Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Bunicul catre nepot : -Gandeste-te ! ,eu,la varsta ta deja lucram... Nepotul raspunde: -Gandeste-te tu ca eu la varsta ta,inca o sa lucrez... |
|
| Puradelul îl întreabă pe Bulibaşa ce este democraţia: - Atunci când cheltuim ajutorul social în două zile și apoi mergem şi luăm ce-i al altuia, aia e democraţie! - Şi ăla nu zice nimic? - Ba da, dar aia e rasism! |
|
| Mai Ioane, de ce te-ai insurat? – Pentru ca nu-mi placea mancarea gatita de mine. – Si acum cum e? – Acum imi place! |
|
| Tzepii attached the following image(s):

|
|
| Imediat ce a auzit soneria, bunica-sa lu’ Bula s-a dus la usa si s-a uitat pe vizor: -“Fugi si ascunde-te” ii zice lui Bula “invatatoarea ta e aici, cred ca vrea sa stie de ce nu te-ai dus azi la scoala!” Bula: -“Ascunde-te tu bunico, i-am spus c-ai murit!!” |
|
| Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite. |
|
| - Acum că ați terminat școala, unde o să vă duceți? - Eu mă duc să-mi cumpăr droguri de la Abdul! - Și eu la fel! - Și eu! - Eu mă duc la muncă! - Să va fie rușine! Tu, băiete, ești o mândrie pentru școala asta, ia spune-mi, cum te cheamă? - Abdul, dom’ profesor! |
|
| Tu Mărie, de ce urlă Ion în halul ăsta? - Îi ies dinții. - Cum naiba? Că-i trecut bine de 60! - Și-o înghițit ieri proteza! |
|
| Tzepii attached the following image(s):

|
|
| – Salut, ce faci? – Mă uit la un film. – Ce film? – Rechinul ucigaș. – Și despre ce e vorba? – Despre un cal care voia să ajungă scriitor. |
|
| – În tinerețe, eram așa de proastă… – Stai liniștită, dragă, încă arăți destul de tânără! |
|
| La cofetărie: – Ce aveți fără zahăr și fără grăsimi? – Șervețele... |
|
| Am dat de dl. fost tovarăş Ion Iliescu acum câteva zile la bancă.Făcea un credit pe treizeci de ani… |
|
| Ştiaţi că în Insulele Canare nu există canari?Tot aşa e şi cu Insulele Virgine. Nici acolo nu sunt canari… |
|
| S-a constat că 23% din accidentele rutiere sunt produse de beţivi.Înseamnă că restul de 77% sunt cauzate de cei care beau apă! |
|
|