Bani de buzunar pentru copii de gradinita si scoala

Chestionar intrebare: Sunteti de acord sa aiba bani de buzunar?
Alegere Voturi Statistici
Da 6 31%
Nu 12 63%
Nu stiu 1 5%

Options Bani de buzunar pentru copii de gradinita si scoala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Postat: Tuesday, February 6, 2007 2:15 PM
Nivel: Guest

Intrat: 2/12/2006
Postari: 5
Pana la urma am decis sa votez "nu stiu" pt ca asta e adevarul. Cred ca mai intai ar trebui sa vad ce fel de caracter are Cristina, sa ajunga la o varsta la care as fi linistita sa ii dau bani de buzunar. Depinde si de contextul social in care o sa traim cand va fi la scoala.
La gradinita nu cred ca ii voi da bani, fiind destul de mica pentru gestionarea lor, si in plus cineva o va duce si aduce de la gradinita, asa ca nu trebuie sa aiba ea bani. Incepand cu scoala...o sa vedem atunci.
georgy_adinutza
Postat: Tuesday, February 6, 2007 2:22 PM


Nivel: Avansat

Intrat: 3/2/2006
Postari: 3065
Locatia: Bucuresti
Am votat "nu ", ptr ca noi acum suntem la gradi , insa nu ii dau banii de buzunar , ptr ca ea acum oricum nu stie valoarea banilor , ea e bucuroasa si daca ii dau o moneda de 1 ban :) asa ca , nu as avea de ce sa ii dau acum banii de buzunar .
Insa cand va creste , probabil ca voi fi de acord sa aiba o pusculita si sa stranga , dar sigur nu ii voi da bani sa isi ia ea singura ceva la gradi sau la scoala . Imi spune mie ce vrea si ii voi lua eu . Asta zic acum insa pana va creste cine stie oare oare oare
riri
Postat: Thursday, February 8, 2007 9:36 AM


Nivel: Membru

Intrat: 2/5/2007
Postari: 29
Locatia: japonia
Cristy wrote:


hohot hohot hohot hohot hohot


Daca ai stii de cate ori eu "l-am pierdut"!!!


Ce varsta are Stefy? Eu inca nu-i dau bani de buzunar lui Eden, nu are docamdata unde sa-i chelutiasca...Nu au chiosc in scoala, ea nu se duce singura nicaieri.. atunci oare


flowers flowers flowers flowers


ras ras pai eu cred ca mai toti copii trecuti de 10 ani "pierd restul" daca nu au banii lor de buzunar.Stefi face 11 ani in mai,deci o domnisorica in toata regula.La inceput nici eu nu mi-am dat seama ca ea are nevoie de banii ei,avind impresia ca nu-i lipseste nimik...ii cumparam orice dorea ea cind imi cerea,dar... nu stiu cum sa explic...vroia banii ei si gata.Asa ca intr-o zi nu-mi aduce restul acasa.Astept eu o zi dar ea nimic,se dadea pierduta,asa ca i-am spus sotului,am facut meeting familial,i-a explicat sotul ca nu este bine sa nu aduca restulsi de ce...bla...bla...bla...si asa s-a hotarit sa-i dam banii ei de buzunar.Dar crezi ca-i cheltuie?banghead Tot din banii mei isi face poftele si pe ai ei si-i stringe pt cind o merge in Romaniabanghead
Maria & Mario
Postat: Thursday, February 8, 2007 11:35 AM


Nivel: MEMBRU FONDATOR

Intrat: 2/13/2006
Postari: 9883
Locatia: Departe-poate prea departe
bravo Stefi ! Strangatoarea lu' mami ! hohot
Cristy
Postat: Thursday, February 8, 2007 12:26 PM


Nivel: Senior

Intrat: 1/8/2007
Postari: 6843
Locatia: Israel
riri wrote:


Dar crezi ca-i cheltuie?banghead Tot din banii mei isi face poftele si pe ai ei si-i stringe pt cind o merge in Romaniabangheadpentru Romania......hohot hohot hohot.....si cand va ajunge in Romania iti va spune ca i-a uitat acasa??


Dar oricum, strangatoare fata ai....thumright thumright thumright thumright


flowers flowers flowers flowers flowers flowers
spezam
Postat: Thursday, February 8, 2007 1:35 PM


Nivel: Grupa mica

Intrat: 11/21/2006
Postari: 243
Locatia: Bucuresti
deci, cred ca putem vorbi de bani de buzunar referindu-ne la copii de cel putin 6,7 ani, sa zicem. Nu? Si da, sunt de acord cu faptul ca un copil trebuie sa aiba o anumita suma (modesta, bineinteles) cu care sa-si faca anumite pofte acasa. Insa suma asta nu trebuie sa fie zilnic data sau prea mare (maxim 2 lei). Cand o sa creasca, asa voi incerca sa fac cu Alexandra.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
Printeaza subiectul
RSS Feed