Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Fiecare om are si una si alta.Dar care sunt predominante?Putem trece peste defectele celuilat?Ce ne deranjeaza cel mai mult la sotul nostru? si ce apreciem cel mai mult? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Pai acuma daca ai inceput da si startul la raspunsuri!
Na,hai ca incep eu!In primul rand calmul stiu ca este o calitate,ei bine eu il vad sa stiti un defect!Atata calm poate avea omul meu in capul lui incat pur si simplu te enerveaza!Astia traiesc mult care nu se enerveaza repede!In al doilea rand este mocait,adica i trebuie 10 ceasuri ca sa se imbrace,sa se spreieze,parfumeze,impopotoneze,mai rau decat o muiere!Si da ca sa-ti raspund la intrebare cred ca sunt defecte peste care poti trece cu vederea!Daca era curvar sa zici ca mergea din floare in floare clar ca nu treceam cu vederea! Deci exista si defecte peste care poti trece cu vederea si defecte peste care nu poti!
Aaa...acum tre sa-i enumer si calitatiile?Este iubitor,romantic,ar face orice pentru ca familia lui sa fie fericita,este muncitor,harnic(cand vrea cand nu vrea poti sa urnesti muntii din loc ca nu se apuca)este foarte calculat intotdeauna etaleaza variantele pe care le are si mai apoi se apuca de treaba,chibzuit parca se spune...da hai sa nu-l mai laud prea mult ca poate raman fara! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/4/2009 Mesaje: 488
| Raly, parca ai vorbi de sotul meu De multe ori eu ma enervez, ma agit iar el e ataat de calm incat am impresia ca nu-i pasa deloc La inceput am considerat ca e o calitate dar acum..... Cat despre imbracat.... cand avem de mers undeva el se imbraca incet, intre timp eu il pregatesc pe Matei schimbat, spalat imbracat plus provizii de scutece ceai, biscuiti etc, iar la urma sotul ma intreaba; -Cum, inca nu esti gata?!
Voi reveni si cu calitatile dar si cu mai multe defecte |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Cea mai mare calitate a lui Ovidiu? Ca e al meu, fireste... |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Defecte:daca termina bidonul de lapte,il lasa pe masa Daca desface punga de paine,lasa pe masa scociul de prindere Daca mestereste,repara ceva,uita sa stranga bucatile de cablu,surubele Pot trece cu usurinta peste defecte Calitati,foarte multe,romantic,atent,un prieten de nadejde...nu mai zic ca vorba lui raly,raman fara. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Mai fetelor...cred ca barbatii sunt facutzi dupa acelasi tipar.... Pot sa tip cat ma tin plamanii sa spele vasele ca tot acelasi raspuns il primesc: maine dimineata....Si tot asa lasa cum face..ca de, strange mai tarziu.....:018: Al meu mai are defectul ca cheltuie fara sa se gandeasca si asta ma face pe mine sa fiu mai stransa la punga si sa ma gandesc de 1000 de ori inainte de a cheltui.... Calitati? Vorba lui Cute...ca e al meu... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| cute_babies_of_mine wrote:Cea mai mare calitate a lui Ovidiu? Ca e al meu, fireste...
foarte corect!!  |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| acum vreau sa fiu rea in ceea ce-l priveste pe sotul meu, pentru ca m-a necajit foarte foarte tare. asadar, la acest moment, parafrazind oarecum ideea lui cute, spun ca singura calitate a sotului meu ( de fapt sunt doua) e ca este sotul meu si tatal Andreei, nu musai in aceasta ordine, cred ca mai degraba, invers. defectele, tot acum de-ar fi sa le insir........n-am timp. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Si defectele sotului meu ,adica cel mai mare defect e ca este calm si daca i zic ceva se face ca ploua !!Cand il aud ca zice facem cum spui tu imi vine sa mor!!!! A si mai are unul ca este foarte gelos,offff ce m-am saturat de prostiile astea a lui!!! In rest nu pot sa zic nimic ca este foarte harnic,iubaret si romantic face orice daca i spun ,daca il rog ceva sau il roaga cineva ceva sa ajute ,imediat sare in ajutor si ma enerveaza cateodata cand vad ca ajuta si el cand are nevoie pers respectiva i intoarce spatele dar DD i sus si le vede toate!!!! In rest nu il mai laud ca nu are rost.......... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Defecte are si al meu dar nu vreau sa le scot in evidenta ,tot timpul imi pun rabdarea la mijloc si asa trec peste toate,uit si nu ma deranjeaza... in schimb este romantic,bun,iubaret,face tot posibilul sa ma vada fericita ...si pentru mine asta conteaza cel mai mult...eu mi-l iubesc asa cum este ca doar este AL MEU....vorba lui Cute |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Defecte la sotul meu?Nu prea stiu ce as putea zice,ca el e mai ceva ca mine,in sensul ca ma corecteaza .El e foarte meticulos,dar nu e un defect, din partea mea.Daca las ceva care nu e la locul lui ,el il ia si il pune unde era,daca e un pahar in chiuveta ,imi spune ca trebuie spalat.Ar putea fi asta un defect?Ca e prea meticulos?In cazul asta ,iese in evidenta defectul meu ,ca nu intotdeauna pun lucrul imediat la locul lui. Cit despre calitati ,nu are rost sa le insir.Daca nu sint acasa, el face tot ,cap -coada ,de la curatenie pina la spalat.In orice ma pot baza pe el ,mai putin in bucatarie,ca e un dezastru . |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor ati observat ca toate cele care aveti soti calmi sunteti ardelence? Are si al meu defecte - e exagerat de ordonat si harnic si obsedat de curatenie (ca maica-sa) Ca sa va dau un exemplu: intr-o dimineata insoarita de sambata cand eram si noi mai tinerei, (n-o aveam nici pe Maria) il pup si eu la ureche romantica iar el tot la ureche imi spune : " Bagam si noi o masina la spalat? " Imi venea sa-l omor! |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
|
Ei uite asta chiar nu observasem |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/7/2008 Mesaje: 659
| Stai sa vin si eu : exceptia care intareste regula-eu sunt munteanca el moldovean, bai dar e calm si mocait de n-am vazut. Eu fac ca trenu' in gara si el zice " vedem noi". Tot la defecte as trece ca nu face nimic prin casa, dar nimic-nimic daca nu ii spun eu ce trebuie facut si atunci cu mare greu si ca nu ma contrazice dar nici nu face . In rest e plin de calitati da' nu le spun ca poate citeste si ii cresc coarnele. |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Si ca sa va arat pana unde poate merge al meu sot cu obsesia de ordine si curatenie va mai dau un exemplu: eu scot pe o parte a bucatariei oale si ustensile de gatit ca sa ma apuc de facut mancare si el pe partea cealalta incepe sa le bage la loc - nestiind ca eu le-am scos cu un scop - si ma cearta ca sunt asa dezordonata si nu le-am bagat la loc Pe urma vine si-mi amesteca in cratite pana ma apuca nervii si il dau afara - dar daca n-are stare... Pt. el este relaxare si pe mine ma enerveaza |
|
|