Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Într-o unitate de tancuri, unei grupe de proaspeti recruti li se prezinta pentru prima oara un tanc. Plutonierul comandant de grupa începe sa le explice: - Tancul este de tip T-55, fabricat în URSS. Are cineva vreo întrebare? Nimeni nu întreaba nimic. - Pe tanc, se afla instalat un aruncator de grenade calibrul 120. Are cineva vreo întrebare? Nimeni nu întreaba nimic. - Tot pe tanc avem o statie de comunicatii radio. Are cineva vreo întrebare? Un soldat ridica mâna timid. - Da, soldat, spune! - Tovarase plutonier, statia radio e pe lampi sau pe tranzistori? - Bai, pentru tâmpiti ca tine o sa repet: este pe tanc!
Noapte. Ora trei. Brusc vecinul a inceput sa bata cu picioarele in usa mea. M-am speriat atat de tare, incat am scapat bormasina din maini!
Nu fi rasist. Fii ca Mario. Este un personaj Italian desenat de catre un Japonez, care vorbeste Engleza, arata ca un Mexican, fuge ca un Jamaican, sare ca un Negru, si ia monede ca un Evreu si totusi este Roman .....!
Un botanist se rataceste prin padurile Africii. Pâna la urma, da de niste salbatici, negri, care-l primesc în tribul lor. Dupa un timp, se naste un copil alb. Toti negroteii îl privesc acuzator.Vine la el seful tribului si-i spune: -Uite ce e, s-a nascut copilul asta, e vina ta, trebuie sa te sacrificam. Botanistul încearca sa-l abureasca: -Stai ma, frate, nu e neaparat vina mea. Uite, îti dau un exemplu. Vezi tu turma aia de capre de acolo?… Vezi, sunt toate albe, dar e si una neagra printre ele. Acolo cum s-a putut? Seful sta putin si se gândeste: -Bine. Facem asa: nici eu nu mai zic nimic de copil, nici tu nu spui nimanui de capra aia.
Mami,acum ca am 17 ani pot sa ma fardez? -Nu! -Dar pot sa port fusta mini? -Nu! -Pot macar sa am iubit? -Mihai, ti-am spus ca nu!
Un caine se rataceste prin jungla. Plimbandu-se el linistit vede un tigru indreptandu-se in goana spre el, cu intentia clara sa-l manince. Cainele se gindeste `Vere, am incurcat-o! Asta ma haleste!` Dar imediat vede niste oase pe jos. Se aseaza pe burta si incepe sa roada oasele, cu spatele la tigru. Chiar inainte ca tigrul sa sara, cainele exclama satisfacut, frecindu-se pe burta: `Mmmm, delicios tigru! Oare or mai fi si altii p`aici?` Auzind, tigrul se opreste din salt si infricosat se prelinge pe linga copaci, luand distanta: A fost cat p'aci! Cainele aproape ca m-a dat gata! O maimuta care a urmarit scena dintr-un copac, sperind sa se puna bine cu tigrul, fuge dupa acesta ca sa-i povesteasca inselatoria. Andrey ...: Cainele nostru o vede. Maimuta il ajunge pe tigru, si-i spune pe fata toata tarasenia. Tigrul, inecat de furie zice: Urca in spinarea mea si vei vedea ce ii voi face nemernicului de caine! Acum cainele vede tigrul cu maimuta in carca si se gindeste - Ei, cum o mai scot la capat de data asta? Dar in loc sa fuga se intoarce cu spatele la atacatori prefacindu-se ca nu i-a vazut. Si... cind acestia au fost destul de aproape zice -Unde dracu' e maimuta aia?! De juma' de ora am trimis-o sa-mi aduca un tigru si nici acu' nu s-a intors!!
Un barbat si o femeie merg pe autostrada si se cearta din cauza infidelitatii barbatului. Dintr-o data, femeia scoasa din minti apuca scula barbatului si o taie, dupa care, enervata, o arunca pe geam. In spatele lor, intr-o masina, un barbat si fetita lui de 7 ani discuta. Dintr-o data, scula se izbeste de parbriz, sta lipita un moment si apoi zboara mai departe. Surprinsa, fetita intreaba: - Ce era asta, taticule? Rusinat si nevrand sa discute cu fetita lui subiecte sexuale, omul raspunde: - Era doar o insecta! Fetita ramane cu un aer confuz cateva minute si apoi zice: - In orice caz, avea ditamai p..a!
Sunt foarte ingrijorata:niciodata sotul meu nu a intarziat atat! Cred ca si-a gasit alta femeie! -Vai tu , de ce te gandesti la ce-i mai rau?! Poate l-a calcat vreo masina... :)
- Trebuie neaparat sa-mi comand câteva rochii noi. - Bine, zice sotul, dar toate dulapurile sunt pline de rochiile tale! - Stiu, dar pe toate mi le-au vazut vecinii! - În cazul acesta, ar fi mai bine sa schimbam cartierul, ar fi mult mai ieftin.
- Ce e verde, are 100 de oua si canta? - Corul armatei.
O tipa tanara, care scotea apa dintr-o fantana, descopera un broscoi in galeata. Incantata si tuguindu-si deja buzele, ca pentru un sarut, zice: - Aaa, gata, stiu cine esti! Tu esti broscoiul ala pe care daca il sarut se va transforma intr-un print! La care broscoiul, ranjind smecher: - Nu, ala e frate-miu! Mie trebuie sa mi-o s..gi!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Ala cu broscoiul e demential |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/9/2011 Mesaje: 28
| Se apropie ziua de nastere a soacrei iar ginerele nu stie ce cadou sa-i faca. In cele din urma s-a decis si i-a rezervat cel mai fain loc din cimitir. A mai trecut un an, din nou ziua de nastere a soacrei. De aceasta data nici un cadou. Soacra intreaba: - Scumpul meu ginerica, gata, nu mai mai iubesti? - Ba da, mama, cum sa nu te iubesc? Doar ca sunt un pic suparat, deoarece nu te-ai folosit de cadoul meu de anul trecut!:018: |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| |
|

