem o dezbatere
De acord,nu m-as certa niciodata pe asa ceva,nici pe altele nu m-as certa,daca ar fi vorba de cearta ,as fi prima care se retrage.
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| zaza_ wrote: Domnul Ponta a spus ca daca Basescu nu va avea cel putin tot atatea voturi cu cate a castigat alegerile(5 milioane adica) el nu va fi de acord cu validarea referendumului. Adevarat???? Asta mi se pare foarte grav! Adica valideaza referendumul doar daca iese asa cum vrea el! |

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Logic cine il va mai tine de vorba cind nu are legitimitate....Curtea a zis sa se asigura conditiile de participare (atunci cind a introdus aberant 50%-1 din votanti) nu boicot....de cine le e frica de popor? Haideti la vot aratind ca sunteti cetateni civilizati si responsabili; e dreptul nostru si de ce sa nu-l fructificam? |

| A vota la un referendum nu e acelasi lucru cu un vot la alegeri. Acum nu sunt alegeri... |

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| HAI sa ne intelegm : cvorumul va arata ca suntem in stare si noi ca popor sa facem ceva, Da acum despre sta e vorba. La toamna in conditiile legii se va alege alt presedinte legitim. Parerea mea e ca trebuie sa se termine cu circul asta ca ne oboseste pe toti.....La VOT si gata sa se mai si munceasca prin Romanica.... |

| Acum ce vor face romanii?
"Andrei Chiliman ii trimite o scrisoare deschisa presedintelui interimar PNL, Daniel Chitoiu: V-ati pus semnatura pe acest document care prevede desfiintarea unor institutii(Curtea Constitutionala, CNSAS, DNA sau ANI) esentiale pentru democratia din Romania?" - sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12886854-chiliman-scrisoare-deschisa.htm
Si documentul: http://www.scribd.com/doc/101113741/Document-2012#
Vot de incredere...
|

| Vad ca se mareste miza! Vai de noi, ce sa zic! |
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Ar fi interesant, ca dupa toate discutiile, aprinse sau constructive, sa votam aici, sa vedem ce iese! |

| Cred ca trebuie sa ne pregatim pentru o noua dictatura |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| leut wrote:Ar fi interesant, ca dupa toate discutiile, aprinse sau constructive, sa votam aici, sa vedem ce iese!
Sunt poll-uri pe net o multime, inclusiv pe facebook. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| ...adica la noi sunt "institutii democratice" stie doar cine incearca sa se incadreze int-un loc de munca sau cine are un proces la noi in tara,tara in care daca furi o gaina faci puscarie,daca furi un miliard esti bine vazut |

| Da, dar am vazut ieri un "fluturas" care-mi promitea "o tzara ca afara" daca votez DA la referendum Problema mea este ca nu stiu ce presupune DA-ul , adica DA, sa ramana B sau DA, sa plece B , ca n-am citit fluturasul |
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| aurishta wrote:Da, dar am vazut ieri un "fluturas" care-mi promitea "o tzara ca afara" daca votez DA la referendum  Problema mea este ca nu stiu ce presupune DA-ul  , adica DA, sa ramana B  sau DA, sa plece B  , ca n-am citit fluturasul
Super... nu mai pot cu DA-ul asta... Kali, ma refeream, acilea, la noi...ca de net, sunt satula... |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Eu abia astept sa merg la vot nu am mai votat de cand am plecat din tara,asa ca a venit momentul. Vreau o schimbare ,speram in bine ,nu pot sa stau ca in povestea cu drobul de sare,ca poate nu va fi bine, ca si cum ne este asa de bine de nu stim ce sa facem.Trebuie actionat ,mai rau nu cred sa fie.La tara cel putin mamaia nu mai are nimic de pierdut tot amarata este,indiferent de cine vine, ce poate sa_i mai ia.Eu sunt de parere ca si un sef la serviciu,ori simplu angajat, nu e bun schimba-l pana gasesti unul bun.Trebuie intr_un final sa gasesti si unul bun . |
|
|