Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Am vazut doi copii, de la mine din cartier, care se jucau cu o minge. Ingrijorat i-am intrebat: - V-a furat cineva telefoanele? |
|
| Iohannis și-a cumpărat un papagal vorbitor și l-a învățat să tacă. |
|
| Bărbatul vine beat acasă. Nevasta îl întâmpină: – Cum ai venit, dragă? – Ca fulgerul. – Cum adică? – În zig-zag!
|
|
| Pisica intră în cafenea, comandă o cafea și o felie de tort. Chelnerul rămâne stupefiat și pisica observând asta îl întreabă: – S-a întâmplat ceva? – Păi, sunteți o pisică! – Da, și? – Vorbiți! – Mi se pare normal și adu-mi comanda, te rog! – Bine, imediat, nu vă supărați, dar n-am mai văzut niciodată așa ceva! – Nici eu nu am mai fost aici. Îmi caut de lucru, am fost la un interviu și aveam chef să beau o cafea. Chelnerul vine cu comanda, și o vede pe mâță butonând laptop-ul! – Poftiți cafeaua. Cautați un loc muncă, nu? Vă întreb fiindcă unchiul meu este directorul circului și v-ar angaja imediat! – Circ din ăla cu arenă, cupolă, orchestră? – Da! – Clovni, acrobați, elefanți? – Da! – Vată pe băț, popcorn, acadele? – Da, da, da! – Sună tentant, dar nu văd de ce ar avea nevoie de un programator. |
|
| Daca te-ai plictisit de ceasul cu cuc, intoarce-l cu fata la perete. Vei avea ceas cu ciocanitoare!
|
|
| Tzepii attached the following image(s):

|
|
| - Doctore, este adevărat că pe mine mă vor opera studenții? - Da. - Și dacă nu le reușește operația? - Le dăm note mici. |
|

|
|
| Un tip se duce să returneze un papagal la PetShop. - Vă rog să-mi dați un mascul! - Păi cum v-ați dat seama că e femelă? - In loc să repete ce spun eu, mă contrazice! |
|
| - Bade, si cum ti-ai dat seama ca ursul o sa te atace? - Pai s-o uitat la mine fix ca si muierea! |
|
| El către ea: - Ești atât de drăguță când ești supărată... - Continuă să mă enervezi și am să devin superbă! |
|
| Un pusti sta de vorba cu taica-su: - Tati, tati, ce inseamna sarcasm? - Fiule, sarcasmul este atunci cand mama ta imi spune ca am dreptate! |
|

|
|
| Un pusti sta de vorba cu taica-su: - Tati, tati, ce inseamna sarcasm? - Fiule, sarcasmul este atunci cand mama ta imi spune ca am dreptate! |
|
| -Iubito,vrei sa te casatoresti cu mine ? -Daca imi cumperi un inel de aur cu un diamant..... -Mamaaaa.....frumos !!!!!.....cat de delicat m-ai refuzat...... |
|
|