Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| bereea wrote: iar cei care au decis sa desparta familia sa plateasca pentru acest lucru. Crezi? Scuze si atat! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Si acum ca primul pas a fost facut cred ca lucrurile se vor misca mult mai repede pana ce le vor inapoia si ceilalti copii. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Chiar ma bucur pentru ei... imi inchipui cat de mare e fericirea! Doamne ajuta sa se reintregeasca familia! |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Primele reactii guvernamentale norvegiene dupa protestele fara precedent din intreaga lume: http://adevarul.ro/locale/timisoara/protestele-cazul-bodnariu-organizate-romani-lumea-avut-efect-norvegia-anuntul-facut-ministrul-copilului-luam-serios-criticile-aduse-1_57187a3b5ab6550cb8343c4f/index.html |
|
| Interesant...imaginea unei statui din Oslo, numita „Vigelandsparken”, infatisand un barbat care loveste patru bebelusi, este folosita acum ca simbol al Barnevernetului de catre cei care lupta contra lui! aurishta attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ma intriga, ce reprezinta? |
|
| Exact ceea ce se vede, dar nu pricep "mesajul" ...cu arta moderna nu ma mai mir de nimic! |
|
| Pai mesajul...asta nu pricep nici eu |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Cei cinci copii ai lui Marius si Ruth Bodnariu au revenit la familie.
Quote:Municipalitatea din localitatea norvegiana Naustdal a ajuns la o intelegere cu Marius si Ruth Bodnariu privind revenirea in cadrul familiei a celor cinci copii ai lor, care fusesera luati in grija autoritatii de protectie a copilului, Barnevernet
Sursa. |
|
| Ce bine! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ma bucur enorm ca si-au recapatat copiii! Sunt curioasa cine va plati si cum pentru toata durerea suportata de aceasta familie? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Si eu ma-am bucurat! De platit nu stiu, ce-i bine, este ca s-a mediatizat despre abuzurile care se fac.... |
|
| Nu cred ca va plati cineva ceva...nici nu exista compensatie pentru asemenea atrocitate! Stirea spune ca "parintii au cazut la intelegere cu autoritatile"....asta inseamna ca nu vor sa-si asume responsabilitatea, ci sa bage totul "sub pres"! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| aurishta wrote:Nu cred ca va plati cineva ceva...nici nu exista compensatie pentru asemenea atrocitate! Stirea spune ca "parintii au cazut la intelegere cu autoritatile"....asta inseamna ca nu vor sa-si asume responsabilitatea, ci sa bage totul "sub pres"!
Exact, nu exista compensatie.Prin "platit" inteleg desfiintarea unei asemenea institurii si intelegerii faptului ca copiii nu sunt marfa de schimb! |
|
| bereea wrote:
Exact, nu exista compensatie.Prin "platit" inteleg desfiintarea unei asemenea institurii si intelegerii faptului ca copiii nu sunt marfa de schimb!
Intuiesc ca s-au facut presiuni asupra Norvegiei. Comerciale si de alta natura. Doar asa au cedat ei pana la urma. Mai sunt si alte familii nenorocite de aceasta institutie. |
|
|