|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Cum numara un manelist? 1 2 3 4 ... aaa ... Fara numar,Fara numar! |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| aurishta wrote:Patru prietene joaca bridge si discuta: - Al dracu' al meu, i-am umblat în buzunar dupa bani si-am gasit niste chiloti de dama. Nu erau numarul meu, asa ca i-am pus la loc si nu i-am zis nimic. - Da-i naibii, si al meu avea un sutien si tot asa l-am lasat acolo pe sest. - Ba eu m-am razbunat, ca avea un prezervativ si i l-am pus la loc dupa ce l-am gaurit... A patra lesina
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2011 Mesaje: 23
| Trei surori batrine stateau impreuna, in aceeasi casa. Intr-o seara, una din ele isi pregateste o baie ca lumea, baga un picior in apa, se opreste si tipa la celelalte: - Heeei, io intram acuma in baie sau ieseam? Una din celelalte doua surori, aflate la parter, raspunde: - Nu stiu, stai sa vin sus sa vad. Incepe sa urce scarile, dar pe la jumatate se opreste si intreaba: - Hi, io urcam scarile acuma sau coboram? A treia isi zice in sinea ei 'Doamne fereste, ce v-ati prostit amindoua' si bate de trei ori in lemn. Apoi, cu voce tare: - Stati sa vad intii cine-i la usa si apoi vin io sa va ajut. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Barbatii sunt ca bluetooth-ul, cand esti aproape, conexiunea e buna, cand te indepartezi... incep sa caute noi device-uri pentru conexiune… Femeile sunt ca wi-fi-ul, vad toate retelele, dar se conecteaza la cea mai puternica
O musca zbura, in cautare de mancare. Cand, deodata, se simte blocata in ceva. Se uita, niciun fir de panza de paianjen imprejur, dar tot se simtea blocata si nu se mai putea misca. Cand deodata isi da seama: - Nenorocitul de paianjen si-a bagat wireless!!!
|
|
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| |
|
| Cum ar relata media din Romania, apocalipsa : Antena 3: In trei zile Basescu nu va mai fi presedinte! Am invins! OTV: Senzational! Urmariti ultimele stiri despre Apocalipsa in direct la Dan Diaconescu! Vrajitoarea Lenuta va da sfaturi cum sa va purtati pe lumea cealalta. Libertatea: E ultima ta sansa sa fii fata de la pagina 5! Trimite o poza acum. ProTV: Un copil a ars de viu si nu va mai apuca sa vada apocalipsa! CanCan: Sursele noastre spun ca Nicoleta Luciu va petrece sfarsitul lumii departe de iubitul ei. B1Tv: Urmareste la Turcescu dezvaluiri incendiare despre parlamentarii care profita de sfarsitul lumii! Cosmopolitan: 10 sfaturi pentru o ultima partida de sex fantastica! Sfaturi in bucatarie: Pregateste-ti singur coliva! Aventuri la pescuit: Daca apare pestisorul auriu, trimite-l la noi. Catavencu: Apocalipsa noastra e mai inteligenta decat a lor. Gazeta Sporturilor: Piti, ne lasi macar dupa sfarsitul lumii?
Prezervativul se certa cu tamponul. Prezervativul zice: -In fiecare luna, imi opresti afacerea pentru o saptamana!! Tamponul: -Da, dar pentru fiecare greseala de a ta, eu iau concediu fara plata 9 luni!
Animalele pun întrebari lui Dumnezeu. Întreaba elefantul: - Eu de ce am pielea asa groasa? - Ca sa te apere de toate, de exemplu nici tântarul nu te poate pisca. Întreaba girafa: - Eu de ce am gîtul asa de lung? - Asa ajungi si frunzele care se afla la mare înaltime. Gaina nervoasa: - Nici nu încerca sa-mi explici, ori oul îl faci mai mic, ori gaura mai mare.
Intr-o zi un elev asezat la o masa intr-o cofetarie, reflecteaza: - Sa mai iau o prajitura? Stomacul zice DA, creierul zice Nu. Da, creierul e mai destept decat stomacul. Bun. Cel mai destept cedeaza primul, deci mai iau una.
el cu ea: el : daca te ating ce faci? ea : il strig pe bunicu... el : daca te sarut ce faci? ea : il strig pe bunicu... el: daca te dezbrac ce faci? ea : il strig pe bunicu... el: dar de ce tocmai pe bunicatu draga? ea:-pentru ca-i surd
- Ba, nu mai pot! Am trei guri de hranit acasa, ma apuc si eu sa fur de la altii! - Aoleu sefu! Nici luna asta nu-mi dati salariul?
