Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| aurishta wrote: Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este faptul ca aceste mentalitati isi faci incet, dar sigur, loc si in societatea noastra....asta este conjunctura! Si nu ma simt confortabil!
Asta cam asa este, insa nu cred ca asta vine din acceptare, ci din indiferenta. Acum vreo 10 ani, discutam cu o colega de munca, ca se strang semnaturi pt modificarea in Constitutie, referitor la casatorie, sa poata fi facuta doar intre barbat si femeie, si daca vrea, poate sa mearga sa semneze. La care ea se uita mirata la mine si imi spune:da ce treaba am eu cu ei, sa se casatoreasca daca vor, ei cu ale lor si eu cu ale mele!
Daca se doreste o ademenea educatie, desi mi-e greu sa o numesc asa, copii imigrantilor merg la gradinita, scoala, musai trebuie rupti din familie? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| miriam wrote:
Daca se doreste o ademenea educatie, desi mi-e greu sa o numesc asa, copii imigrantilor merg la gradinita, scoala, musai trebuie rupti din familie?
Pai da...altfel cum ar putea "naste" homosexualii? SI aici, un articol despre acest nou tip de "educatie" : http://www.culturavietii.ro/2015/05/09/marea-britanie-comunitatea-homosexualilor-vrea-povesti-pentru-copii-cu-printi-homosexuali-si-uniforme-unisex-in-scoli-copiii-trebuie-sa-invete-despre-familiile-normale-cu-doua-mame/ |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Vara acesta am intalnit familia Bodnariu.Mama , Ruth, m-a impresionat prin tristetea care i se citea pe chip, se vedea toata suferinta prin care a trecut.Copiii, ca orice copiii, zburdalnici, nu stateau locului o clipa, destul de greu de stapanit. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| bereea wrote:Vara acesta am intalnit familia Bodnariu.Mama , Ruth, m-a impresionat prin tristetea care i se citea pe chip, se vedea toata suferinta prin care a trecut.Copiii, ca orice copiii, zburdalnici, nu stateau locului o clipa, destul de greu de stapanit. |