Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Un tip iese cu prietena intr-un bar sa bea ceva. La un moment dat, tipa se ofera sa cumpere ea urmatorul rand de bautura. El e de acord. Dupa 2 minute tipa apare la masa cu doua shot-uri in mana, unul cu Bailey’s, altul cu suc de lamaie. - Uite cum se bea chestia asta, iei tot Bailey-ul in gura, il tii cateva secunde si apoi bei si sucul de lamaie. Tipul se uita contrariat, dar se gandeste ca trebuie sa fie ok daca i l-a oferit tipa. Ia paharul de Bailey’s, il bea si tine alcoolul in gura. Simte o senzatie catifelata, cremoasa si apoi o senzatie de caldura in gura. Ia sucul de lamaie si il amesteca in gura cu Bailey-ul. Dupa o secunda, crema din Bailey’s incepe sa i se coaguleze in gura, fata i se face galbena, muschii i se stramba si dupa inca 5 secunde reuseste sa inghita chestia aia. Revoltat, tipul o intreaba pe prietena: - De ce dracu’ mi-ai dat sa beau asa ceva? La care ea, fericita: - Se cheama Blowjob Revenge !!!
Ion îl întreaba pe Gheorghe: - Gheorghe, câte camasi aveai pe timpul lui Ceausescu ? - Doua. - Din ce ? - Din matase. - Si acum câte ai ? - Una. - Din ce ? - Din alea doua
Doi studenti : - Din ce traiesti ? - Scriu. - Ce anume scrii ? - Acasa, sa-mi trimita bani.
Bula ajunge la ?coala, Alinu?a îi arunca o hartie mototolita în cap strigând: - Head Shot! El ia cartea ?i îi plesne?te una peste fata: - FACE BOOK!
Un surdo mut se duce acasa dupa o zi grea de munca. Acasa il asteapta sotia in prag. Bun, se aseaza tipul la masa face semnul de papa, vine sotia, ii pune mancare; face semnul de baut, ii pune sotia vin in pahar; apoi pune mainile la gura in forma de romb si da cu limba, bun, se dezbraca fata dar, uimire, nu vroia asta, in fine neintelegand il pune sa scrie pe hartie ce vrea, la care mutul scrie "ai spalat Renault-ul?"
- Dintre doua schelete cum iti dai seama care e femeie? - Ala care se plange ca e gras.
Un tip îsi baga capul pe usa frizeriei si îl întreaba pe frizer cât timp are pâna poate sa fie si el tuns, fiind o zi foarte aglomerata, frizerul se uita în jur si raspunde: -"Cam doua ore", si tipul pleaca instant. Peste câteva zile acelasi tip intra în frizerie si întreaba cât are pâna poate sa fie tuns, fiind o zi si mai aglomerata frizerul se uita în jur si raspunde: -"Cam trei ore", tipul închide usa si pleaca. Frizerul, deja curios, îl roaga pe Ion: -"Bai Ioane dute un pic dupa el ca vine de ceva timp si tot întreaba cât timp are pâna sa fie tuns dar nu se întoarce niciodata". Ion pleaca în urma tipului. În jumatate de ora Ion intra în frizerie râzând în hohote. Frizerul îl intreaba: -"Ei, si unde se duce tipul asta dupa ce pleaca de aici?" Ion în genunchi de râs, cu lacrimi în ochi, rosu la fata se uita la frizer si îi raspunde: -"LA TINE ACASA!!!"
La doctor, un individ pe la 30 ani vine cu o problema serioasa. - Dom' doctor, eu ma pis in pat. Sunt disperat, nu stiu ce sa mai fac. Sotia vrea sa ma lase. Doctorul ii face toate analizele, dar nu depisteaza nimic suspect. - V-as ruga sa reveniti pentru consult peste 3 zile, cand se intoarce domnul profesor de la un congres, ca sa va consulte si dansul. Pana atunci, v-as sugera o rezolvare temporara. Cumparati-va un furtun, si seara, cand va bagati in pat, va trageti un capat al furtunului pe p**a si celalalt il scoateti pe geam. Peste 3 zile, omul revine la doctor, imbracat in doliu. - Dom' doctor, m-ai nenorocit! - Ce s-a intamplat?, intreaba doctorul. N-a functionat chestia cu furtunul? - Am facut ce mi-ati zis, raspunde pacientul, numai ca, in timpul noptii trecute, nevasta-mea mi-a pus mana pe p**a si a inceput s-o pipaie, si pipaie pana ce-a cazut de la etajul sapte.
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| |

Inregistrat: 10/25/2010 Mesaje: 1585
| |

Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| |

Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Un client tocmai iesea din restaurantul "Ca La Mama Acasa",este prins din urma de un ospatar furios! -Pleci fara sa platesti,ai? Ai baut,ai mâncat pâna n-ai mai putut, nu e normal sa platesti?! -Poate asta e valabil la ma-ta,dar eu "la mama acasa" nu dau nici un ban când manânc si beau,spuse clientul.. |

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| foarte tare... |