Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22792
| Impresionant!Oare eu de ce merg in fiecare an doar in tara? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Giulia, casa pare de turta dulce, insa nu e... asta e impresia care mi-a lasat-o. Ma bucur ca va plac pozele; realitatea e mai frumoasa. Bereea, poate pentru ca te atrage dorul de casa/ familie. Nu stiu cum e la voi... de cate concedii puteti beneficia, insa e pacat sa va limitati la doar atat, cu atat mai mult cu cat sunt convinsa ca ofertele sunt mult mai avantajoase si mai accesibile decat in tara. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Minunat ! |
|

| Ma atrage doar drul de ai mei, acum mama nu mai e si daca tata va veni mai des la mine...cred ca voi salta romania de pe lista macar pentru 1-2 ani.Concediu am doar vara, dar as mai putea face cate o escapada de 3-4 zile cateodata |
|

| Atunci... drum intins si sa ne arati si noua foto. De fapt, voi aveti multe minunatii si acolo, in Italia. Sunt multe locuri pe care as vrea sa le vizitam si noi cat de curand. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ce minunate poze! vreau si eu |
|

| kali wrote:Atunci... drum intins si sa ne arati si noua foto. De fapt, voi aveti multe minunatii si acolo, in Italia. Sunt multe locuri pe care as vrea sa le vizitam si noi cat de curand.
E adevarat, Italia este minunata, dar mai multe reusesti sa vezi ca turist decat atunci cand traiesti aici. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| bereea wrote:
E adevarat, Italia este minunata, dar mai multe reusesti sa vezi ca turist decat atunci cand traiesti aici.
cata dreptate.la tibidabo inca nu am fost,acvariul nu l-am vazut(dar am fost in valencia,unde e mai mare) si portul e frumos....barcelona este un oras frumos kali,peste drum de port este gradina cu cactusi,acolo ati fost?? |
|

| La sfarsitul lunii revedem Barcelona ( si completam cu ce ne-a scapat vizita trecuta ), dar, de data asta ne si relaxam pe Costa Daurada ( includem Port Aventura )... Atatea zile fara copii... nici nu stiu daca astept sa plec sau nu; am niste stari atat de amestecate!!! Cred ca sunt cu pluta... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/30/2013 Mesaje: 1
| Buna! Vreau si eu sa merg la Barcelona. Am gasit un site pentru cazare la apartamente. http://www.barcelonacheckin.com/ro L-a folosit cineva vreodata? Par sa aibe apartamente ieftine si în locatii bune, mi-ar placea tare mult sa am cazare foarte aproape de locurile astea asa superbe! Daca ati auzit vreodata de acet site va rog spuneti-mi ce parere aveti! |
|

| kali wrote:La sfarsitul lunii revedem Barcelona ( si completam cu ce ne-a scapat vizita trecuta ), dar, de data asta ne si relaxam pe Costa Daurada ( includem Port Aventura  )... Atatea zile fara copii... nici nu stiu daca astept sa plec sau nu; am niste stari atat de amestecate!!! Cred ca sunt cu pluta...
Vacanta placuta! |
|

| bereea wrote:Vacanta placuta!
Multumim!!
Azi ne-am intors acasa dupa 10 zile de vis...; copiii sunt super ok... Daca vrea cineva info, sunt pe aici. |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bine ca toti sunteti bine si ca v-ati incarcat bateriile ! Voi aveti nevoie dublu fata de noi
|
|

| taty wrote:Bine ca toti sunteti bine si ca v-ati incarcat bateriile ! Voi aveti nevoie dublu fata de noi
Da, ca ei sunt 2x2... Cam deprimanta revenirea la realitate. Noroc de copii si de dorul pentru ei, ca de altfel...
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Sa va fie de bine vacanta relexanta, Kali. |
|
|