Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Caz socant la Vaslui: OPC a descoperit concentratii nepermis de mari de apa in bauturile alcoolice. Oamenii sunt revoltati: "Puteau sa bea copiii din ele!" |
|
| Premierul Ciucă în elicopter, în drum spre Kiev, privind pe geam: - Dumnezeule! Câtă distrugere, câtă suferință, câtă disperare... ce tragedie trăiesc acești oameni! Pilotul: - Domnule Prim-ministru, să știți că încă zburăm deasupra României. |
|
| Tzepii attached the following image(s):

|
|

|
|
| - Ce este agresiunea ? Radio Erevan răspunde : - Agresiune e atunci când un stat atacă un alt stat fără acordul Statelor Unite ! |
|

|
|

|
|
| – Gogule, ascultă-mă, merg eu acasă de la serviciu și văd o broască. O iau acasă, o hrănesc, o scald și o culc lângă mine, să o încălzesc. Când mă trezesc, observ că s-a transformat, ca în poveste, într-o blondă superbă cu sâni maaari! Mă crezi? – Te cred! De ce? – Pentru că nevastă-mea nu mă crede! |
|

|
|
| O veche zicala spune: "cand se inchide o usa, se deschide alta". Stiu asta, si eu am avut Dacie. |
|
| O veche zicala spune: "cand se inchide o usa, se deschide alta". Stiu asta, si eu am avut Dacie.
iubito...zi-mi ceva care sa ma intristeze si sa ma bucure in acelasi timp! Ea: Dintre toti prietenii tai, tu ai penisul cel mai mare.
Mama, mi-a spus doctorul ca nu pot avea copii! - Este ereditar, fiule. Nici tac-tu n-a putut. |
|
| – Iubitule, tocmai am fost la baie. Am două liniuțe! – Și eu am fost… și DA, știu, pe WC semnalul este foarte slab! |
|
| – Draga mea, ştii cât trăiesc boii? – Nu, dragul meu. De ce, te simţi rău? |
|
| Un orb intra intr-un bar si incepe sa-si invarta bastonul de jur imprejur, spargand cu el tot ce prindea. Barmanul striga la el: - Hey, ce naiba faci, omule? Orbul ii raspunde calm: - Ah, nimic... Aruncam doar o privire!
Sotul si sotia iau cina la un restaurant de lux. Imediat ce masa e servita, sotul zice: "Mancarea arata delicios, sa mancam." Sotia: "Scumpule, de obicei spui rugaciunea inainte sa mancam acasa." Sotul: "Asta e acasa draga, aici bucatarul stie sa gateasca." |
|
| Leul vorbeste la telefonul mobil: – Da, da, scumpo, – zice leul, – vin acasa curând. Ce fac acum? Sunt cu taurul la o bere. Când terminam? Aproape ca am terminat – vin in câteva minute. Ce sa cumpar? Da, bine, trec pe la supermarket inainte sa vin acasa! Leul inchide telefonul, iar taurul incepe sa rada in hohote. – Dar cum e posibil asa ceva, te-a sunat sotia, si tu-i spui: da, termin acum, vin acasa repede, cumpar de toate. Nu poti sa trantesti si tu cu pumnul in masa, chipurile, eu sunt masculul, regele junglei si gata discutia? La care Leul ii raspunde: – Frate, tu nu confunda lucrurile! Sotia ta e vaca, a mea e leoaica! |
|
|