Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
|
Mai stii??Ar trebui sa o intrebi!!! Si omu in ziua de azi invata de toate mai ales in Romania !!!! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Barbatul meu ar fi trebuit sa fie femeie.Ii place sa gateasca,sa aiba grija de copii,sa faca si curatenie(selectiv insa).Nu se uita dupa alte femei,e ok si la pat (cand vrea el),e un om bun insa...are si niste defecte din cauza carora ne certam des,e imatur,iresponsabil,nu ii place sa munceasca(adica sa aduca bani in casa) si cel mai mare defect,e tare MINCINOS,desi nu m-a inselat niciodata,ma minte in legatura cu locurile lui de munca si cu banii.Si asta ma supara foarte tare.L-am iertat de multe ori dar tot nu se potoleste. |
|

Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Sa incep si eu....? Imatur, (dar sa zic ca i calitate ) imprastiat( ) iubitor atent ,chiar foarte atent nu face mancare,nu face curat in schimb ce am in casa e facut de mana lui, prin curte la fel.Il iubesc asa cum e
Andrreea sunt ai nostri |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Si pe mine ma enerveaza de mor al meu, insa am trecut printr-un mare necaz cu el, a fost la un pas sa dea coltul si am realizat ca daca nu ar avea cine sa ma enerveze as avea poate o viata tare comoda. Mereu un pic de piper te face sa stranuti.... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| katy_lumika wrote:Si pe mine ma enerveaza de mor al meu, insa am trecut printr-un mare necaz cu el, a fost la un pas sa dea coltul si am realizat ca daca nu ar avea cine sa ma enerveze ar avea poate o viata tare comoda. Mereu un pic de piper te face sa stranuti.... Ce dulce esti KATY,... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Katy, nu esti numai dulce, ci si inteligenta
andreea, dupa mine e o mare problema daca nu-i place sa munceasca si sa ajute la intretinerea familiei.Iar minciuna...este cel mai mare dusman al meu, n-as putea sa o accept.
Koko |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ceva super!
|
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Soooo sweet
http://www.youtube.com/watch?v=s2XLZsiCBsA&feature=player_embedded#at=15 |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| ...Beautifully imperfect... ...Foarte trist. |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Sotulache al meu mai avea un defect.... ..fuma...acum s-a lasat de meserie!!!! |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eu nu vad fumatul ca pe un defect,asta ar insemna ca intreaga lume e defecta,e probabil o pasiune,o obisnuintza si nu cred ca as putea sa-i impun cuiva(cu atat mai putin sotului)sa se lase de fumat.Fiecare face cu organismul lui cum crede! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| raly wrote:Eu nu vad fumatul ca pe un defect,asta ar insemna ca intreaga lume e defecta,e probabil o pasiune,o obisnuintza si nu cred ca as putea sa-i impun cuiva(cu atat mai putin sotului)sa se lase de fumat.Fiecare face cu organismul lui cum crede!
Raly, iarta-ma caci stii ca nu o spun ca sa te supar, DAR: - atunci cand banii cheltuiti pentru tigari sunt din banii familiei si s-ar putea cheltui intr-un mod mai 'constructiv' - fumatul in sine are numai efecte nocive asupra organismului si intotdeauna duce la imbolnavire - exemplul negativ dat copiilor
ATUNCI, si din punctul meu de vedere este un mare 'defect' pe care nu-l pot intelege mai mult decat a-l accepta. Din pacate e un viciu de care se poate scapa foarte greu asa ca nu ne ramane decat muuuuuulta rabdare si sustinere pentru celalalt! |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Misha fiecare are dreptul la opinie,eu mi-am spus doar parerea si nu am de ce sa ma supar daca tu nu ai aceeasi parere cu mine! Cand ai cunoscut un om si l-ai luat de barbat/sotie i cunosti toate defectele,viciile inseamna ca l-ai acceptat asa cum este.Fiecare om are cate o pasarica de ce sa nu recunoastem ca nimeni nu este perfect,si daca unica pasarica a sotului este fumatul oare nu merita nici macar atat?Dupa ce ca munceste de dimineatza-seara poti sa-i spui ca doresti sa cheltuiesti banii pe ceva mai constructiv?Mentionez ca nu sunt fumatoare dar nici nu am nimik impotriva celor care fumeaza,fiecare pe plamanii lui trage! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Omul meu are multe calitati dar nu le spun sa nu m-l fure careva ,defecte nu are poate nu ma creeti dar mai exist si specimene dinastea, poate daca ma gandesc trei ore ii gasesc un nod in papura INsa ceva care ma enerveaza , nu e defect ci o chichita ,doamne ce-i mai place televizorul eu mor cand il vad ca se uita de 10 ori la acelasi film |
|
|