|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bogdan a sosit acum 5 luni, mai exact pe 4 ian, la 39 de saptamani, intr-o zi frumoasa de iarna, in care a nins cu stelute mari ca in povesti, cand imi pierdusem orice speranta de a avea un copil ( mami l-a nascut la 37 ani si 8 luni ). Clipa in care l-am tinut pentru prima oara in brate a fost sublima si de atunci viata mea a devenit mult mai frumoasa. Nici nu stiu cum am putut trai pana acum fara el. Bogdan a fost si este "lucrul" cel mai frumos din viata mea, el imi aduce bucuria de a trai, de a ma trezi dimineata, de a ma simti implinita, de a fi mama. E un sentiment ce nu poate fi descris in cuvinte! E absolut magnific! Singurul regret este ca nu are norocul de a avea si un tata care sa-l iubeasca mai presus decat orice pe lume. Legatura s-a rupt si fiecare si-a ales propriul drum in viata. E foarte greu, dar trebuie sa recunosc ca ne este mult mai bine asa. Eu si Bogdan facem acum o echipa si vom face tot ce e posibil sa ne fie bine, numai ca uneori am impresia ca ziua este prea mica pentru a face tot ceea ce trebuie si noaptea prea scurta pentru a ma putea odihni. Insa de dragul baiatului, fac planuri si merg mai departe. Iar atunci cand va fi suficient de mare si va intelege, pentru binele lui si pentru a nu-i fi rusine cu tatal lui, ii voi proteja imaginea lui "tati" care nu a intrebat nici macar o data ce-i face baiatul. Dar asta e alta poveste si nu vreau sa va intristez si pe voi. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Foarte frumos Diana cel mai frumos lucru pe pamant e atunci cand noi femeile da-m viata copiilor nostri imi pare rau ca Bogdanel nu are un tata care sa-l intereseze soarta puiului lui dar are o mamica cat doi tatici si va avea grija sa nu-i simta lipsa taticului sunt sigura de asta |
| georgyana wrote:Foarte frumos Diana cel mai frumos lucru pe pamant e atunci cand noi femeile da-m viata copiilor nostri imi pare rau ca Bogdanel nu are un tata care sa-l intereseze soarta puiului lui dar are o mamica cat doi tatici si va avea grija sa nu-i simta lipsa taticului sunt sigura de asta
Multumesc. Esti draguta. Pup |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Diana sa creasca mare Bogdanel si sa-ti aduca numai bucurii. Esti Universul lui ,iar el este viata ta si sigur faceti o echipa .Nu lasa altceva sa-ti umbreasca fericirea de a avea un copil.Cred ca-ti este foarte greu ,dar mereu vei avea puterea si timpul sa le faci pe toate . |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Diana&Bogdan,stiu cum este sa cresti un copil fara tata(unii nu apreciaza acest dar,iar altii implora sa poata fi tatici)...iti doresc toate cele bune si bucura-te de comoara ta |
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Bogdan = inseamna "daruit de Dumnezeu". Restul cuvintelor sunt de prisos. |
| Nu e cel mai greu lucru din lume sa cresti un copil singura. Cel mai greu lucru din lume e sa te complaci intr-o situatie din care sa nu stii sau sa nu vrei sa iesi de teama de a nu te condamna ceilalti, de teama de a nu ramane singura. etc. Acum, sincer, mi se pare floare la ureche sa cresti un copil singura si sa nu ai decat grija lui. Asa macar am satisfactia ca stiu pt cine muncesc si merita toate sacrificiile din lume.
Va multumesc tuturor. Sa creasca si puii vostri mari si voinici si sa va bucurati de ei. Diana&Bogdan attached the following image(s):
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Irinuta wrote:Bogdan = inseamna "daruit de Dumnezeu". Restul cuvintelor sunt de prisos. Subscriu |
| Kmy wrote:Subscriu
Numele l-am pus in urma unui vis, cand eram insarcinata in 23 de saptamani si cand toata lumea imi spunea ca e fetita. Ei bine, din momentul acela am stiut ca e baiat si ca il va chema Bogdan. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Te felicit pt curajul de a creste un copil singura Este o dulceata.Sa cresti mare ingeras! |
| nikmiki wrote:Te felicit pt curajul de a creste un copil singura Este o dulceata.Sa cresti mare ingeras!
Multumim. pup dulce |
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Bine ai venit printre noi si felicitari pt curajul care il ai.Iar Bogdan sa creasca mare si sanatos |
|
|
Bine v-am gasit. Multumim Ma bucur ca in clipele in care ma simt singura, va gasesc aici. |
|
|