Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Definitii: PULOVER – Imbrăcăminte pe care trebuie s-o poarte copilul atunci cand i-e frig maică-sii. PARINTI – Cuplu care invata un copil sa vorbeasca si sa mearga, pentru ca mai tarziu sa-i spuna sa stea jos si sa taca din gura. BABY SITTER – Adolescenţi care trebuie sa se comporte ca adulţii, in asa fel incat adulţii care pleaca de-acasa sa se poata comporta ca adolescenţii. |
|
| Recent s-a descoperit ca "SUNT GATA IN 5 MINUTE" al unei femei, inseamna acelasi lucru cu "AJUNG ACASA IN 5 MINUTE" al unui barbat.
- Draga mea, ce preferi? Un barbat frumos sau unul inteligent? - Nici unul, nici altul. Stii ca imi placi doar tu. |
|
| Pe Transfăgărăşan, urcă o maşină în marşarier. Un poliţist îi întreabă: - De ce urcaţi pe traseul ăsta atât de periculos cu spatele? - Ne-am gândit că, dacă sus nu găsim loc de întors, vom putea veni la coborâre cu faţa. După un timp, maşina coboară Transfăgăraşanul tot în marşarier. - Şi acum de ce coborâţi Transfăgăraşanul cu spatele? - Am găsit loc de întors... |
|
| - De ce vrea soţul tău să divorţeze? - Din greşeală, i-am pregătit fulgi de săpun, în loc de fulgi de porumb, la micul dejun. - Groaznic! Şi a fost furios? - Furios? A făcut spume la gură... |
|
| Din aforismele lui George Buhnici: -De ce miros femeile asa de placut? -Pentru ca au 95 % pielea "coaja de portocala"!
|
|
| I: Care este antonimul cuvantului original? R: Made in China |
|
| La tribunal: - Vreau sã divortez, domnule avocat. - Si care e motivul, doamnã ? - Nu mi-a fost credincios. - Adicã ? - Adicã mi-am dat seama cã nu e tatãl copilului meu |
|
| Mama către fiică: -Draga mea, adu-mi 5 farfurii. -Pentru ? -Trebuie să vorbesc cu tac-tu. |
|
| Sondaj de opinie în Ţinutul Secuiesc: - Cum se numeşte ţara noastră? întreabă reporterul. - Româia! răspunse mândru Istvan. - Corect!… Dar a voastră? |
|
| - Ce parte a unui negru e albă? - Stăpânul său! |
|
| Cercetatorii britanici au demonstrat ca zilele de nastere sunt benefice pentru sanatate. Cu cat sarbatoresti mai multe, cu atat traiesti mai mult. |
|
| - Ce se intelege aici despre "brainstorming"?, intreaba noul angajat. - Intri la sef cu parerea ta si iesi cu parerea lui! |
|
| - Ce ai făcut dragă? Ai ars friptura… - Iubitule, doctorul mi-a recomandat să mai ard din calorii… |
|
| O soţie îi scrie soţului un SMS: Toate ferestrele sunt îngheţate. Soţul îi răspunde: Toarnă nişte apă caldă peste. Soţia îi răspunde: Acum laptopul a facut o flamă şi scoate nişte fum negru..... |
|
| - Tata, asa-i ca Edison a inventat primul aparat care vorbeste? - Nu, fiule. Primul l-a inventat Dumnezeu, Edison l-a inventat pe acela care poate fi oprit cand vorbeste prea mult. |
|
|