Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Te-ai saturat de toate alarmele, si de sistemele astea antiefractie pe care hotii le dezactiveaza intr-un minut???
Înlocuieste toate yalele, lacatele si zavoarele cu inchizatoare de sutien.....
Femeia E cartea ce ne-am tot dorit-o, Din vremea când eram baieti; Din scoarta-n scoarta am citit-o Si tot suntem analfabeti!
Am intrebat-o pe noua tipa angajata astazi daca ea scuipa, sau inghite?...Nu stiu de ce a holbat ochii aia asa la mine... Mi s-a parut o intrebare fireasca, avand in vedere ca lucram amandoi ca degustatori de vinuri.
Am avut un schimb dur de replici cu sotia mea în timp ce ne pregateam de divort. Ea mi-a spus: -"Sa stii ca pastrez copilul, eu l-am nascut, este al meu !!" "Nu este adevarat, nu-i al tau " i-am raspuns - "Cine dracu 'crezi ca i-a dat nastere atunci?" mi-a replicat -“Iti mai aduci aminte” i-am zis “ in ziua in care s-a nascut, a facut pe el, si m-ai rugat sa merg sa-l schimb???” -“Ei bine, l-am schimbat!!!”
Ultimele Modificari Votate In Regim De Urgenta A Legii Armelor Dupa Incidentele De La Coafor Decret al guvernului MRU, adoptat in regim de urgenta privind regimul armelor si munitiei.
Art 1. Gina Pistol nu mai are voie in coafor.
Art 2. Pusca si cureaua lata se canta numai in poligon.
Art 3. Sunt intersize stirile bomba in mass media.
Art 4. Pe usile institutiilor de stat sau ale spatiilor private nu mai este voie sa se scrie “TRAGE” ci “IMPINGE INVERS”.
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Culmea notariatului. Sa faci o copie legalizata dupa un act sexual.
-Si de-ale barbatiilor:
- Crezi ca poti sa vii sambata la serviciu, stiu ca e weekend si poate ai planuri, dar am nevoie de tine. - Sigur, nicio problema, am zis, dar e posibil sa intarzii, sambata dupa cum stii e un trafic infernal. - OK, cand crezi ca o sa ajungi? - Luni !!
Rimelul de la Max Factor creeaza impresia ca genele sunt de trei ori mai lungi. Cred ca Max Factor ar trebui sa faca si prezervative.
Am fost foarte suparat zilele astea. Nevasta-mea m-a amenin?at ca ma parase?te. Nici macar asta nu m-a înveselit.
M-a sunat so?ia. Zice: Trei colege au primit flori de 8 Martie; sunt minunate. Am zis: Probabil d-aia au primit flori...
Ieri, nevasta-mea a venit acasa cu un vibrator si striga, fluturandu-l in fata mea: Nu mai am nevoie de tine, intelegi? Nu mai am nevoie de tine!!!...... Ei, bine, ia ghiciti cine a trebuit sa-i monteze bateriile...
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| |