Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| -Bună ziua, am nevoie de un covor, pentru camera copiilor, să nu se murdărească... - Câți copii aveți? - 7. - In cazul asta, mai bine asfaltați... |
|
| -Un tip la pescuit, prinde peștișorul de aur-
"Eu sunt peștișorul de aur și dacă mă eliberezi îți îndeplinesc 3 dorințe."
Tipul îi răspunde: "n-ai putea să-mi îndeplinești 4 dorințe?" Peștișorul: "cum să nu, tipule. Ți-au mai rămas 3 dorințe." |
|
| BNR anunţă reduceri de Black Friday: "Bancnota de 100 de lei va valora doar 70". |
|
| În timpul unui curs, profesorul i se adresează unuia dintre studenți: - Te rog să-l trezești pe colegul tău! Studentul: - Treziți-l dumneavoastră, că dumneavoastră l-ați adormit!
Buna seara, doamna profesoară! Dacă vă aduc flori, mă treceți la fizica, vă rog? - Dar de ce să îmi aduci flori Adrian? Iei sigur 5. Ia să văd ce ai scris la întrebarea "Ce face apa la 90 de grade?". - Un unghi drept. - Trandafiri roșii. |
|
| Tzepii attached the following image(s):

|
|
| Un fermier merge la barul local şi se aşează pe singurul scaun liber, lângă o femeie. Comandă o sticlă de şampanie iar femeia de lângă el spune: – Ce interesant, şi eu am comandat tot şampanie. – Ce coincidenţă, spune fermierul. E o zi specială pentru mine şi am vrut să sărbătoresc. – Şi pentru mine e o zi specială, spune femeia. Şi eu sunt aici să sărbătoresc. – Ce coincidenţă, spune fermierul. În timp ce ciocnesc paharele, el o întreabă pe femeie: – Tu ce sărbătoreşti? – Soţul meu şi cu mine am tot încercat să avem copii ani de zile, iar astăzi, ginecologul mi-a spus că sunt însărcinată. – Ce coincidenţă – spune bărbatul – eu sunt crescător de păsări şi timp de mulţi ani de zile găinile mele făceau ouă infertile iar acum toate au făcut ouă fertile. – Oh, dar asta e minunat, spune femeia. Ce ai făcut pentru ca găinile tale să devină fertile? – Am schimbat cocoşul – răspunde omul. – Ce coincidenţă! răspunde femeia zâmbind. |
|
| M-am gândit s-o ajut pe nevastă-mea cu cina... Aşa că am scos înainte bateriile de la detectorul de fum.
Am ajuns la urgente cu sotia mea, grav ranita la picior. Docotorul intreaba: -Ce s-a intamplat? -A fost impuscata! -Ati putea fi mai precis! -Da, dar stiti, e prima data cand trag cu arma!
Profesorul: George Washington nu numai ca a taiat ciresul tatalui sau, dar a si recunoscut ca a facut-o. Acum, Bula, de ce crezi ca tatal sau nu l-a pedepsit? Bula: Pentru ca George inca mai avea toporul in mana. |
|
| Dacă am probleme cu stomacul e bine să fac dragoste?
Am înțeles că dragostea trece prin stomac. |
|
| Am întrebat un arab cum poate trăi cu 2-3 femei în același timp. – La fel ca voi ceilalți, doar că noi nu ne ascundem…! |
|
| La înmormântarea unui bărbat stăteau, una lângă alta, soția și amanta. Amanta plângea... Soția o consola : - Lasă tu, nu mai jeli atâta... că mă mărit iar!. |
|
| – Doamnă, vă rog să-i spuneți nepoțelului dumneavoastră să nu mă mai imite! – Răducule, nu mai face pe cretinu… |
|
| Doctorul vizitează pacienţii din salon: - Şi cum vă merge azi, domnule Popescu? - Rău de tot, nu mai am poftă nici de ceea ce mi-aţi interzis dv. |
|
| Tzepii attached the following image(s):

|
|
| - Băi, nevastă, am observat că noi facem sex numai cînd ai tu nevoie de bani... - Și ți se pare că e prea rar? |
|
| – Eu îmi sărut soția în fiecare zi, înainte să plec la muncă. Tu cum procedezi? – Eu? O sărut după ce pleci tu! |
|
|