|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| pai daca e "rau" atunci nu e necesar...pentru mine cel putin nu. eu, cand nu eram casatorita, eram mai fericita cand eram singura decat sa fi stat cu nu stiu ce nebun. e drept ca am avut si eu la un moment dat "nebunul meu"...dar nu eram cu el din necesitate...adika la inceput cel putin, cica ne iubeam..apoi cand nu ne-am mai iubit...stateam cu el ca eram obsedata...nu de el, ci mai mult de ideea de a-l face pe el intr-o zi sa moara dupa mine...de murit n-a murit...si ne-am despartit. asa ca eu nu cred in ideea de "rau necesar" Daca tot e rau, mai bine fara.
ca asa...divergente in orice familie mai exista...dar asta nu il face pe partener "un rau necesar" |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Eu n-am avut parte de acest "rau" in viata.In afara de sotul meu am mai avut doar un prieten care ma iubea ca un nebun, dar, din pacate, avea niste lipsuri peste care n-am putut s atrec.Dar m-a tratat intotdeauna asa cum trebuie.Am mai fot indragostita odata , dar nu m-a bagat in seama , iar cand l-am intalnit pe Dan a fost ceva nemaipomenit, nu puteam s acred ca exista o persoana asa ca el pe acest pamant si ca este al meu.Bine, avem si noi momentele noastre , dar nu l-as schimba pentru nimic in lume.Deci e doar necesar, dar fara "rau" |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu drept sa spun cunosc acest "rau"numai din povestiriile altora ,a prietenelor mele .Am avut prieteni seriosi vreo 2 in Romania si 2 de cand am venit in israel ,legaturi de durata pline de dragoste dar care ca nu au fost sa fie .Si in ziua de astazi intalnindu-ma cu ei cred ca dovedesc ce "raul 'de care se povesteste aici nu exista.Nu stiu eu nicioadata nu am avut o deceptie in dragoste tot ce mi-am dorit am primit si crede-ti nu aveam relatii de dragoste cu baieti obisnuiti ,unul dintre ei si care a fost o dragoste nebuna si frumoasa a fost si inchis impreuna cu o gasca fiind invinuit de tentativa de viol,dar ma credeti ca in realitate era cel mai iubitor baiat pe care poate l-am intalnit vreodata,asa ca nu stiu ce sa zic stiu ca sunt animale foarte rele dar niciodata nu am avut legatura personala cu mine. Exista barbati rai este adevarat dar din fericire nu sunt prin preajma mea. si totusi am educat la timpul meu si cativa din astia fiind in gasca cu ei? Eu recunosc eram mult mai rea si periculoasa decat multi dintre acei rai ! bateam ,fumam,vorbeam foarte murdar ,eram razbunatoare si foarte dura. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Barbatii vor disparea complet in 5 milioane de ani
Un profesor de biologie a prezis ca barbatii vor disparea complet de pe fata Pamantului in urmatorii 5 milioane de ani datorita fragilitatii pe care o prezinta cromozomul care determina sexul masculin.
Conform metro.co.uk, Jenny Graves, care a mai facut si in trecut afirmatii asemanatoare, vorbeste acum despre spirala descendenta pe care a intrata cromozomul Y. Cercetatoare si-a expus teoria in cadrul unei discutii la Academia Australiana, unde a spus ca femeile sunt norocoase pentru ca au 2 cromozomi X puternici, cu 1000 de gene, in timp ce cromozomul Y este singur si are doar 100 de gene, majoritatea dintre acestea nefiind de calitate. Graves spune ca ceea ce se intampla este un accident al evolutiei.
Avantajul celor 2 cromozomi X este ca acestia se pot ajuta intre ei in momentul in care apar probleme, in timp ce cromozomul Y, fiind singur, nu are de la cine sa ceara ajutor si se degradeaza constant.
Sursa http://www.atitudinea.ro/articole/diverse/barbatii+vor+disparea+complet+in+5+milioane+de+ani |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Nu ma mir daca mutatiile genetice fac si femeile sa dispara o sa fim toti hermafroditi toti cu uter ,diferenta ca unii ai penis atii vagin, cuplul va face copii cu radul, anul ata eu,annul viitor tu ,cine are penis ghinionul lui, naste cu cezariana |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| t-mihaela wrote:Nu ma mir daca mutatiile genetice fac si femeile sa dispara o sa fim toti hermafroditi toti cu uter ,diferenta ca unii ai penis atii vagin, cuplul va face copii cu radul, anul ata eu,annul viitor tu ,cine are penis ghinionul lui, naste cu cezariana
Pacat ca nu apuc vremurile alea sa nasca soata in locul meu |
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| t-mihaela wrote:Nu ma mir daca mutatiile genetice fac si femeile sa dispara o sa fim toti hermafroditi toti cu uter ,diferenta ca unii ai penis atii vagin, cuplul va face copii cu radul, anul ata eu,annul viitor tu ,cine are penis ghinionul lui, naste cu cezariana |
| ...cu cezariana |
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/28/2013 Mesaje: 51
| PrincessLilou wrote: asa ca eu nu cred in ideea de "rau necesar" Daca tot e rau, mai bine fara.
ca asa...divergente in orice familie mai exista...dar asta nu il face pe partener "un rau necesar"
Foarte faina gandirea. Daca e "rau", mai bine iti iei un motan pentru incazlitul picioarelor si faci o vizita la magazine pentru alte momente. Si macar esti linistita.
Mno, sa spun drept, am intalnit multi d-astia care credeau ca li se poate permite sa fie "rai", pentru ca sunt "necesari". Si vad de multe ori cum femeile accepta sa fie calcate in picioare de frica ca "nu mai gasesc pe altul" sau "ptr ca il iubesc" sau ce alte motive mai exista. Dar eu vad relatiile ca pe un schimb: "tu ma faci sa ma simt bine, eu te fac sa te simti bine". Daca unul nu-si face datoria, foarte bine, altul la rand. Ca nici barbatii nu s-au terminat si, in plus, daca se termina, totusi, avem oricand varianta cu pisica si jucariile din magazine.
Daca-s atat de necesari, ma intreb ce-or face femeiel peste 5 milioane de ani. Cui mai calca ele camasile si cui mai suporta toanele..? :( |
|
| pai daca tot se preconizeaza sa dispara barbatii , inseamna ca "raul" nu este necesar |
|
|