Barbatul meu - calitati si defecte
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Saturday, March 6, 2010 10:36 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
TeosOf wrote:
Cand ma enerveaza, nu are nicio calitate.tunete
Cand e totul roz cu picatele mov - am spus eu, vreodata, c-ar avea vreun defect?scratch
cool Scurt, concis si la obiect!
TeosOf
Scris: Saturday, March 6, 2010 10:59 AM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Sousourelpupici la varsta mea nu mai pierd vremea cu ocolisuri.
miorita02
Scris: Saturday, March 6, 2010 12:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/12/2009
ce varsta ai daca nu te superi.si mai degraba de cati ani esti maritata ca si asta conteazaalcool
tiramisu
Scris: Saturday, March 6, 2010 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 8/4/2009
Revin si cu niste calitati ca pana acum bietul meu sot numai de critici a avut parteras:face treaba in casa, isi calca singur camasile pentru servici, e rabdator cu cel mic dar si cu nervii mei,si imi mai ceda si mie locul la calculator (mai ales cand e meci la tv sic
TeosOf
Scris: Saturday, March 6, 2010 9:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
miorita02 wrote:
ce varsta ai daca nu te superi.si mai degraba de cati ani esti maritata ca si asta conteazaalcool

Mai am doar 7 ani si 3 luni pana la 50mos si anul acesta implinim 17 ani de casatorie.topai
sweet angel
Scris: Saturday, March 6, 2010 9:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
azi pot sa imi critic si eu sotul ca m-a suparat toata ziua
dimineata a plecat la masina,(toata ziua are treaba cu masina nu mai stie ca sa ii faca a umplut-o de leduri, i-a facut tapiterie din piele ,,,,,etc), si i-am zis sa nu stea mult ca trebuie sa mergem la cumparaturi,a venit la 12.30 , cand sa ma dau jos din masina mi-am agatat pantalonii mei preferati in portiera ca a desfacut-o si pe aia, si s-au rupt pantaloniinervi , ne-am intors la 2:30 pana am facut mancare ,eu eram deja lesinata de foame, pana am pus tot la loc si am intins hainele, s-a facut 16 ,eram asa nervoasa ca el tot cu masina avea treaba si nu a venit sa ma ajute, nici eu nu l-am chemat ca dupaia cum altfel ii pot scoate ochii ca nu m-a ajutatras , mai tarziu l-am tr la alt magazin ,noi facem cumparaturi la 2 magazine si i-am zis sa imi cumpere si suc de lamaie , in loc de suc de lamaie a venit cu suc de grapefruit albnervi si i-am m-am luat de el ,dar sincer mi-e mila de el acum nu mai stie ce sa imi faca sa imi treaca supararea.
miorita02
Scris: Saturday, March 6, 2010 10:00 PM
Nivel

Inregistrat: 11/12/2009
tea multi inainte.
angel sunteti abea la inceput.acum 10 ani nici al meu nu mai stia ce sa faca sa imi treaca supararea daca se intampla sa ma supere.acum nu ai mai pasatunete nervi
sousourel
Scris: Sunday, March 7, 2010 10:00 AM
Nivel

TeosOf wrote:
Sousourelpupici la varsta mea nu mai pierd vremea cu ocolisuri.
Si de ce ai pierde-o?sic Experienta favorizeaza sintezaras (cine stie, cunoastealcool )
carla
Scris: Sunday, March 14, 2010 11:37 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
shirel wrote:
Daca ar trebui aici sa scriu despre calitatiile si defectele lui Yohanan as trebui mai intai cred sa descriu calitatiile si defectele mele sic ras noi fiind o pereche perfecta dar care nu avem nimic comun unul cu celalalt deci cred ca defectele mele sunt calitatiile sotului si calitatiile mele sunt defectele lui.

