Nivel: Membru
Inregistrat: 1/5/2008 Mesaje: 40
| Base e prescurtarea de la Sebastian
De cind am aflat ca sint gravida mi-am dorit un baietel,si am primit un baietel exact cu mi-l doream ,frumos ,cuminte si sanatos
Acu a crescut are 2 ani jumate,si a inceput sa vorbeasca si sa ne uimeasca in fiecare zii
Noi ii ziceam Sebi dar el nu vroia sa zica Sebi pt ca la gradinita copii ii zic Base,si asa a ramas-Base
Imi e dor de el cind nu e acasa,sau cind nu sint eu acasa,la munca si pe drum ma tot gindesc la el si ce nazbitii face
Intr-o zii tati repara teava in baie si ea pe burta pe jos si Base a mers la el si l-a cautat in kiloti de Bais-kaka,am ris de ne-am prapadit
La gradi ii place mult,are o gramada de prieteni dintre care Melker,Tove,Elias,Ibrahim si Elin,pe astia ii pomeneste zilnic
CInd sint eu acasa libera,nu vrea pe nimeni decit pe mine:ieri a vrut Bunu sa mearga afara cu el,dar a zis ca mami merge,Bunu sta acasa si doarme,bineinteles ca a zis in suedeza Cind ne-am intors,pe drum mi-a zis ca vrea sa äta glass-sa manince inghetata.L-am intrebat ce face Bunu si a zis ca maninca si Bunu inghetata Am ajuns acasa is i-am dat inghetata si a trebuit sa scot un bol si pt Bunu..
Ii place sa se uite la dvd-filme,are un film favorit,Jonsons Liga si Shrek 1,deja le stiu pe derost Cind sintem acasa vrea filmul cu bilu-masina si cu popi-copii,sau shrek Ii plac mult si avioanele,la care le zice toter-helikopter si toate merg la Moheda,un orashel de linga noi care are scoala de pilotaj si avioane si tati l-a dus o data la Moheda
Ieri am fost la bilbioteka sa-mi skimb cartile si a luat si el un kuk-bok-carte si a inceput sa citeasca,pappa kommer sen-adica tata vine mai tirziu si citea ca o moara stricata
Revin
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Base, bine ai venit intre pitici! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Base, bun venit printre pitici! Esti istet foc, din poza de la tiker am vazut ca esti si frumos! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Base,bine ai venit intre pitici! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Bine ai venit, Base! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Base si mami Florina, bine ati venit ! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Base, bine ai venit printre pitici!
Felicitari mami pentru jurnal! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Bine ai venit Base |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Bun venit frumuselule! |
|
| Multumim mult fetelor,si voi aveti niste prikindei poznasi de numai
2007 10 22
Base in weekend a avut muci si a fost cam miriit,de papat a papat mai putin,si ieri cind am venit acasa,hop in bratze la mine Seara m-am asezat la calculator si el hop pe masa,nu ma lasa nici sa suflu Dupa ce am terminat cu calculatorul,mai mult de gura lui ne-am asezat pe jos pe o saltelutza si am baut suc cu paiul si am stat la povesti,de l-ati fi vazut ce dulce eeee,spunea si povestea mai pe limba lui mai pe 2 limbi...tot ce a facut el :lol:
Azi s-a trezit cu kef sa mearga la dagis,si a fost imbracat in 5 minute,de obicei,daca nu-si face somnul,e dezastru cu imbracatul..
O poza cu bunu

Si catzarat sus pe masa de birou

2007 11 08
Eu ieri am fost la sedintza in particular cu educatoarea responsabila a lu Base si mi-a zis ca e cuminte,ca e sociabil,ca e vesel tot timpul ,se intelege bine cu toti copii,ca-si gaseste din orice sa se joace MI-a aratat poze,ca desena ,ca-si ungea piine cu unt,ca a desenat pe o foaie si apoi a incercat sa-si scire numele sus in coltz,asa cum fac educatoarele,adica facea cercuri mici,am fost foarte mindra de copilul meu Si cind au zis ca-l cearta sau ii atrage atentia ca nu face bine nici nu le baga in seama :lol: ,seamana cu ma-sa :lol: Ca vorbeste mult si incearca sa se imbrace si dezbrace singur.
A inceput sa numere,pina la 6 zice pe romaneste pe 7 nu-l zice de nici o kuloare,8,9,10 le zice pe suedeza.. Numara din 2 in 2 si cu numere pare si cu numere impare,asta doar pina la nr 6 |
|
| Ca in fiecare an la gradi se fac poze cu grupa,educatoarele si poze potret,asa ca va arat fotomodelu meu

Nu se vad prea bine ca nu-s skanate ci-s pozate:) |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Base sa cresti mare pui mic si frumos. Mami felicitari pentru minunatia de baietel. |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Ce baietel frumusel avem noi aici!!!!!! |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Tare dragutel e Base! Sa creasca mare si sa ramana la fel de vesel si sanatos! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Base...bine-ai venit! Sa stii ca te asteapta prieteni minunati aici! Felicitari mami pentru album! |
|
|