| |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| : *Pe un drum de tara - o procesiune funerara. La un hop, aluneca mortul din cosciug si ramâne în mijlocul drumului. Dupa o vreme, trece pe acelesi drum un tractorist beat si calca peste mort. Fara sa-si dea seama ca mortu' era mort dinainte de a-l calca el, tractoristul s-a speriat si l-a aruncat pe raposat în lac. Pe lac niste braconieri pescuiau cu dinamita. Dupa o explozie, iese mortul la suprafata. Speriati, braconierii îl iau si-l arunca pe fâsia de paza a granicerilor. Granicerii, când l-au vazut, l-au somat, au tras un foc de avertisment, dupa care l-au gaurit cu o salva de gloante. Se apropie ei, se uita la el si unul zice: - Aoleu! Asta nu-i infractor, asta-i nea Spirache d-aicea din sat! Hai sa-l ducem la spital. Dupa o operatie de doua ore, iese doctorul si le zice facând un gest obosit din mana: - Ati avut noroc, a scapat! O sa traiasca !
|
|

| |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Lînga cascada Niagara, ghidul se adreseaza grupului de turisti: - Daca doamnele vor binevoi sa taca un moment, veti putea auzi zgomotul caderii apelor.
Un pescar dadea la undita într-un loc unde pescuitul era interzis. Un paznic se apropie de el si-i zice: - Trebuie sa platiti amenda, aici pescuitul e interzis! - Eu nu pescuiesc, îi fac doar baie râmei asteia! zice pescarul ridicând batul din apa. - Deh... amenda tot trebuie sa platesti, ca râma ta nu are slip si asta nu e plaja de nudisti!
Oricat de jos ar cadea euro, apleaca-te si ia-l!
Un turist la un hotel vorbeste cu receptionerul: - Tariful nostru este urmatorul: 100 dolari pe noapte, pat si micul dejun, sau doar 10 dolari daca va faceti singur patul. - Foarte bine, imi aleg varianta sa-mi fac singur patul. - OK! Poftiti fierastraul si ciocanul, ramane doar sa faceti rost de cuie. |
|

| |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| Într-un mareoras, are loc importanta întâlnire dintre diferiti sefi de state. La ointersectie, masinile presedintilor SUA, Rusiei si României se ciocnesc.Acestia coboara din masini si încearca sa rezolve problema: Obama: - Sorry! Putin: - Sorry too! Basescu: - Sorry three! |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| AlexandraL wrote:
Un pescar dadea la undita într-un loc unde pescuitul era interzis. Un paznic se apropie de el si-i zice: - Trebuie sa platiti amenda, aici pescuitul e interzis! - Eu nu pescuiesc, îi fac doar baie râmei asteia! zice pescarul ridicând batul din apa. - Deh... amenda tot trebuie sa platesti, ca râma ta nu are slip si asta nu e plaja de nudisti!
|
|

| |
|
|