Shirel,am fost sigura ca nu vei scrie despre defectele lui Johanancool Acum ceva vreme as fi sarit si eu aici cu defectele lui Ioan,sotul meu,acum nu prea mai gasesc despre ce sa scriu.Am invatat sa-l accept as acum e si sa nu mai incerc sa-l schimb,pentru ca nu se va schimba decat daca vrea el.Pai cum sa spele el vasele sau sa faca curat daca fac eu asta?pupici si le fac atat de binehohot ar fi prost daca le-ar face.Eu cred ca daca au defecte,sau asa ni se par noua este pentru ca noi le-am intretinut.Ma enerveaza doar ca n-are rabdare dar am invatat s-o ignor in ultimul timp,poate,poate,...Deci daca ma grabeste sa fac ceva si nu pot,NU FAC!.El e asa cum e si nu-i mai caut nici un defect,invat doar cum sa ma simt eu bine cu toatepupici ca el oricum stie s-o faca
sousourel
Scris: Sunday, March 14, 2010 5:45 PM
Nivel

carla wrote:

Shirel,am fost sigura ca nu vei scrie despre defectele lui Johanancool Acum ceva vreme as fi sarit si eu aici cu defectele lui Ioan,sotul meu,acum nu prea mai gasesc despre ce sa scriu.Am invatat sa-l accept as acum e si sa nu mai incerc sa-l schimb,pentru ca nu se va schimba decat daca vrea el.Pai cum sa spele el vasele sau sa faca curat daca fac eu asta?pupici si le fac atat de binehohot ar fi prost daca le-ar face.Eu cred ca daca au defecte,sau asa ni se par noua este pentru ca noi le-am intretinut.Ma enerveaza doar ca n-are rabdare dar am invatat s-o ignor in ultimul timp,poate,poate,...Deci daca ma grabeste sa fac ceva si nu pot,NU FAC!.El e asa cum e si nu-i mai caut nici un defect,invat doar cum sa ma simt eu bine cu toatepupici ca el oricum stie s-o faca
thumright bravo
carla
Scris: Sunday, March 14, 2010 6:02 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
sousourel wrote:
thumright bravo

pupici computerlove vezi cate-am invatat?dance
Ah,si vreau sa scriu o maaaare calitate:ne iubeste foarte mult,vrea sa ne multumeasca tot timpul si are grija sa nu ne lipseasca nimic.
mama Alessiei
Scris: Sunday, March 14, 2010 7:43 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2009
carla wrote:

Ah,si vreau sa scriu o maaaare calitate:ne iubeste foarte mult,vrea sa ne multumeasca tot timpul si are grija sa nu ne lipseasca nimic.

newclap newclap newclap iubirea e lucrul cel mai important intr-o relatie...toti avem calitati si defecte mai mici sau mai mari, le-am vazut incet incet de la inceputul relatiei si am decis sa mergem mai departe; iubirea ne tine uniti, o echipa in sintonie la bine si la greu, incercind zi de zi sa ne facem viata frumoasa unul celuilalt, sa crestem si sa educam impreuna fructul dragostei noastre.
delfinasa
Scris: Monday, March 15, 2010 4:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Clar are mai multe calitati decat defecte, la fel ca si minesic, altfel nu ne suportam atata timp sub acelasi acoperisras.
cristinaflorina
Scris: Monday, March 15, 2010 9:27 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Cel mai mare defect al sotului meu este ca se enerveaza fosrte repede din orice, iar cind edy plinge sau nu il lasa undeva se enerveaza si mai tare nu are rabdare cu el.I-am explicat ca daca tipa la el nu rezolva nimik mai rau plinge.Iar eu pe nervii mei tre sa ii calmez pe amindoi.In rest are destule calitati.fool
raly
Scris: Thursday, April 29, 2010 11:07 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Mance-l mama pe el,cum sa nu trec eu pe aci sa-l laud umpic pe el!Ca de trei zile lucra singur la baie si cica nu-l lauda nimeni!Ia sa-i mai adaugam la calitati pe langa calmul de rigoare si chibzuinta,buna organizare,rabdare si nu in ultimul rand pricepere!Zici ca l-o facut masa cu gresia in mana!hohot hohot hohot
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.