|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| Dupa ce i-a consultat sotia, ginecologul se adreseaza barbatului ei: – Sotia dumneavoastra este însarcinata. – Cum, însarcinata?! Am fost atent… – Stiti, este ca si în trafic. Dumneavoastra ati fost atent, dar altii ba. |
| Vrei ceva sigur, stabil si de durata? Ia-ti un credit pe 30 de ani! |
| La psihiatru: - Felicitari, domnule, faceti progrese, tratamentul da rezultate! - Astea numiti dumneavoastra progrese? Cu sase luni în urma eram Napoleon, iar acum, un nimeni... |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11815
| Tzepii wrote:La psihiatru: - Felicitari, domnule, faceti progrese, tratamentul da rezultate! - Astea numiti dumneavoastra progrese? Cu sase luni în urma eram Napoleon, iar acum, un nimeni...
|
| - Esti fara bun simt! De fiecare data cand vorbesc cu tine te ia cascatul! -Iubito, nu cascam, încercam sa zic si eu ceva. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| |
| - Casatorit? - Da, de 25 de ani! - Copii aveti? - Da, doi! - Animale? - Nu, sunt educati, se poarta frumos. |
| Un pacient vine la farmacie si cere niste pastile pentru tuse. Farmacistul ii da ceea ce credea ca sunt niste pastile cu codeina, dar de fapt erau laxative. Dupa doua zile pacientul apare din nou la farmacie. Farmacistul il intreaba: – Ei, cum va mai simtiti, mai tusiti? La care pacientul raspunde: – Dar cine mai indrazneste? |
| Miorita PSD 2018!!! Pe-un picior de plai, La doi pasi de Splai, si alti doi de MAI, Iata vin în cale, În blugi si sandale, Patru asasini, De lovele plini De Soros platiti si bine hraniti. Cu ordin precis Dat oral si-n scris: Ca sa mi-l omoare La apus de soare Pe Liviu-cioban, Ca-i teleormanean si-are oi mai multe Proaste si-ncrezute si porci deputati si câini mai turbati Care latra, nene, Seara la Antene. Dar cea miorita Blonda, premierita, De trei zile-ncoace Gura tot îi tace, Prin concedii zace si tare-i mai place! – Veorica laie, Neuroni de oaie, De trei zile-ncoace Gura tot îsi tace Ori te-ai pus pe carte, Ori tu esti pe moarte? Zi, esti bolnavioara, Draguta Veoara? – Me-he-he! Me-he-he! Dragutule bace, Da-ti oile-ncoace Adu-i si pe boi, C-au votat cu noi. Stapâne, stapâne, Îti cheama si-o javra Gâdea sau Palavra Sau ala-n spagat, Ca-i cel mai turbat. Ca-n sfârsitul zilei, La „Sinteza silei” Vor sa mi te-omoare Patru complotisti: Killeri sorosisti Cazati la hotel Plini la portofel. – Veorica, nana, Nu esti zdravana? Si de-a fi sa mor La televizor, Sa spui lui Soros Al dreacu de mos Ca sa ma îngroape Pe-aice, pe aproape Pe mal la Belina, Sa fiu cu Irina, Ori la Fortaleza Cu tot cu proteza. În tara de oi Pavieni si boi Sa fiu tot cu voi. În dosul Belinii Sa-mi aud toti câinii. Asa sa le spui, Iar la cap sa-mi pui Fluieras de fag Banul mi-a fost drag Fluieras de os Si-am furat vartos Fluieras de soc N-am avut noroc! Vântul când o bate Prin ele-a razbate si-o sa se auda Vâjâind si-n Luna Doar doua cuvinte Sa ma tineti minte Când nu m-oti mai vede: MUIE PESEDE! |
| Doi prieteni stateau de vorba:
- Bai, de când cu coronavirusul, am hotarât cu nevasta sa facem cumparaturile pe rând. O zi ea, o zi eu, o zi ea, o zi eu… si tot asa. - Tare. si care e diferenta? - Pai acum o zi mancam, o zi bem, o zi mancam, o zi bem… |
| Un tip ii povesteste amicului cel mai bun: - Bai, ce lux avea in casa lautarul ala care a dat petrecerea de aseara. - Ce lux, nene? - Bai, si buda era de aur!!! - Du-te d-acilea! N-are cum! Pleaca impreuna la resedinta unde fusese "dezmatul" cu o seara inainte.Raspunde la usa sotia proprietarului. - Sarutmana, doamna! - Buna ziua! - Stiti, eu am fost la petrecerea dvs. de aseara si i-am povestit amicului ca aveti si buda din aur, iar el nu ma crede. Ne lasati un pic inauntru ca sa-i demonstrez? Se aude vocea sotului: - Cine-i, draga? - A, niste amici de-ai tai, raspunde sotia. Dar vino incoace sa afli si tu cine ti s-a cacat in trombon. |
| Europenii au vazut liliacul si l-au facut pe Dracula Americanii au vazut liliacul si l-au facut pe Batman Chinezii au vazut liliacul dar i-a mancat in cur sa faca o supa |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| |
|
| Mami, stii cata pasta de dinti se afla într-un tub? - Cata, puisor? - Din sufragerie pâna în dormitor si înapoi. |
|
| Ma plimbam pe strada si vad doi tipi imbracati la fel, bai da fix la fel. Ma uit la ei si ii intreb: -Bai, voi sunteti poponari? Si m-au arestat… |
|
|
|