Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Se intampla peste tot, dar in tarile civilizate scade considerabil numarul de cazuri de acest gen. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| vanina wrote: De parintii acestia care si-au lovit copiii, cu toate ca stiau ca Protectia copilului nu sta degeaba ca in Romania si nu s-au putut abtine in a-i lovi nici macar de frica statului, trebuie sa ne fie mila?
Da, eu zic ca da! "Meseria" de parinte se invata incet-incet, iar intr-o familie cu multi copii este si mai greu decat in tr-una cu 1-2 copii. Toti parintii fac greseli, unii isi reconsidera strategiile pe masura ce le probeaza.....dar de-aici si pana la a destrama o famile, a desparti definitiv niste frati, a descalifica niste oameni de la statutul de parinti este (sau ar trebui sa fie) cale lunga. Am ascultat recent un interviu luat unui norvegian caruia i s-a luat copilul direct din maternitate fiindca, din cauza trecutului sau violent, nu prezenta garantia ca ar fi un tata bun!Omul nu apucase sa faca nici bine, nici rau, nu isi exercitase in nici un fel calitatea de parinte, dar fusese descalificat din start din cauza cazierului. Ca sa nu mai spun ca si el fusese o victima a Barnevernetului, fiind despartit de mama sa inca de la varsta de 9 ani si plimbat de colo-colo prin diferite familii adoptive si centre de plasament. Un om declarat rebut de catre sistem, dar folosit, totusi, de "prasila"! |
|

| sousourel wrote:Nu trebuie sa-ti fie mila. Este exact ceea ce se doreste. Oamenii sa militeze impotriva familiei. Incet, dar sigur pe panta in jos. Da, supraomul lipsit de mila...suntem deja familiarizati cu sintagma! |
|

| sousourel wrote:Ce trist!
O lectura cel putin ciudata, insa edificatoare si nu tocmai digerabila in acest sens: Orwell, 1984. |
|

| Aaaaaa, si sa nu mai vorbim de situatia, deja transparenta si deloc izolata, de a lua copiii familiilor normale si a-i da in plasament cuplurilor homosexuale care, in ciuda "normalitatii" pe care o pretind, nu pot face copii! Asta nu e un traumatism sever asupra copiilor? Asta se petrece, in special, in tarile nordice, asa-zis civilizate si superioare. Si nu prea sunt multe voci care sa condamne aceasta mizerie morala! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Aurishta ce-mi mai plac postarile tale |
|

| Stai sa vezi cand o incepe bombardamentul cu oua stricate! Cu toate astea, debating-ul este o indeletnicire distractiva |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
|
Sunt argumente logice si solide. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Pentru cei care cred cu tarie in ' binefacerile' statului, cautati pe youtube Wanted by the State: Your children (UK, Sweden, Canada, USA etc.) |
|

| aurishta wrote:Am ascultat recent un interviu luat unui norvegian caruia i s-a luat copilul direct din maternitate fiindca, din cauza trecutului sau violent, nu prezenta garantia ca ar fi un tata bun!Omul nu apucase sa faca nici bine, nici rau, nu isi exercitase in nici un fel calitatea de parinte, dar fusese descalificat din start din cauza cazierului. Ca sa nu mai spun ca si el fusese o victima a Barnevernetului, fiind despartit de mama sa inca de la varsta de 9 ani si plimbat de colo-colo prin diferite familii adoptive si centre de plasament. Un om declarat rebut de catre sistem, dar folosit, totusi, de "prasila"! Poti pune si un link?
|
|

| aurishta wrote: Cu toate astea, debating-ul este o indeletnicire distractiva
De acord! |
|

| vanina wrote: Poti pune si un link?
Uite-l aici: http://www.antena3.ro/externe/barnevernet-i-a-schimbat-destinul-de-doua-ori-povestea-dramatica-a-unui-norvegian-lasat-fara-337645.html |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2016/02/dr-sebastian-sarbu-cazul-familiei.html?m=1 |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu nu tin nici cu capra nici cu varza dar d-nul dr.cu titluri pompoase nu are backup pentru ce spune.Noi sa il credem doar asa ca fost el nu stiu ce in sua?
Asta e tipul care o face pe mama omida pt reviste de doi lei? http://m.click.ro/vedete/romanesti/expertul-sebastian-sarbu-gabriel-cotabita-va-avea-din-nou-probleme-septembrie |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
|
Mda, povestea trista a unui puscarias cu multiple vizite la mititica.Nu stiu cum astia care se plang au mereu o buba pe undeva.Sabii ninja sunt alea pe petete? Saraca isi da ochii peste cap,si-a pompat laptele.Te mariti cu un criminal si apoi faci fas. |
|
|