Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| un banc pentru francofoni
Un roman ajuns in Franta, isi ia petit dejuner (paine,unt,marmelada,croissant), cand un francez, mestecandu-si nelipsita sa guma, se aseaza linga el. Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru francezul il apostrofeaza: -Voi painea o mancati toata? Romanul prost dispus: -Evident. Francezul facad un balon cu guma: -Noi nu. Noi in Franta mancam doar miezul, coaja o adunam intr-un tomberon, o reciclam, o transformam in croisant si o vindem in Romania.Romanul pastreaza tacerea.Francezul insista: -Voi puneti marmelada pe paine ? Romanul: -Evident. Francezul intorcand guma intre dinti si ranjind, zice: -Noi nu.In Franta, la micul dejun, noi mincam fructe proaspete, dar punem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facem marmelada si o vindem in Romania . Atunci romanul intreba: -Voi francezii faceti sex? -Binenteles,raspunde francezul cu un zimbet imens. -Si ce faceti cu prezervativele folosite, continua sa intrebe romanul. -Le aruncam, binenteles -Noi nu, continua romanul. In Romania , le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem in Franta.
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/17/2010 Mesaje: 1959
| |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| O femeie nervoasa isi suna barbatul : - Pe unde naiba umbli? - Draga mea stii magazinul ala de bijuteri unde ai vazut inelul ala imens cu diamant? Mi-ai spus ca te-ai indragostit de el iar eu ti-am zis ca intr-o zi o sa ti-l cumpar. ... ... Femeia cu un glas mai moale : - Of... IUBI…, da imi amintesc.... - Ei bine... eu sunt la barul de vizavi.
Mama, catre fiica: - Ce o sa faci cand o sa ajungi mare ca mine? - Pai... cura de slabire...
- Tata, ce este un idiot? - In general, un idiot este o persoana care da o explicatie ambigua si lunga,din care persoana cu care discuta nu intelege nimic, intelegi? - Nu...
- De ce v-ati oprit la 3 copii? - Am auzit ca fiecare al 4-lea copil nascut e chinez
- Doctore, am voie sa beau bere? intreaba un alcoolic. - Doamne fereste! raspunde doctorul. Asta v-am interzis acum doi ani! - Da, dar mi-am inchipuit ca medicina a mai facut progrese...
Cabinetul unui psihiatru. Se deschide usa si intra un barbat, in patru labe cu ceva in gura. Psihiatrul: - Vai! Cine a venit la noi? O pisicuta? Barbatul se taraie pana in coltul cabinetului. Doctorul il urmareste. - Un catelus? Barbatul trece cu mana pe langa perete si se taraie in celalalt colt. Doctorul nu renunta: - Ah! Cred ca e un arici! Nu? O broasca testoasa? Barbatul scoate un cablu din gura si zice: - Auzi, ma mai freci mult la cap sau ma lasi sa iti instalez internetul?
O pacienta ii spune dentistului sau: - Doctore, n-o sa ma doara ? Mor de frica! Cred ca decat sa-mi scot o masea, mai bine fac un copil. - N-am nimic impotriva. Dar hotarati-va, ca sa stiu cum sa pun scaunul.
Doctorul viziteaza pacientii din salon: - Si cum va merge azi, domnule Popescu? - Rau de tot, nu mai am pofta nici de ceea ce mi-ati interzis dumneavoastra...
- Sa stii inculpat ca orice marturie mincinoasa se pedepseste cu inchisoarea de pana la 6 luni! - Da, dar daca spun adevarul, risc 6 ani!
Doua blonde cautau prin padure un brad de Craciun. Dupa o zi intreaga de stat in frig, una dintre ele ii spune celeilalte: - Auzi, n-ar fi mai bine sa luam unul asa, fara globuri? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Doua blocuri de locuit amplasate vizavi; vecinii de la etajul 5 au iesit la o tigara la balcon, unul din ei il suna pe celalat si ii zice: - Vecine cand e ziua ta de nastere? - 12 februarie. De ce? - Vreau sa-ti cumpar niste jaluzele pentru geamuri... m-am saturat sa vad cum faci dragoste cu nevasta-ta. Celalalt intreaba: - Dar ziua ta cand e? - 12 ianuarie, zice el... De ce? - Vreau sa-ti fac cadou o luneta sa vezi mai bine a cui nevasta este... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| |
|

Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| Sotia pleaca de acasa în interes de serviciu. Sotul îl scoala pe copilas de dimineata, îi face micul dejun si îl ia de mana sa-l duca la gradinita. La gradinita educatoarea îi spune tatalui ca acest copil îi este necunoscut. Îl duce la o a doua gradinita si la a treia. Când ies de la a patra gradinita, copilul îi spune: - Taticule, înca o gradinita si gata, ca întârzii la scoala!
