Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| - Care este pluralul de la sticla? - Cioburi! |
|
| Parintii din ziua de azi se tem de doua lucruri : 1. Ce downloadeaza fiii lor . 2. Ce uploadeaza fiicele lor. |
|
| - Stiti care este cea mai mare pedeapsa pentru un BIGAM ? - Sa aiba 2 SOACRE !!! |
|
| Intrebare: De ce poartă politia apa in portbagaj ? Raspuns: Sa nu le moara sirena ! |
|
| - De ce au elefantii coada? - Ca sa nu se termine brusc. |
|
| - Stiti care este motivul divortului? - Casatoria! |
|
| -Stiti care e diferenta dintre bere si pipi ? -Vreo jumatate de ora ! |
|
| Mare tragedie.Dupa un oribil accident de autocar intrega echipa de fotbal a Romaniei ajunge in fata portii raiului. – DOAMNE,zice Sfantul Petru,eu zic sa-i primim pe toti. – EU cred ca glumesti,i-am auzit mereu injurand. – Au injurat,DOAMNE, dar nu au batut pe nimeni. |
|
| Tată, un coleg mi-a spus că semăn cu tine. - Şi tu ce i-ai spus? - Nimic, că este mai solid decât mine. |
|
| -Chelner, mi-ai servit o gaina batrana. -De unde stiti ca era batrana? -Dupa dinti! -Dar gaina nu are dinti! -Ea nu, dar eu aveam! |
|
| - Chelner, acest homar are doar un singur cleşte! - Cred că a fost implicat într-o luptă, domnule... - Atunci, adu-mi învingătorul! |
|
| Dupa luna de miere, tanara sotie isi suna mama: - Mama, azi am avut prima cearta serioasa cu sotul meu. - Ei, draga mea intr-o casnicie mai sunt si certuri, o sa-ti treaca! - Bina mama, dar eu acum ce fac cu cadavrul.............?
Șeful meu mi-a zis: - Crezi că poți să vii sâmbăta la serviciu, știu că e weekend și poate ai planuri, dar am nevoie de tine. - Sigur, nicio problemă, am zis, dar e posibil să întârzii, sâmbătă după cum știi e un trafic infernal. - Ok, când crezi că o să ajungi? - Luni !!
I: Care e diferenta intre intuneric si tare? R: - Intuneric e toata noaptea..... |
|
| - Domnule, vindecarea dv. se datoreaza lui Dumnezeu si robustetei corpului! - Domnule doctor, sper sa tineti cont de aceasta si la nota de plata!
Daca va e frica sa nu va ingrasati, beti inainte de fiecare masa 100 g de tuica. Tuica elimina frica! |
|
| Ar trebui să dai întotdeauna 100% la locul de muncă. 12% luni, 23% marţi, 40% miercuri, 20% joi, 5% vineri...
|
|
| Singurul lucru bun la ucigaşii în serie e că dacă opreşti unul, se opresc toţi. |
|
|