Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| TeosOf wrote:Cand ma enerveaza, nu are nicio calitate. Cand e totul roz cu picatele mov - am spus eu, vreodata, c-ar avea vreun defect? Scurt, concis si la obiect! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Sousourel la varsta mea nu mai pierd vremea cu ocolisuri. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| ce varsta ai daca nu te superi.si mai degraba de cati ani esti maritata ca si asta conteaza |
|

Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| Revin si cu niste calitati ca pana acum bietul meu sot numai de critici a avut parte :face treaba in casa, isi calca singur camasile pentru servici, e rabdator cu cel mic dar si cu nervii mei,si imi mai ceda si mie locul la calculator (mai ales cand e meci la tv |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| miorita02 wrote:ce varsta ai daca nu te superi.si mai degraba de cati ani esti maritata ca si asta conteaza Mai am doar 7 ani si 3 luni pana la 50 si anul acesta implinim 17 ani de casatorie. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| azi pot sa imi critic si eu sotul ca m-a suparat toata ziua dimineata a plecat la masina,(toata ziua are treaba cu masina nu mai stie ca sa ii faca a umplut-o de leduri, i-a facut tapiterie din piele ,,,,,etc), si i-am zis sa nu stea mult ca trebuie sa mergem la cumparaturi,a venit la 12.30 , cand sa ma dau jos din masina mi-am agatat pantalonii mei preferati in portiera ca a desfacut-o si pe aia, si s-au rupt pantalonii , ne-am intors la 2:30 pana am facut mancare ,eu eram deja lesinata de foame, pana am pus tot la loc si am intins hainele, s-a facut 16 ,eram asa nervoasa ca el tot cu masina avea treaba si nu a venit sa ma ajute, nici eu nu l-am chemat ca dupaia cum altfel ii pot scoate ochii ca nu m-a ajutat , mai tarziu l-am tr la alt magazin ,noi facem cumparaturi la 2 magazine si i-am zis sa imi cumpere si suc de lamaie , in loc de suc de lamaie a venit cu suc de grapefruit alb si i-am m-am luat de el ,dar sincer mi-e mila de el acum nu mai stie ce sa imi faca sa imi treaca supararea. |
|

Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| tea multi inainte. angel sunteti abea la inceput.acum 10 ani nici al meu nu mai stia ce sa faca sa imi treaca supararea daca se intampla sa ma supere.acum nu ai mai pasa |
|

| TeosOf wrote:Sousourel  la varsta mea nu mai pierd vremea cu ocolisuri. Si de ce ai pierde-o? Experienta favorizeaza sinteza (cine stie, cunoaste ) |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| shirel wrote:Daca ar trebui aici sa scriu despre calitatiile si defectele lui Yohanan as trebui mai intai cred sa descriu calitatiile si defectele mele  noi fiind o pereche perfecta dar care nu avem nimic comun unul cu celalalt deci cred ca defectele mele sunt calitatiile sotului si calitatiile mele sunt defectele lui. Shirel,am fost sigura ca nu vei scrie despre defectele lui Johanan Acum ceva vreme as fi sarit si eu aici cu defectele lui Ioan,sotul meu,acum nu prea mai gasesc despre ce sa scriu.Am invatat sa-l accept as acum e si sa nu mai incerc sa-l schimb,pentru ca nu se va schimba decat daca vrea el.Pai cum sa spele el vasele sau sa faca curat daca fac eu asta? si le fac atat de bine ar fi prost daca le-ar face.Eu cred ca daca au defecte,sau asa ni se par noua este pentru ca noi le-am intretinut.Ma enerveaza doar ca n-are rabdare dar am invatat s-o ignor in ultimul timp,poate,poate,...Deci daca ma grabeste sa fac ceva si nu pot,NU FAC!.El e asa cum e si nu-i mai caut nici un defect,invat doar cum sa ma simt eu bine cu toate ca el oricum stie s-o faca |
|

| carla wrote:Shirel,am fost sigura ca nu vei scrie despre defectele lui Johanan  Acum ceva vreme as fi sarit si eu aici cu defectele lui Ioan,sotul meu,acum nu prea mai gasesc despre ce sa scriu.Am invatat sa-l accept as acum e si sa nu mai incerc sa-l schimb,pentru ca nu se va schimba decat daca vrea el.Pai cum sa spele el vasele sau sa faca curat daca fac eu asta?  si le fac atat de bine  ar fi prost daca le-ar face.Eu cred ca daca au defecte,sau asa ni se par noua este pentru ca noi le-am intretinut.Ma enerveaza doar ca n-are rabdare dar am invatat s-o ignor in ultimul timp,poate,poate,...Deci daca ma grabeste sa fac ceva si nu pot,NU FAC!.El e asa cum e si nu-i mai caut nici un defect,invat doar cum sa ma simt eu bine cu toate  ca el oricum stie s-o faca |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
|
vezi cate-am invatat? Ah,si vreau sa scriu o maaaare calitate:ne iubeste foarte mult,vrea sa ne multumeasca tot timpul si are grija sa nu ne lipseasca nimic. |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| carla wrote: Ah,si vreau sa scriu o maaaare calitate:ne iubeste foarte mult,vrea sa ne multumeasca tot timpul si are grija sa nu ne lipseasca nimic.
iubirea e lucrul cel mai important intr-o relatie...toti avem calitati si defecte mai mici sau mai mari, le-am vazut incet incet de la inceputul relatiei si am decis sa mergem mai departe; iubirea ne tine uniti, o echipa in sintonie la bine si la greu, incercind zi de zi sa ne facem viata frumoasa unul celuilalt, sa crestem si sa educam impreuna fructul dragostei noastre. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Clar are mai multe calitati decat defecte, la fel ca si mine , altfel nu ne suportam atata timp sub acelasi acoperis . |
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Cel mai mare defect al sotului meu este ca se enerveaza fosrte repede din orice, iar cind edy plinge sau nu il lasa undeva se enerveaza si mai tare nu are rabdare cu el.I-am explicat ca daca tipa la el nu rezolva nimik mai rau plinge.Iar eu pe nervii mei tre sa ii calmez pe amindoi.In rest are destule calitati. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mance-l mama pe el,cum sa nu trec eu pe aci sa-l laud umpic pe el!Ca de trei zile lucra singur la baie si cica nu-l lauda nimeni!Ia sa-i mai adaugam la calitati pe langa calmul de rigoare si chibzuinta,buna organizare,rabdare si nu in ultimul rand pricepere!Zici ca l-o facut masa cu gresia in mana! |
|
|