Doi prieteni discuta in pauza de pranz la serviciu: - Cum, tu joci poker, acasa, cu sotia? - Ce sa fac? E singura modalitate de a-mi recupera o parte din salariu!
O femeie nervoasa isi suna barbatul pe mobil: - Pe unde umbli la ora asta, de ce nu esti acasa, ma? - Draga mea, stii magazinul ala de bijuterii unde ai vazut inelul ala imens cu diamant? Mi-ai spus ca te-ai indragostit de el iar eu ti-am zis ca intr-o zi o sa ti-l cumpar... Femeia, cu un glas moale: - Of... iubitul meu, da, imi amintesc... - Ei, eu sunt la barul de langa.
El: Vrei sa te mariti cu mine? Ea: Ai apartament? El: Nu... Ea: Ai BMW? El: Nu... Ea: Salariu ai? El: Nu am salariu... dar... Ea: Niciun dar!! Cum pot sa ma marit cu tine când nu ai nimic din ce îmi doresc? El pleaca bolborosind: Am o vila la munte, una la mare, una in Caraibe si in Bucuresti vila aia in care locuiesc. Am Porche, Ferrari si Mercedes. E nebuna, de ce sa mai cumpar si un BMW? De unde salariu... daca eu sunt bancher?
Seara, sot si sotie, vizioneaza un film de groaza. Dintr-o data, apare pe ecran un monstru. Sotia: - Oh, mama! Sotul: - Da, asa pare...
Un vames este sunat la locul de munca si i se spune ca nevasta lui e cu un alt tip. Vamesul se urca în JEEP si se duce acasa. Când ajunge, o întreaba pe sotie: - Unde-i fraieru’ ala? - Cine? Vamesul începe si cauta. Mai întâi se uita sub pat. - Nu-i nimeni. Apoi cauta în bucatarie: - Nimeni. Apoi cauta în dulap. Acolo statea un tip cu 100 de marci în mâna. Vamesul ia banii si zice: - Nimeni.
2 politisti in statia de parcare: - Ma, da ce frig mi-e la maini! - De ce nu-ti bagi mainile in buzunar? - Pentru ca acolo sunt manusile!
Bolnavul: - Doctore, dupa operatia la amigdale, ma doare rau de tot în spate, jos, spre mijloc... insuportabil! - E normal sa te doara putin, o vreme... Ti-am scos un rinichi. - Mie?!?!?! Dar eu nu aveam nicio problema cu rinichii!!!!! - Stiu, aveam eu o obligatie...
Un tip intra disperat intr-o farmacie: - Repede, da-mi te rog ceva pentru diaree, e urgent!! Farmacista devine agitata si-i da din greseala un calmant. Tipul, in foarte mare graba, ia medicamentul si fuge. Dupa cateva ore, revine tipul cu diaree la farmacie. Farmacista: - Mii de scuze, domnule. Cred ca din greseala v-am dat un medicament pentru calmare. Cum va simtiti? La care tipul raspunde: - Cacacios... dar linistit...
Undeva la tara... Bataie în geam noaptea pe la ora trei: - Hei, n-ai vazut o turma de boi? - De ce? Ai ramas în urma?
Un reporter si doi sateni: Reporterul: - De ce v-ati luat telefoane? Gheorghe, vorbind la telefon cu Nelu, aflat la 3 metri distanta: - I-auzi ba Nalule, de ce ne-am luat, ba, noi celulare? Nelu: - Ca sa vorbim intre noi. Da' de ce ? Gheorghe: - Pai ma intreaba un reporter... pupam-ar... Nelu: - Si pe mine! Reporterul: - Haideti, lasati putin telefoanele... sa vorbim.... Dumneavoastra cat platiti pe luna? Gheorghe: - Eu nu platesc nimic, dom'ne! Reporterul: - Cum, domnule, daca vrei sa vorbesti cu domnu' Nelu, cum faci? Gheorghe: - Pai sun numai la numerele netaxabile... zic.. "Alo... pompierii?.. Vedeti c-a luat foc casa lu' Nelu... daca tot ajungeti acolo spuneti-i ca-l astept la 8 la carciuma!" Reporterul: - Si dumneata cum ii raspunzi? Nelu: - E... pai eu nu pot sa fiu marlan ca asta.... auzi.. dai telefon la pompieri. Dau la salvare! "Alo, salvarea? Vedeti c-a murit Gheorghe... si daca n-a murit s-aduca tablele!"
Era un nebun asezat pe o banca, si radea cu pofta. Trece un domn si il intreaba: - De ce razi? - I-am facut o gluma soferului de autobuz. Am platit biletul, dar nu am urcat!
|
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| |
|

Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242