Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2315
| -Barbate , maine vine la noi mama ! Te bucuri ? - O , da ! Cand vine soacra e sarbatoare pentru mine ! - Pai bine , dar tu de sarbatori te imbeti ca un porc si te culci ... - ...
Un pacient, rănit la picior, primeşte o reţetă de picături de ochi. - Doctore, dar eu sunt rănit la picior. - Da, dar dacă te uitai pe unde calci... |
|
| Profesorul: Ce a vrut sa spuna poetul in versurile: "Frunza verde de albastru, / Ma doare un cal maiastru"? Elevul: Nu stiu, ca n-a vrut sa ne zica... |
|
| - Vai, mă scuzaţi, am înlăturat un dinte sănătos. Acum va trebui să-l scot şi pe cel bolnav. - Bine că nu sunteţi oftalmolog! |
|
| - Nevasta-mea vorbeste intruna! - Despre ce? - Parca-mi spune? |
|
| Dilema leneșului "Dacă nu las pe mâine ce pot face astăzi, ce voi face poimâine? " |
|
| Doua prietene: - Draga, spune si tu, nu e viata asta groaznica? Ori de cite ori dau si eu de un barbat cumsecade, descopar ca fie el e insurat, fie eu sint maritata. |
|
| La maternitate: - Doriti ca sotul sa fie de fata cand nasteti? - Nu e nevoie. Nu a fost de fata nici cand am conceput! |
|
| Pisi, te duce baiatu’ cu masina intr-un loc scump ? - Sigur! Hai sa mergem! Baga baiatu’ masina la benzinarie si spune: - Gata, pisi, am ajuns. |
|
| - Tu te-ai culcat cu logodnica ta inainte de casatorie? - Nu, ce fel de om crezi ca sunt? Dar tu? - Eu da, dar n-am stiut ca e logodnica ta... |
|
| Sultanul trimite paşa să ia birul de la români. La întoarcere îl întreabă: - Ce fac românii? - Plâng de supărare, înjură, se zvârcolesc pe jos. - Du-te şi mai ia birul. Se duce paşa. Când vine înapoi, sultanul îl întreabă: - Ce fac românii? - Îşi smulg părul din cap, îşi bat copii, ... - Du-te şi mai ia birul. Iarăşi se duce paşa. Când vine înapoi, aceeaşi întrebare de la sultan: - Ce fac românii? - Păi stau la porţi, sparg seminţe, râd, fac mişto de sultan... - Bine, nu te mai duce. Nu mai e nimic de luat. |
|
| Doi prieteni s-au intalnit pe o stradă in Leningrad - Cum e viata ta? intreabă unul dintre ei. - Foarte bună, răspunde celalalt. Primul se uită cu neincredere la el si spune: - Ai citit ziarele? - Sigur, altfel cum aș fi știut ? |
|
| Un colonel ii spune generalului: -Domnule general, aveti pantalonii descheiati! - Experimentez, colonele! Aseara am avut camasa descheiata si mi-a intepenit gatul... |
|
| Niciodata , in niciun caz , nu mai iau somnifere si laxative in aceeasi noapte. |
|
| Un copil mic s-a pierdut în supermarket şi plânge necontenit. Oamenii din jur îl liniştesc spunându-i că îi vor găsi mama şi îi dau sfaturi: - Trebuia să te ţii de fusta mamei. - Am încercat, dar nu am ajuns. |
|
| -Tatăl tău nu te mai ajută să-ţi faci lecţiile pentru acasă? -Nu, doamna profesoară, ultimul 3 l-a jignit profund. |
|
|