|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Barbatii sunt infideli prin definitie sau mai sunt si exceptii?
Ce ii determina sa fie infideli? Cum se ajunge la acest lucru? Exista o anumita varsta la care riscul de a-si insela partenera este mai mare ? Criza celor x ani?
Ce parere aveti? |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Draga Adriana le-ai pus gind rau barbatilor?!
Eu ma abtin in ai incadra intr-o categorie pentru ca ceea ce stiu sigur este ca sunt foarte schimbatori deoarece sunt si ei niste simpli oameni si cu bune si cu rele... |
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Intersant subiect. Dar de ce nu vorbesti la modul general. Noi, femeile, nu avem aceleasi trairi ca si ei, barbatii? Eu zic ca da.
AdrianaC wrote:Barbatii sunt infideli prin definitie sau mai sunt si exceptii?
Eu nu cred ca barbatii sunt infideli prin definitie. Pai nu exista atea cupluri fericite ce se iubesc pana la Dumnezeu si se respecta reciproc de ani buni? Eu cred ca barbatii infideli sunt exceptiile.
AdrianaC wrote:Ce ii determina sa fie infideli?
Nepotrivirea de caracter, lipsa sentimentelor, a atractiei fizice si, nu in cele din urma, a respectului.
AdrianaC wrote:Cum se ajunge la acest lucru?
Se ajunge atunci cand nu mai ai ce darui sau cand nu mai ai ce primi, esti secat in interior, cand realizezi ca ceea ce ai langa tine nu te mai multumeste, ma refer sentimental, emotional, nu-ti gasesti echilibrul alaturi de ea, o acuta lipsa de comunicare si, nu in ultimul rand, nu te mai multumeste sexual.
AdrianaC wrote: Exista o anumita varsta la care riscul de a-si insela partenera este mai mare ?
Barbatul trebuie sa fie mereu tinut intr-o anumita tensiune, o femeie desteapta are mereu un as in maneca, nu se "vinde" total, are mereu un secret al ei ce trebuie descoperit si acest lucru il face pe barbat curios, dornic sa descopere misterul. Daca e echilibru in tot, nu se ajunge niicodata la infidelitate. DAca nu, atunci orice varsta e posibila si probabila.
AdrianaC wrote: Criza celor X ani?
Poate spre 40 - 45, atunci cand barbatul insusi trece printr- o criza, poate ar trebui si mai multa atentie din partea partenerei, tocmai pentru ca barbatul de langa ea sa depaseasca acest moment critic.
AdrianaC wrote: Ce parere aveti?
In viziunea mea cred ca se pune semn de egalitate intre infidelitate si despartire. Nu mai e cale de intoarcere.
Votul meu: NU
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Sunt de aceeasi parere cu Alina, asa ca si eu am votat NU. |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| AdrianaC wrote:Barbatii sunt infideli prin definitie sau mai sunt si exceptii?
Ce ii determina sa fie infideli? Cum se ajunge la acest lucru? Exista o anumita varsta la care riscul de a-si insela partenera este mai mare ? Criza celor x ani?
Ce parere aveti?
Nu am pus gand rau nimanui, doar ca faceam un mic sondaj, caci stiti cum se spune, femeile gandesc cu inima si sufletul si barbatii ...
Femeile pun mai mult accent pe partea sufleteasca, sentimentala, etc.
Nici eu nu cred ca toti barbatii sunt infideli prin definitie, dar nu stiu care este procentul de barbati fideli / infideli, cel putin la noi in tara.
Ce ii determina sa fie infideli? Poate fi dupa parerea mea oricare dintre cele de mai jos:
- pura curiozitate - spirit de aventura - nemultumiri (fie de ordin profesional sau personal) - lipsa atractiei fata de sotie - lipsa relatiilor sexuale sau relatii sexuale nesatisfacatoare cu sotia - anturajul
si poate mai sunt si altele.
Se spune ca spre 40-50 ani, barbatii trec printr-o criza si atunci incearca sa isi gaseasca o amanta tanara, unii chiar divorteaza, se casatoresc cu o persoana mult mai tanara decat fosta sotie, etc. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Cred ca intr-un forum al barbatilor ar pune si ei intrebarea: Femeile infidele prin definitie? Am votat Nu,desi ani buni am urat barbatii si-i vedeam ca pe niste monstri .Totusi nu pot sa-i bag pe toti in aceeasi oala pt ca D-zeu mi-a aratat ca sunt si barbati buni pe lumea asta si unul chiar ma astepta pe mine |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Orice definitie are exceptii ... Cred ca la infidelitate se ajunge prin contributia mai multor factori, pa care de altfel i-ati enumerat. La care as adauga lipsa de comunicare, de empatie in cuplu, deficitul in intelegerea nevoilor celuilalt sau de comunicare a propriilor nevoi.
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eu am votat Da. Nu zic, ca poate mai sunt si exceptii, dar ... barbatii-s barbati...ca si femeile de altfel ( bine-nteles, cu exceptiile de rigoare ). PAREREA MEA, sa nu-mi sara nimeni in cap. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Unii barbati sunt fideli, altii nu. Al meu, din fericire, e genul fidel. |
|
|