Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Un preot trecea printr-un cartier tiganesc. Un tiganus îl acosteaza: - Nene, nene! - Fiule, mie sa-mi spui parinte, nu nene! - Mama, mama, începu sa racneasca puradeul, vino repede ca s-a întors tata!
- Graines de citrouilles salees, garcons…!! - Striga, fa Pirando, samanta da bostan cu sare, ca n-a stat toti la Paris ca tine…
Un tigan roman a dat un anunt la ziar: “Caut de lucru. Cersesc impecabil în opt limbi.”
2009: Azi mi-am facut de cap, am mancat sunca de Praga. 2010: Azi mi-am facut de cap, am mancat cartofi prajiti. 2011: Azi mi-am facut de cap, am mancat.
Daca o mai tine criza economica tot asa, vor mai ramâne doar doua banci: banca de sperma si banca de sânge. Când vor fuziona, noua banca se va numi The Bloody Fucking Bank.
Un hot, dupa ce a furat un sirag de perle, merge la bijutier pentru a le vinde: - Trebuie sa va dezamagesc. Sunt false. Auzind acestea, hotul loveste cu pumnul in masa: - Cata necinste pe lumea asta, domnule!…
Un tip intra intr-un bar tinanand in mana un rahat imens si zice: - Fiti atenti in ce era sa calc!
Cele sapte “minuni” din Caracal, orasul unde legenda spune ca s-ar fi rupt caruta …, sunt deja celebre:
1. S-a construit un bloc si s-a uitat macaraua in interior 2. A luat foc sediul pompierilor 3. S-a furat usa politiei 4. Cimitirul e pe strada Invierii 5. Brutaria e construita pe strada Foametei 6. Inchisoarea e pe strada Libertatii 7. Exista o singura scoala in oras si se numeste Scoala nr. 2
Undeva la tara… Bataie în geam noaptea pe la ora trei: - Hei, n-ai vazut o turma de boi? - De ce? Ai ramas în urma?
Noua unitate de masura aprobata azi de consiliul ISO este Bekalul. Bekalul masoara cantitatea de prostie in om. Simbolul standard aprobat este Bk. Ca unitate superioara avem Bc,(Bocul ) = 10 Bk. Singurul om din istorie care se stie sa fi avut 1Bk de prostie este cel dupa care s-a numit unitatea aceasta de masura. Pentru minoritatile din aceasta categorie, s-a introdus de asemenea si o subunitate, Vanghelul. Simbolul standard aprobat este Vg. Ca echivalent: 1 Bekal = 10 Vangheli, 1Boc = 10 Becali = 100Vangheli.
Culmea geloziei: sa fii gelos pe soare ca îti arde nevasta
Culmea parasutismului: sa sari cu parasuta si sa-ti dai seama ca-i plecata in Turcia .
Culmea tatuajului: sa-ti tatuezi pe penis un penis si mai mare!
Culmea ghinionului: sa-ti recuperezi banii de la bankcoop si sa-i bagi la FNI
Culmea lacomiei: sa mananci bataie si sa nu te saturi!
Culmea agriculturii: sa ari Calea Victoriei cu boii din guvern
Culmea masturbarii: torni putin cilit si nu mai trebuie sa freci deloc
Culmea zgarceniei: sa-ti pui ceasul cu trei ore in urma, ca sa faci economie de timp Culmea saraciei : sa cumperi mancare de la second hand
1. Daca esti prea deschis la minte s-ar putea sa-ti cada creierul… 2. Batranetea este un pret prea mare pentru maturizare. 3. Daca trebuie sa alegi intre doua rele, alege-o pe cea pe care nu ai mai incercat-o niciodata. 4. E mai usor sa obtii iertarea decat permisiunea. 5. Daca chiar arati ca poza din pasaport cu siguranta ai nevoie sa pleci in excursie. 6. Constiinta e acea parte care te doare cand toate celelalte se simt asa bine! 7. Mananca sanatos ,fii in forma, mori oricum. 8. O dieta echilibrata inseamna cate un biscuit in fiecare mana. 9. Experienta e un lucru minunat.Te ajuta sa recunosti o greseala cand o faci din nou. 10. Binecuvantati fie cei care pot face haz de ei insisi fiindca vor avea mereu o sursa de distractie! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| Modestie evreiasca Un catolic, un protestant, un musulman si un evreu discutau la masa de pranz: Catolicul: Am o avere mare... voi cumpara Citibank! Protestantul: Sunt foarte, foarte bogat asa ca voi cumpara General Motors! Musulmanul: Sunt print, sunt fabulos de bogat.. intentionez sa cumpar Microsoft! Evreul a mestecat calm in cana de cafea, a asezat lingurita pe masa, a sorbit linistit din cafea, s-a uitat la ei si le-a spus pe un ton indiferent: - Nu vand !
|
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| |
|

| |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| tare ...si adevarat |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| super |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Maxima zilei:
Fetele se machiaza, se dau cu creme, parfumuri, isi aseaza parul in cel mai mic detaliu . Baietii se uita la ele si zic : Misto cur ! |
|

| |
|

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| geanyna32 wrote:Modestie evreiasca Un catolic, un protestant, un musulman si un evreu discutau la masa de pranz: Catolicul: Am o avere mare... voi cumpara Citibank! Protestantul: Sunt foarte, foarte bogat asa ca voi cumpara General Motors! Musulmanul: Sunt print, sunt fabulos de bogat.. intentionez sa cumpar Microsoft! Evreul a mestecat calm in cana de cafea, a asezat lingurita pe masa, a sorbit linistit din cafea, s-a uitat la ei si le-a spus pe un ton indiferent: - Nu vand !
|
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| roxinthya wrote:Maxima zilei:
Fetele se machiaza, se dau cu creme, parfumuri, isi aseaza parul in cel mai mic detaliu . Baietii se uita la ele si zic : Misto cur !
|
|
|