Nivel: Guest
Intrat: 2/12/2006 Postari: 5
|
Pana la urma am decis sa votez "nu stiu" pt ca asta e adevarul. Cred ca mai intai ar trebui sa vad ce fel de caracter are Cristina, sa ajunga la o varsta la care as fi linistita sa ii dau bani de buzunar. Depinde si de contextul social in care o sa traim cand va fi la scoala. La gradinita nu cred ca ii voi da bani, fiind destul de mica pentru gestionarea lor, si in plus cineva o va duce si aduce de la gradinita, asa ca nu trebuie sa aiba ea bani. Incepand cu scoala...o sa vedem atunci.
|

Nivel: Avansat
Intrat: 3/2/2006 Postari: 3065 Locatia: Bucuresti
| Am votat "nu ", ptr ca noi acum suntem la gradi , insa nu ii dau banii de buzunar , ptr ca ea acum oricum nu stie valoarea banilor , ea e bucuroasa si daca ii dau o moneda de 1 ban :) asa ca , nu as avea de ce sa ii dau acum banii de buzunar . Insa cand va creste , probabil ca voi fi de acord sa aiba o pusculita si sa stranga , dar sigur nu ii voi da bani sa isi ia ea singura ceva la gradi sau la scoala . Imi spune mie ce vrea si ii voi lua eu . Asta zic acum insa pana va creste cine stie |

Nivel: Membru
Intrat: 2/5/2007 Postari: 29 Locatia: japonia
|
pai eu cred ca mai toti copii trecuti de 10 ani "pierd restul" daca nu au banii lor de buzunar.Stefi face 11 ani in mai,deci o domnisorica in toata regula.La inceput nici eu nu mi-am dat seama ca ea are nevoie de banii ei,avind impresia ca nu-i lipseste nimik...ii cumparam orice dorea ea cind imi cerea,dar... nu stiu cum sa explic...vroia banii ei si gata.Asa ca intr-o zi nu-mi aduce restul acasa.Astept eu o zi dar ea nimic,se dadea pierduta,asa ca i-am spus sotului,am facut meeting familial,i-a explicat sotul ca nu este bine sa nu aduca restulsi de ce...bla...bla...bla...si asa s-a hotarit sa-i dam banii ei de buzunar.Dar crezi ca-i cheltuie? Tot din banii mei isi face poftele si pe ai ei si-i stringe pt cind o merge in Romania |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Intrat: 2/13/2006 Postari: 9883 Locatia: Departe-poate prea departe
| Stefi ! Strangatoarea lu' mami ! |

Nivel: Grupa mica
Intrat: 11/21/2006 Postari: 243 Locatia: Bucuresti
| deci, cred ca putem vorbi de bani de buzunar referindu-ne la copii de cel putin 6,7 ani, sa zicem. Nu? Si da, sunt de acord cu faptul ca un copil trebuie sa aiba o anumita suma (modesta, bineinteles) cu care sa-si faca anumite pofte acasa. Insa suma asta nu trebuie sa fie zilnic data sau prea mare (maxim 2 lei). Cand o sa creasca, asa voi incerca sa fac cu Alexandra. |