Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| Tzepii wrote:Baiatul il intreaba pe tata :
- Tata, noi de ce nu putem sa avem mai multe neveste asa cum au musulmanii ?
Tatal ii raspunde :
- Acum esti prea mic, dar cand o sa mai cresti o sa intelegi de ce legea ne protejeaza. sa inteleg ca le e frica de noi? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| SMS: „Buna pisi! Ce faci? Ce zici daca ne vedem în seara asta? Iau acum o sticla de vin... apartamentul este al nostru!”. Raspuns: „Hmmm, pare o propunere interesanta, doar ca pisi nu e acasa. Sunt so?ul ei. Mai bine ia un bax de bere. Vin imediat. Miaaaauuu!” |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Hi, hi hi |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Intr-o zi ... Facebook, Youtube, MySpace si Friendster vor deveni un singur site.
Se va numi FookYouMyFriend |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/17/2012 Mesaje: 205
| Radio Erevan:
Intrebare: Cum trebuie sa fie o femeie serioasa? Raspuns: Femeia serioasa trebuie sa aiba sot si amant.
Intrebare: Aia nu e o femeie adultera? Raspuns: Femeia adultera are sot si mai multi amanti.
Intrebare: Aia nu e o femeie usoara? Raspuns: Femeia usoara are doar amanti.
Intrebare: Nu cumva aia e o femeie pierduta? Raspuns: Femeia pierduta n-are nici sot, nici amant!
Intrebare: Dar aia nu e o femeie singura? Raspuns: Nu, femeia singura e aia care are numai sot ... |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Draga Mos Craciun, acum, ca nu mai ai nevoie de ea, poti sa-mi dai mie lista cu fetele rele? |
|
| |
|
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Un tip si-o tipa in pat. Dintr-o data se aude o frana de masina in fata casei! Tipul sare din pat, isi ia hainele in brate .Tipa ii deschide geamul si sare! Dupa un timp se aude un ciocanit la usa. Tipa deschide. In usa, tipul cu hainele in brate. - Ma nevasta, dar stresati mai suntem!
Într-un mic orăşel, avocatul acuzării cheamă primul martor, o bătrânică simpatică. Văzând-o cam emoţionată, începe cu o întrebare de complezenţă: - Doamnă, spuneţi-mi dacă mă cunoaşteţi… - Dacă te cunosc? Dar bineînţeles că te cunosc, domnule Popescu, te ştiu de când erai un băieţel! Ai fost o mare dezamăgire pentru mine. Minţi, manipulezi oamenii şi-i vorbeşti pe la spate şi faci afaceri necurate cu maşini! Dar cel mai rău este că-ţi înşeli, fără ruşine, nevasta! Înmărmurit, avocatul încearcă să schimbe discuţia şi spune: - Doamnă, dar pe avocatul apărării îl cunoaşteţi? - Hm! Desigur că îl cunosc şi pe domnul Vasile. E leneş, ia mită şi e cam beţiv… Competenţa sa ca avocat este pur şi simplu îndoielnică. A, şi să nu mai spun că-şi înşeală soţia cu trei amante! Una dintre ele e chiar soţia ta! În murmurul sălii, judecătorul le cere avocaţilor să se apropie: - Ascultaţi, nenorociţilor, dacă vreunul dintre voi o întreabă pe bătrână dacă mă cunoaşte, vă bag în puşcărie pe amândoi! |
|
| |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| |
|
| Un domn trecut de prima tinerete, dar cu portofelul gras, agata la bar o tanara frumoasa. Dupa putin timp ajung in apartamentul domisoarei. Pana ce tanara se "pregateste", domnul vrea sa puna un CD pentru atmosfera. Pe raft: Brahms, Schubert, Ceaikovski, etc. - Vai, draga, asemenea muzica asculti tu?! - Ah, da, am uitat sa va spun ca eu am absolvit Conservatorul. Domnul se lasa pagubas cu muzica, dar vede cartile din biblioteca. Pe raft: Proust, Goethe, Puskin, etc. - Vai, draga, asemenea carti citesti tu?! - Ah, da, am omis sa va spun ca am terminat si filologia. - Pai, bine, fato, da' curva cum ai ajuns?! - Ah, printr-un mare noroc!..... |
|
|