Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Tare bancul cu purecul |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| INGINERU' SI MANAGERU' Un tip zboara cu balonul admirand peisajul rural pe care-l survoleaza. La un moment dat isi da seama ca s-a ratacit si observand un om dedesubt coboara balonul sa-l intrebe unde se afla. "Nu te supara, am si eu nevoie de ajutorul tau. Trebuie sa ma intalnesc cu un prieten intr-o jumatate de ora si nu stiu unde sunt." "Cu placere: te afli la bordul unui balon, la 10m deasupra solului, coordonatele fiind 41 de grade latitudine nordica si 63 de grade longitudine estica." La care tipul din balon nervos zice: "Cu singuranta esti inginer!" "Ai dreptate, cum ti-ai dat seama?" "Pai foarte simplu: toate datele pe care mi le-ai dat sunt corecte din punct de vedere tehnic, dar nu-mi rezolva problema, n-am nici cea mai mica idee ce sa fac cu informatiile primite, si sunt in continuare la fel de ratacit ca si inainte." Si inginerul: "Tu cu siguranta esti manager!" "Ai dreptate, de unde stii?" "Pai e si mai simplu: Habar nu ai unde esti si nici incotro te indrepti. Ai facut o promisiune pe care habar n-ai cum s-o tii, si mai mult, te bazezi pe mine sa-ti rezolv problema. Rezultatul e ca esti tot in rahatul in care erai si inainte de a te intalni cu mine, numai ca acum e vina mea!" |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| |
|

| Incendiu în hotel. Toti ies pe hol si striga: "Apa!, Apa!, Apa! Urgent!" În timpul asta, iese un rus beat: - Si în camera 30 o vodka VA ROG! |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| |
|

| |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|

| Vulpea îsi fuma tigara de marijuana. Pe lânga ea trece iepurele, care facea jogging: - Vulpeo, nu mai te droga ca drogul o sa te duca la moarte. Hai mai bine cu mine sa alergam. Vulpea, convinsa, se alatura iepurelui sa alerge împreuna. Dupa 10 minute de alergat, ei dau peste lup, care tocmai se pregatea sa traga pe nas portia zilnica de cocaina. - Lupule, toata ziua te droghezi. Hai mai bine cu noi sa facem jogging împreuna, sa fim sanatosi. Lupul se alatura celor doi, si peste un sfert de ora de alergat, dau peste urs, care îsi pregatea seringa cu heroina. - Ursule, toata ziua îti injectezi heroina!. Hai mai bine cu noi, sa facem jogging împreuna. - Ba ma lesi?! De fiecare data când iepurele ia ecstasy alergam de nebuni prin padure... |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| |
|

| |
|
|