|
|
| |
|
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| |
|
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| AdrianaC wrote:Semne bizare si interpretarea lor stiintifica…
S-a varsat sarea – o sa te certi S-a varsat zaharul – o sa te impaci S-a varsat cocaina – o sa ai halucinatii si vedenii fantasmagorice Vi se zbate ochiul – vrea sa scape V-a cazut sapunul – se va intampla ceva neasteptat Randunelele zboara foarte jos – va fi ploaie Vacutele zboara foarte jos – s-a varsat cocaina A plesnit oglinda – O sa vi se intample ceva rau A plesnit elasticul de la chiloti – o sa vi se intample o rusine mare sau o rusine mica A plesnit prezervativul – mai bine plesnea oglinda A trecut pisica neagra prin fata – asteptati sa va plesneasca prezervativul, dorindu-va ca mai bine sa fi plesnit oglinda A cazut o stea – pana si stelele se impiedica, puneti o dorinta Va mananca palma stanga – o sa primiti bani, si o sa va manance nasul Va mananca palma dreapta – vedeti un dermatolog, aveti raie Va mananca nasul – veti da chef, daca v-a mancat palma stanga Va mananca fundul – o sa vi se intample o aventura Va mananca organul sexual – veti cauta doctorul Nu vi s-a deschis parasuta – v-a mancat in fund, mai ales ca v-a crapat si oglinda Va intalniti cu cosarul – ati baut la crasma pana la 3 dimineata Va intalniti cu o gravida – te bucuri ca nu ti-a plesnit prezervativul
am ras cu lacrimi!!!!!!!
|
|
| Directorul catre adjunct: - Esti venit abia de un an si ai reusit sa parcurgi toate treptele ierarhice de la simplu muncitor, pana mi-ai devenit adjunct. Ai rezultate foarte bune. Felicitari! - Multumesc tata! |
|
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| |
|
| Merg cu autobuzul catre casa. Autobuzul este plin. Nu vreau sa ma inghesui pana la aparatul de compostat, mai bine rog o doamna sa imi composteze biletul. Dar cum sa ma adresez oare ? Sa o tutuiesc sau sa ma adresez cu Dvs ? La penultima statie nu a coborat, deci merge pana la capatul de linie. Ma uit mai atent la ea, are o sticla de vin, adica sigur merge la un barbat. Vinul nu este cel mai ieftin, deci barbatul arata bine. In satul meu sunt doi barbati care arata bine: sotul meu si amantul meu. La amantul meu sigur nu poate merge deoarece eu acolo ma duc acum. Inseamna ca merge la sotul meu. Sotul meu are doua amante: Claudia si Rodica. Claudia e in delegatie… "Rodica, poti sa-mi compostezi si mie acest bilet, te rog ?" Rodica: "De unde ne cunoastem??????"
Cum se joaca toti copiii din ziua de azi “de-a v-ati ascunselea” ? Se pun toti pe invisible si unu ii cauta in lista.
Exact ca în balada MIORITA, pe un imas îsi pasteau oile trei ciobanei, cu trei turme de miei: unul moldovean, unul vrâncean si altul ungurean. Stateau ei rezemati în bate si discutau teme majore ale civilizatiei mondiale. Vine vorba de limbi straine. Baciul moldovean: Parerea mea este ca cea mai grea limba este limba engleza. Uite, de exemplu, ei scriu SHAKESPEARE si citesc "sheikspir". -Aiurea, spune baciul vrâncean,cea mai grea limba este franceza! Ei scriu BAUDELAIRE si citesc "bodler". Baciul ungurean nu mai rabda si sare si el: - Cum poate la voi se vorbeste ase? Voi ce fel de rumuni esti? Cel mai greu limbe este rumuneste.... În rumuneste se scriu CABANA VALEA MURESULUI, dar se citesti "Keskemet domokos polvon"...
Doi români, sotia cu sotul, calatoresc in SUA si se cazeaza intr-un motel de pe highway. La un moment dat, sotia vede un soarece in camera, se sperie, urla si ii zice sotului: -Suna repede la receptie, ca tu stii mai bine engleza, si zi-le ca la noi in camera este un soarece ! Sotul: - Hello ? Receptia: - Hello ! May I help you, please ? Sotul: -Do? Do you know Tom&Jerry ? Receptia: - Well,yes, of course, Mister. Why, please ?! Sotul: -Jerry is here !
Daca intr-un grup de 40 de persoane 2 se gandesc la sex si restul la mancare, este nunta... Daca intr-un grup de 40 de persoane toate se gandesc la mancare, este parastas... Daca intr-un grup de 40 de persoane toate se gandesc la sex, este... team building
- Toti barbatii sunt niste afemeiati! - Chiar toti? - Pai da. Crezi ca ceilalti sunt... barbati??? |
|
|